1920965_10151910466562314_356405595_o

Så er vi klar til at starte salget af Cubarejsen til OKTOBER – skal du med?

VIL DU PÅ EFTERÅRSFERIE TIL HAVANA & TRINIDAD I CUBA, SAMMEN MED SKØNNE SALSADANSENDE LIVSNYDERE?

Fra mandag den 20. oktober til tirsdag den 4. november 2014

Den 9. april rejser jeg til Cuba med 30 salsadansende livsnydere der skal have Cuba helt ind under huden.

Jeg glæder mig mere end jeg kan beskrive med ord. Det er en stor personlig drøm der er gået i opfyldelse for mig. YES jeg skal lave rejser til Cuba igen;-). De 30 der skal afsted her i april GLÆDER sig, og det gør alle de cubanere de kommer til at møde OGSÅ;-) Det bliver SÅ vildt, anderledes, skønt, skørt, personligt og fuld af livslyst.

TIL OKTOBER/NOVEMBER I ÅR, LAVER JEG NÆSTE REJSE FOR SALSADANSENDE LIVSNYDERE. Jeg sammensætter gruppen der skal afsted, så den fungerer så optimalt som muligt. For vi kommer jo tæt på hinanden og cubanerne. Så denne rejse er IKKE for alle, men for dem, der vil rejse til Cuba med et åbent sind og hjerte. Og som vil modtage og give til fælleskabet.

Vi har booket 20 flybilletter. Hvis du er en af dem, der får en plads, så skal du betale 3000 kroner i dep. Sidst blev de 20 pladser udsolgt på en uge. Det lykkedes dog Verdensrejser at trylle flere billetter frem.  Så nu er vi 30 der skal afsted. Det er bare ikke sikkert at de kan trylle igen til oktober. DERFOR: hvis du ved at du gerne vil med, så er det NU du skal sende din tilmelding.

SEND EN MAIL TIL KETTISALSAVIDA.DK HVIS DU VIL MED.

VI REJSER MANDAG DEN 20 OKTOBER KLOKKEN 06.00 OM MORGENEN, MED KLM VIA AMSTERDAM. 

Vores rejseagenter fra Verdensrejser har fikset de bedste flybilletter til os. Det betyder at vi allerede mandag den 20. oktober lander i Havana klokken 14.50. (tidsforskellen er på 6 timer). Så mandag aften står du i Havana og danser en salsa;-)

Mandag den 3. november klokken 17.30 skal vi tilbage til Danmark. Det betyder at der INGEN stress & jag er, men bare en rolig dag i Havana, inden vi bliver kørt til Lufthavnen.

Vi lander i København tirsdag formiddag klokken 11.15.

Ps: Vær opmærksom på at oktoberturen er lidt længere end aprilrejsen og at der er mere danseundervisning & alt muligt andet flettet ind i programmet denne gang. Desuden er flybilletterne dyrere da vi på denne tur flyver via Amsterdam og ikke Toronto, samt at der i de 400 CUC du betaler i Cuba er indregnet lidt mad & drikke & transport, til de cubanere der er sammen med os.

PRIS: 13.795 kroner for delt dobbeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse: 1985 kroner.

Prisen er inkl:

@ Flyrejser t/r inkl. Alle skatter og afgifter.

@ Visumgebyr

@ Transfers

@ Overnatning i Havana og Trinidad inkl. morgenmad i smukke, exclusive, personlige og toplækre huse med gode senge, lækre nyistandsatte badeværelser og personlig betjening. Det fås ikke bedre. I vil føle jer rigtig godt hjemme og forkælet i jeres huse.

@ Leje af dansesal inkl lydanlæg og DJ på tagterressen af Hotel Plaza i Havana 6 dage.

De 13.795 kroner i delt dobbelværelse (med egen seng) skal betales til Verdensrejser, som samarbejder med vores cubanske rejseagenter i Cuba.

I CUBA betaler du ved ankomsten 400 CUC (ca. 2.212 dk-kroner), dem kan du veksle i lufthavnen, når vi ankommer til Havana.

TOTALPRIS: 13.795 kr + 400 CUC (ca 2.212 dk-kroner)

I ALT 16.007 dk kroner.

Det du skal betale udover er mad & drikke, koncerter og fester – de dage hvor det ikke er programsat. Det behøver ikke at blive dyrt.

For de 400 CUC, du betaler i Cuba, får du:

@ 12 timers salsaundervisning på tagetagen på Hotel Plaza, med den cubanske salsaskole, som vi samarbejder med. De kommer med instruktørere OG cubanske dansepartnere til alle.

Der er 2 timers salsaundervisning hver morgen fra klokken 10.00 -12.00. I 6 dage: 3 dage før vi rejser til Trinidad og 3 dage når vi kommer tilbage til Havana. Du kan booke privatundervisning udover fællesundervisningen. I prisen er der også lagt lidt mad & drikke ind, til de cubanske danser. De får en god løn for at undervise, så der kommer ingen extra regninger i form af “lommepenge”.

@ Velkomtsmiddag & fest den første aften.

@ Afskedsfest på et tag i Havana: musik & dans og et par drinks til de cubanerne der deltager.

@ 2 timers sightseeing i Amerikanerbiler med rom & salsamusik.

@ 3 timers byvandring i Havana, så du får byen ind under huden.

@ Privat Strandfest i Trinidad med lækker mad tilberedt på store grille vi får kørt til stranden, + et par drinks. Vi kører også et lydanlæg ud til stranden, så vi kan feste.

@  3 timers salsaworkshop & 3 timers fest i Trinidad med cubanske dansepartner til alle. Inkl drinks til cubanerne.

@ En middag og fest på et tag i Trinidad.

@ Middag og udflugt til “el campo” i Trinidad.

UDOVER dette fællesprogram for alle, arrangere Ketti & hendes cubanske netværk OGSÅ et festfyrkerværkerri af middage på unikke steder, koncerter, fester og events. Vi er med jer som arrangører og sørger for at I får en unik oplevelse af Havana og Trinidad By Night. Denne del beslutter du selv, om du vil deltage i. Det koster extra, men vi sørger for gode priser til jer. Og tager os af det hele, så du bare kan NYDE.

Det bliver en rejse med en masse skønne fællesoplevelser, men også med tid til, at du kan dingle rundt og lave lige hvad du har lyst til & ikke minst at lade dig forføre af Cuba og cubanerne.

Vi er i Havana fra mandag den 20 oktober (klokken 14.50) til  fredag den 24 oktober.

I Trinidad ved Cubas smukkeste strande, fra fredag den 24. oktober til torsdag den 30. oktober.

I Havana fra torsdag den. 30. oktober til mandag den 3. november (klokken 17.30).

I København tirsdag den 4. november klokken 11.15.

I næste nyhedsbrev kommer der en mere detaljeret beskrivelse af turen. Her er det bare de store linier og mulighed for at booke din plads nu;-)

ÅBNINGSTIDER Havana på Amager
Mandag: 9.00-20.00
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-19.00
Lørdag: 11.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

ADRESSE:
Amagerbrogade 30. 4 tv
2300 København S
Sådan finder du vej til SALSAVIDA
salsavida - amagerbrogade 30
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen