KVINDESALON I HAVANA PÅ AMAGER – book en aften, eller en dag for dig og dine veninder/netværk.

kr. 350,00

Kvindesalon i Havana på Amager.
Kom til en salonaften med Ketti Bueno Ferrer som din værtinde, inspirator og underviser i Kvindelighed & Kvindeliv.

Beskrivelse

KvindeSalonaften med Ketti Bueno Ferrer som din værtinde, inspirator og underviser i Kvindelighed & Kvindeliv i Havana på Amager. Halvanden time. 3500 kr. Max 14 kvinder.

 


I flere år kørte jeg kvindesaloner, og workshops kun for kvinder, havde et Kvinde Akademi, holdt foredrag, deltog i paneldiskussioner, var i medierne, skrev en bog og jeg elskede det. Indtil jeg en dag hvor jeg ikke havde mere at sige…

NU har jeg en masse at sige og en ustoppelig lyst til at gøre og skabe nye skønne livlige bølger af kvindeliv på den rigtig sjove og powerfulde måde.

Jeg har igen lyst til at inspirerer, træne og puffe til kvindeidentitet, kropslighed, sanselighed, sensualitet, grænser, tilgængelighed, lyst og mangel på lyst, power helt vildt meget power, sødme um sødme. Og tiltrækningskraft SE det ved jeg faktisk rigtig meget om, det samme gør jeg når vi taler om kvinder i erhvervslivet, og kvinder der ønsker at skabe sig et arbejdsliv, hvor de gør en forskel og har det sjovt samtidigt. OG om alt det med kvinder og mænd – det har jeg brugt + 20 år i mit professionelle virke på at lære meget mere om og undervist i. Tusindvis af kvinder og mænd har jeg haft uge efter uge efter uge på store energifyldte hold, og har det stadigvæk og jeg elsker det. Og det bliver jeg ved med.Men jeg savner at arbejde kun med kvinder. Jeg savner at formidle, træne og uddanne kvinder – i at være kvinder.

MEN mest brænder jeg for at sætte SPOT på dig og de andre kvinder i salonen. Simpelthen sætte dig/jer i centrum, hjælpe dig/jer med at komme helt derind hvor du kan folde dig ud. – helt ud.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen