For dig der er begynder i cubansk salsa. Level 1. NÆSTE sæsonstart onsdag den 3. november – 8. december 2021. Klokken 18.00-19.15. Badminton salen Kulturhuset Indre By.

DKK 725,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Kursus i cubanske salsa for dig, der er begynder og ikke har gået på en professionel salsaskole før. 

Her lærer du hele det nødvendige danse tekniske fundament. Det fundament der er så nødvendig at kunne, hvis du vil være en skøn salsadanser at danse med. Så din teknik bliver trænet, og det gør det også at du danser med hele den ynde der ligger hos kvinden i den cubanske salsa, men bestemt også hendes power og sensualitet. Og for hans vedkommende hans maskulinitet og kærlighed til kvinden og det at fører hende bestemt, men også lækkert gennem en salsa, så hun kan mærke ham og at han har hende og har rummet. Og humor, masser af humor, for humor er så vigtig en del af den cubanske salsa. 

Salsa Vida er flirten, kontakten, træning i at mærke hinanden og musikken. Salsa Vida handler om ens sociale og charmerende kompetencer. Salsa Vida er en salsaskole der har det velfungerende sociale liv i højsædet, så det skal du være interesseret i at bidrage til og indgå i.
NÆSTE sæsonstart er onsdag den 3. november - 8. december   2021.

Klokken 18.00-19.15. 

HOS SALSA VIDA BLIVER MAN PÅ DET SAMME LEVEL, TIT I FLERE SÆSONER, SÅ MAN KAN SIT LEVEL, INDEN MAN RYKKER VIDERE.

At lære uden at gøre, er som at elske uden at rører.  

Badminton salen Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO, masser af busser og parkeringshuset ved H.C.Ørstedsparken. DET er det jeg siger - Salsa Vida tiltrækker bare landets dejligste.

Jesper Rasmussen havde sin 5 gang på begynderholdet i aftes og han har lige skrevet:

Kære Ketti,

Tusinde mange tak for i aften og for dig. Du gør det godt, virkeligt godt. Din måde at improvisere på, formidle dansen og ikke mindst samværet mellem mand og kvinde og hver deres rolle i dansen, spillet og energien er state of the art. Jeg var gennemblødt af regn da jeg kom men ænsede det næsten ikke, da du trak mig med ind i din bobl af salsa……kvinderne som dansede med lukkede øjne var helt specielt, tingene flød bedre sammen og vi mænd fik lov til at bestemme på gulvet. Jeg er blevet bidt af salsaen, samhørigheden og det dejlige du fortæller om Cuba……grundet dig. Tak for det. Glæder mig bananas til i næste uge. Kh, Jesper Rasmussen

Efter at jeg havde grædt lidt over at føle mig så SET; HØRT og FORSTÅET, så skrev jeg: må jeg bruge dine ord? Og Jesper svarede: Mener hvert et ord Ketti, og selvfølgelig må du bruge den. Mine bedste referencer. Jeg er blown away på den fede måde. Tak igen😘

 

For kvinder & mænd der er nysgerrige på det nydende, sjove og anerkende møde mellem det kvindelige & det maskuline. Og som vil lærer at danse en salsa fra Cuba fuld af nærvær, latter og sitrende kontakt.

Salsa for Singler – begynderhold 1. - og salsa for dem der allerede har fundet hinanden, vi sammensætter holdene så det passer med kønsfordelingen og på en aften kommer du til at danse med alle af modsatte køn;-)

Dette hold er til dig der er begynder og som aldrig har modtaget undervisning i cubansk salsa  før. Eller som har danset salsa men aldrig lært det rigtigt.

Havana på Amager privat undervisning i salsa og en-en udviklingsforløb.

“Kom og mød en masse kvinder & mænd på den rigtig sjove måde”  Det er sjovt, det er nydende og meget cubansk og intensivt. Du skal være klar til at blive udfordret. Vi gør meget ud af bodywork og den skønne forskel på kvindens og mandens salsa, kropssprog og energi. Flirt, grin, leg og tempo.

Pris 725- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Instruktør  Ketti Bueno Ferrer og hendes vidunderlige kvindelige og mandlige assistenter.


 Lise vil du møde når du starter hos os, for hun er nu en del af det assistent team, der er så klar til at støtte, hjælpe og danse med dig. Sammen med de andre assistenter, for de ved præcis hvordan det er første gang ❤️

SÅ  SNUP EN PLADS PÅ VORES SALSASKOLE OG BLIV EN DEL AF ALT DET HER❤️

Vi har 7 sæson på et år. 4 sæson à 6 uger, forår. 3 sæsoner på 6 uger om efteråret.

Ferie: påske, juli og julen.

2021

Sæson 1:

5 & 6 januar til 9 & 10 februar. Look down

Sæson 2:

16 & 17 februar til 23 & 24 marts. Look down

PÅSKEFERIE: 30 & 31 MARTS.

Sæson 3:

6 & 7 april til 11 & 12 maj. Look down

Sæson 4:

GENÅBNING 11 & 12 maj til 15 og 16 juni.

Sommerskole i Havana på Amager i juli.

Sæson 5: 10 & 11 august til 14 & 15 september.

Sæson 6: 21 & 22 september til 26 & 27 oktober.

Sæson 7: 2 & 3 november til 7 & 8 december.


🇩🇰♥️ 🇨🇺 Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.salsavida.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookingsystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab#manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen