For letøvede danser i cubansk salsa. Level 2. Onsdag 14.august– 18 september 2024 Klokken 20.15-21.30

kr. 810,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

For letøvede danser i cubansk salsa. Level 2.

HVIS du har taget level 1 et par gange hos os, eller har gået på andre salsaskoler på letøvede hold, så er det dette hold du skal tilmelde dig. For her bygger vi intensivt videre på dit fundament som cubansk salsadanser, og arbejder med dit kropssprog, din holdning, musikforståelse, kulturforståelse og hele det udviklings element der er så vigtigt når vi taler om den cubanske salsa og  hendes kvindelighed og hans maskulinitet. Du vil blive udfordret på at kunne sammensætte længere vueltas – dansefigurer sammen, så der kommer et flow i din dans. At du danser med indlevelse, at du danser elegant, yndefuldt og powerfuldt og kan skifte mellem disse stemninger alt efter musikken.  Det er ikke nok at kunne en masse vueltas/figurer, du skal kunne danse dem og man skal kunne mærke dig. Og humor, masser masser af humor, det er så vigtig at vi har det trygt og sjovt sammen. Salsa Vida er flirten, kontakten, træning i at mærke hinanden og musikken. Salsa Vida handler om ens sociale og charmerende kompetencer. Salsa Vida er en salsaskole der har det velfungerende sociale liv i højsædet, så det skal du være interesseret i at bidrage til og indgå i. Salsa for Singler og salsa for dem der allerede har fundet hinanden. Vi sammensætter holdene så det passer med kønsfordelingen og på en aften kommer du til at danse med alle af modsatte køn;-)

Level 2.

Onsdag 14.august– 18 september. 2024

Klokken 20.15-21.30. Level 2.

Gymnastiksalen i hovedbygningen i kælderen på Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98.

 

Letøvede, for dig der har gået minimum 3 mdr på en salsaskole. Underviser Ketti Bueno Ferrer og hendes assistenter, som både kvinder og mænd og det betyder at du både vil danse med folk der er på samme level som dig selv, men også med danser der er meget trænet og som er der for at hjælpe dig, både teknisk og kulturelt.

At lære uden at gøre, er som at elske uden at røre.

TEATERSALEN, Kulturhuset, Indre by, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

Pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

HOS SALSA VIDA BLIVER MAN PÅ DET SAMME LEVEL, TIT I FLERE SÆSONER, SÅ MAN KAN SIT LEVEL, INDEN MAN RYKKER VIDERE.

At lære uden at gøre, er som at elske uden at rører.

SALSASKOLEN SOMMERFERIE  – Havana på Amager åben en del af sommeren.
5. SÆSON
Tirsdag den 13.8 -17.9
18.30-19.45 Level 3
19.45-21.00 Masterklassen
Onsdag den 14.8 – 18.9.
19.00-20.15 Level 1
20.15-21.30 Level 2
6. SÆSON
Tirsdag den 24.9 -29.10
18.30-19.45 Level 3
19.45-21.00 Masterklassen
Onsdag den 25.9 – 30.10.
19.00-20.15 Level 1
20.15-21.30 Level 2
7. SÆSON
Tirsdag den 5.11 -10.12
18.30-19.45 Level 3
19.45-21.00 Masterklassen
Onsdag den 6.11 – 11.12.
19.00-20.15 Level 1
20.15-21.30 Level 2

 

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab#manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen