Jeg arrangerer individuelle rejser til  Cuba for enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem i forbindelse med deres rejse til Cuba 🇩🇰♥️ 🇨🇺

Du kan f.eks. booke mig til:

🇩🇰♥️ 🇨🇺

Et møde her i Havana på Amager, eller over messenger og hvor jeg sætter dig/jer godt og grundigt ind i alt det man skal være opmærksom på når man rejser til et land som Cuba. Eller bare alt det der gør at din rejse til Cuba, blive så tæt på den cubansk sjæl og hjerte som muligt. Du får adgang til mine mange års erfaring med Cuba, den cubanske kultur og mit netværk.

Anbefalinger af rejseagenter der kan fikse flybilletter, visum og VIP i lufthavnen i Havana, – altså det rejse tekniske, hvis I ikke selv arrangerer den del.

Min hjælp med kommunikationen og aftalerne (på spansk), så alt er klart til jer, når i lander i Havana. Og jeg kan også hjælpe jer herfra mens I er i Cuba, hvis I skulle få brug for det. Og jeg forhandler gode cubanske priser på forhånd i Cuba, så I ikke behøver at betaler overpris, udgiften til mig har du allerede tjent ind igen, ved at være godt klædt på til den cubanske økonomi og ved at jeg har fikset priser for dig;-) ..

At finde spændende dekadente private smukke boliger hvor man kan bo på den bedste, tryggeste og mest centrale adresse helt privat, med en cubanske familie tæt på til at hjælpe sig med det man har brug for.

TRYGHEDEN og komforten i at blive hentet i lufthavnen, budt velkommen til Havana, få hjælp med at veksle penge og omsorgsfuldt bliver kørt til ens bolig og først sagt farvel til, når man er godt indlogeret og ens bagage er båret op.

“Dorthe Korsgaard ….og alt det er du bare så god til Ketti ❤️ Vi er blæst bagover af din entusiasme, begejstring, viden og kærlighed til Cuba. Vi glæder os til vores rejse til Cuba og til at grave en tand dybere, end de fleste turister har mulighed for, takket være dit kæmpe netværk 🙏”

Udflugter, specielt designet til mine private kunder med en private guide (eller flere) fra mit cubanske netværk. Så oplevelse bliver så cubansk, sjovt og familiær som muligt.

Udflugterne kan være specielt designet udflugter i en af de smukke amerikaner biler, hvor I bliver hentet ved jeres bolig af bilen og en af min guider, bliver kørt til de udflugtsmål jeg aftaler i samarbejde med jer – vi laver simpelthen en rute sammen med noget af det jeg anbefaler jer at se i kombination med jeres interesser.

Danseundervisning hos jer eller i et privathus. Cubanske dansepartner som hentet dig/jer i jeres bolig i fx Havana, tager jer med ud og danser på en af de skønne dansesteder og følger jer hjem igen.

Byvandring gennem Havana hvor I ser alt det man klart skal se, og så også noget af det andet som man normalt ikke ser som turist.

Anbefaling af de bedste restauranter, gallerier, strande, butikker, seværdigheder – ja du får simpelthen min hemmelige liste tilpasset dig, over det der er grunden til at jeg har forelsket mig så inderligt i Cuba, i cubarne og kulturen for + 20 år siden.

Og selvfølig ikke kun Havana, men også resten af Cuba.

Osv osv osv – Havana – ja Cuba er en never ending skattekiste af oplevelser, man aldrig glemmer.

PRIS 800-, i timen for min rådgivning og hjælp. Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur, eller byttes til en ny tid, hvis du aflyser 24 før vores aftale . Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du booker online.

Jeg arbejder hurtigt og koncentrerede på alle tidspunkter af døgnet og 7 dage om ugen med at få alle de aftaler i stand i Cuba som du ønsker og jeg referer hele tiden tilbage til dig. Hvis du har speciel ønsker plejer jeg at kunne få selv det umulige til at blive muligt, indenfor den cubanske lovgivning.

Udgifterne i Cuba afregner i med mine ansatte cubaner direkte til dem. Og de priser er aftalt på forhånd så det ligger helt fast, den del tager jeg mig også af.

Du kommer til at få det bedste af Cuba, helt uden om alle turistfælderne – sammen med cubanerne, arrangerer af mig i samarbejde med dig. Helt ind i hjertet og sjælen af Cuba.

🇩🇰♥️ 🇨🇺

Ketti Bueno Ferrer

Havana på Amager www.kettibuenoferrer.dk

Salsa Vida  www.salsavida.dk
 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen