For øvede cubanske danser. Level 3. Sæsonstart Tirsdag den 11 april – 16 maj 2023. Klokken 19.00-20.15.

kr. 745,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

For øvede cubanske danser. 2 instruktører/ både en kvinde og en mand.

Har er der tempo på, så du skal kunne rytmen og de alle de mest kendte begynder/letøvede vueltas og dame i en rueda. Vi gennemgår selvfølig alle figurerne, så alle er med, men vær OBS på at her vil det også kræve noget mere af dine salsa færdigheder. Vi kommer til at arbejde med det dansetekniske, men i den grad også med forskellige cubanske stilarter og især det cubanske kropssprog og det kvindelige og maskuline der mødes i en salsa fra Cuba, midt i hjerte KBH K. Salsa Vida er flirten, kontakten, træning i at mærke hinanden og musikken. Salsa Vida handler om ens sociale og charmerende kompetencer. Salsa Vida er en salsaskole der har det velfungerende sociale liv i højsædet, så det skal du være interesseret i at bidrage til og indgå i.

Level 3, øvede salsadanser .

Tirsdag den 11 april – 16 maj 2023

Klokken 19.00-20.15.

Pris 745- .

Kulturhuset, Indre by, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København.

Instruktør Ketti Bueno Ferrer y su team.

Pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

HOS SALSA VIDA BLIVER MAN PÅ DET SAMME LEVEL, TIT I FLERE SÆSONER, SÅ MAN KAN SIT LEVEL, INDEN MAN RYKKER VIDERE.

KONTAKT Ketti ketti@salsavida.dk hvis vi ikke kender dig og du gerne vil på dette hold. For vi skal lige forventningsafstemme.

 


SALSA VIDA SALSASKOLE
2022
Sæson 5 - Indre By Kulturhus

16 august - 20 september
17 august -  21 september


Sæson 6 - Indre By Kulturhus

27 september - 1 november
28 september - 2 november


Sæson 7 - Indre By Kulturhus

8 november - 13 december
9 november - 14 december


2023

Onsdag 4 januar nytårsworkshop i teatersalen

Sæson 1 - Indre By Kulturhus

10 januar - 14 februar
11 januar - 15 februar


Sæson 2 - Indre By Kulturhus

21 februar - 28 marts
22 februar - 29 marts

PÅSKEFERIE 3.april - 10.april

Sæson 3 - Indre By Kulturhus

11 april - 16 maj
12 april - 17 maj


Sæson 4 - Indre By Kulturhus

23 maj - 27. juni
24 maj - 28. juni


Onsdag 5 juli Sommerworkshop i teatersalen


Sæson 5 - Indre By Kulturhus

8. august - 12 september
9. august - 13 september


Sæson 6 - Indre By Kulturhus

19 september - 24 oktober
20 september - 25 oktober


Sæson 7 - Indre By Kulturhus

31 oktober - 5 december
1   november - 6 december

Onsdag 13. december Juleworkshop i teatersalen

 

 

Privatundervisning i Salsa og Samhørighed. – Havana på Amager

Intensiv Salsaskole på 2×2 timer, som er for dig der vil have soloundervisning, par-undervisning. Eller som vil booke et forløb for max 4 par til gruppeundervisning i Salsa & Samhørighed. – Havana på Amager

Clairvoyance og rådgivning, med en kropslig indgangsvinkel. I mine saloner i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. På Facetime eller over telefonen – alle 3 måder er lige effektive. – Havana på Amager

Jeg er mentor for en del topleder i danske erhvervsliv, skal jeg også være din? Personlige forløb og Lederudviklingsforløb der virker, skræddersyede efter DIT behov. One to one forløb i Personlig og Faglig udvikling, med udgangspunkt i kroppen, så det du mærker og den du er, også er det du siger og præsenterer til omverden. Krop, tanke og følelse taler sammen og understøtte dig, fordi det ikke stritter i hver sin retning, men hænger sammen. – Havana på Amager.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.salsavida.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookingsystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager


PODCAST:

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen