Salsa Vida, vores dagligdag & fester. År ud, år ind, i nu 20 år. I København, i Havana på Amager og i Havana i Cuba ♥️♥️. 

Salsa Vida blev født i Havana, Cuba og har i 20 år haft en vidunderlig, sydende, sjov salsaskole midt i København. Du kan fornemme stemning her i disse videoer. Og så se nogle af de taler fra vores jubilæum den 18.1.2022. Taler fra min teaterbaggrund, mit forfatterskab, alle de rejser og fester jeg har lavet og selvfølig fra vores elskede SalsaSkole.
Sådan er en helt almindelige hverdagsaften hos Salsa Vida hver uge, hele året, år efter år. Og jeg ELSKER bare det liv, den opslugthed, at være på, glemme alt omkring sig for nuet kalder. Nærværet kalder. Kontakten, kontakten mellem mennesker, mellem kvinder og mænd, berøringen, den dejlige trygge, kærlige, flirtende berøring. De dybe samtaler hvor man fordi man er tryg og derfor deler alt det svære og alt det dejlige.


Lige 35 sekunder inden masterklassen går i gang fanger jeg lige et par assistenter og beder dem om at gå level 2 pensum igennem, ikke danse det, men gå det igennem. Så level 2 kan øve inden næste onsdag. Og Magnus der lige kommer og tager Tina da Dennis damer hende videre i et kys - åhh, kan ikke andet end at elske dem.


Salsa Vida er grobund for mange venskaber, parforhold, business samarbejdspartner, rejsevenner, mm. For når man laver noget sammen, hvor man skal lykkes sammen, så kommer man hurtigt tæt på. At blive en del af noget som betyder noget. Som gør en forskel på os som mennesker og på hvordan vi er sammen. Og se og mærke hvordan at det spreder sig til alle ens andre livsområder, fordi der opstår liv og overskud, det giver faktisk masser af overskud og  happy happy energi.

Salsa Vida tiltrækker hjertemennesker. Kvinder og mænd der vil hinanden og vil have det sjovt, flirtende og skægt sammen. Hjerte-dansende-mennesker . Og TAG ikke fejl, de er ederdulmene SJOVE, saftige, skønne og rigtig godt selskab;-)

Salsa Vida blev “født” i Havana i Cuba nytårsnat 2000. Vi har lige fejret vores 20 års jubilæum -og sikke en fest. En fest der forenede min baggrund i teatret, med mit forfatterskab og mit Salsa Vida. HER kan du se lidt video fra festen og fornemme alle os.

Kvinderne over mændene er en fællesdans, en follow the leader som vi bruger både i undervisningen, til vores fester og til firmajobs. Det giver en opmærksomhed på hinanden, en særlig kontakt, flirt, tjekke  hinanden ud, spille op til hinanden og når man først har prøvet det et par gange, så er det pludselig helt normalt og faktisk sjovt at andre kigger;-) Her er det Kim fra Holbæk der fører an`.

Congo er så cubansk at når der opstår en congo så er der som at være i Havana, Cuba en varm tropisk vidunderlig nat. Vi elsker en god congo hvor vi som en menneskeskabt slange bevæger os ind og ud mellem hinanden i en kæde der ikke må brydes. Her fører Lino fra Cuba an`.

HVEM er jeg, Ketti Bueno Ferrer?, HVEM er Salsa Vida? HVOR kommer det fra? HVAD er baggrunden? Og HVAD meningen med galskaben? Hvad er det man mærker med måske ikke med det samme forstå, når man træder ind på Salsa Vida`s SalsaSkole, i Havana på Amager, eller booker Ketti til at komme ud på ens arbejdsplads og lave teambuilding, anerkendende kommunikation og/eller udvikle et teams sociale kompetencer og fællesskabsfølelse ?

DET var der en del taler til mit 20 års jubilæum, der på en underholdende, faktisk helt vild sjov, rørende, ind til nerven måde fortalte om. Så hvis du er nysgerrig så læn til dig tilbage og lad dig rive med, af mennesker der er helt tæt på som min familie og venner og folk derudover  være tæt på også kender til mit arbejde, fordi vi i perioder har arbejdet tæt sammen.

Jan Ravat

Sanger Ariel Turino – Cuba

Tom Nervil – holder en tale, ingen nogensinde ønskede skulle stoppe.

Judi de WC og Guerilla Security Laila. Kirsten Nottelmann.

Louise Lange

Tea Sletved

Ted Pappa og Hassan Preisler

Ted Pappa og Hassan Preisler

Ted Pappa og Hassan Preisler

Ted Pappa og Hassan Preisler

Ted Pappa og Hassan Preisler

Bettina og Anders


0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen