For øvede og rutineret cubansk danser. MASTERKLASSE. Sæsonstart Tirsdag den 26 september – 31 oktober 2023. Klokken 19.45-21.00.

kr. 745,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Salsa Vida MASTERKLASSE med Lazoro Valdes Martine, Cuba.

Tirsdag den 26 september – 31 oktober  2023.

Klokken 19.45-21.00

Kulturhuset, Indre by, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København.

Pris 745-, RABAT hvis du tilmelder dig 2 hold i samme sæson, eller i tilmelder jer som par.

 

Her vil Cubas ild/candela smelter sammen med et velfungerende Salsa Vida undervisningsfundament. Ketti og Lazaro har kendt hinanden siden 1998, hvor Ketti boede i Cuba og uddannet sig. De har lavet flere projekter i Danmark og nu går de sammen om denne Salsa Vida masterklasse og det bliver sjovt, vildt, dejligt, energifyldt, lærerrigt og helt sikkert LOCO på den gode måde.

For trænede og rutinerede salsadanser.

På masterklassen træner vi kvindens og mandens cubanske salsateknik, bodywork. Og hele den smukke powerfulde “lille” forskel der er på kvindelighed og maskulinitet, både i salsaen og i livet;-). Der er tid til fordybelse, samtidigt med at der er tempo og gang i den. Og det skal dælme være sjovt at lære at danse en salsa. Dette hold er for den pænt rutineret  salsadanser.

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

 

 

 

SALSA VIDA SALSASKOLE

2023

 

Sæson 4 – Indre By Kulturhus

23 maj – 27. juni

24 maj – 28. juni

 

Onsdag 5 juli Sommerworkshop i teatersalen

 

EFTER SOMMERFERIEN

 

TIRSDAGE:

KLOKKEN 18.30-19.45 LEVEL 3. ØVEDE.

KLOKKEN 19.45-21.00 MASTER.

 

ONSDAGE:

KLOKKEN 19.00-20.15 LEVEL 1 BEGYNDER.

KLOKKEN 20.15-21.30 LEVEL 2. LETØVEDE.

 

Sæson 5 – Indre By Kulturhus

15. august – 13 september

16. august – 14 september

 

Sæson 6 – Indre By Kulturhus

26 september – 31 oktober

27 september – 1 november

 

Sæson 7 – Indre By Kulturhus

7 november – 12 december

8 november – 13 decemberPrivatundervisning i Salsa og Samhørighed
. – Havana på Amager

Intensiv Salsaskole på 2×2 timer, som er for dig der vil have soloundervisning, par-undervisning. Eller som vil booke et forløb for max 4 par til gruppeundervisning i Salsa & Samhørighed. – Havana på Amager

Clairvoyance og rådgivning, med en kropslig indgangsvinkel. I mine saloner i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. På Facetime eller over telefonen – alle 3 måder er lige effektive. – Havana på Amager

Jeg er mentor for en del topleder i danske erhvervsliv, skal jeg også være din? Personlige forløb og Lederudviklingsforløb der virker, skræddersyede efter DIT behov. One to one forløb i Personlig og Faglig udvikling, med udgangspunkt i kroppen, så det du mærker og den du er, også er det du siger og præsenterer til omverden. Krop, tanke og følelse taler sammen og understøtte dig, fordi det ikke stritter i hver sin retning, men hænger sammen. – Havana på Amager.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.kettibuenoferrer.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookingsystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager

 

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab #manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen