1920965_10151910466562314_356405595_o

Den 9. april sidder jeg igen i et fly på vej til Havana & Trinidad og denne gang med 30 salsadansende livsnydere.

Det er SÅ vildt. Kan slet ikke fatte det. Tænk sig engang, det tog under en uge at sælge alle 20 pladser, Det tog under en uge at skaffe 10 extra pladser, for 20 var ikke nok – vi bliver 30 kvinder & mænd. Og der er venteliste.

Jeg har lavet en perlerække af nonstop oplevelser. Og det bliver oplevelser helt ind i navlen af Cuba. Jeg har lavet sådan en Cubarejse jeg selv godt gad tage på. Jeg har renset turen for “sexrejser” og tomme kalorier, hvor man fræser gennen Cuba uden virkelig at være i Cuba eller, hvor der indbygget i rejsen, er en skjult dagsorden om at de cubanske instruktører man møder ikke underviser for at undervise, men for at få en billet ud af Cuba. Brutalt sagt, men ikke usandt .

Jeg har jo boet i Cuba, arbejdet med den cubanske kultur, musikindustri, og selvfølgelig dansen i rigtig mange år. Og jeg har hørt, set og oplevet så meget at det til tider, har givet mig triste bryster.

Så jeg har ventet og ventet på det helt rigtige tidpunkt at lave rejser til Cuba på. Og tiden er kommet.

Jeg er klar, Cuba er klar – er du?

Afrejse fra CPH den. 21. oktober. Retur fra Havana den 4. november – ankomst til CPH den 5. november.

Så op med dig hos chefen din og fiks noget ferie i dag, for DU skal jo med;-)

Det bliver jo det bedste af mit Cuba du kommer til at blive en del af.

Jeg nævner i flæng:

10 timers salsaundervisning spredt ud over 5 dage i Havana med en cubansk dansepartner til alle + 3 timers workshop + fest i Trinidad med en cubansk dansepartner til alle. 5 mother F***** amerikanerbiler fuld af rom & salsamusik der bare skal køre os rundt i Havana på en sightseeing tur. En privat strandfest med lydanlæg der kan spille en strand op, kæmpe grille med en frisktfanget langusta + alt muligt tilbehør og en tropisk bar, et par hestevogne og 8 taxier. En masse smukke tagteresser med middage og salsaorkestrer, syndige og sjove nightclubs i Havana by night. Open air koncerter i Trinidad. Sexede dansende nætter i en grotte i en bjerg. Og en nat på taget af et hotel i Havana, hvor taget kl 24 glider væk, så der er frit udsyn til en tropisk stjernehimmel over Cuba, mens et cubansk salsaorkester giver den gas, og man dansende kigger op på stjernehimmel eller ud over Malecon. En anden aften i en club hvor alle de bedste cubanske dansere kommer og hvor bordene vil flyde med Havana Club. En sen nattetime på en Jazzclub hvor en kvinde synger så huden sitrer. Turer hjem i natten på cykeltaxier. En morgen på hesteryg på vej ud for at bade i et vandfald. osv osv osv…

Lets do it.

NÆSTE REJSE TIL CUBA I ÅR BLIVER I OKTOBER/NOVEMBER

ÅBNINGSTIDER Havana på Amager
Mandag: 9.00-20.00
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-19.00
Lørdag: 11.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

ADRESSE:
Amagerbrogade 30. 4 tv
2300 København S
Sådan finder du vej til SALSAVIDA
salsavida - amagerbrogade 30
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen