Vores målgruppe er hovedsageligt singler, men vi har også skønne par der går til salsa hos os.

Og en del der der startede som singler hos os og endte op som et par;-)

SHOP et eller flere hold i butikken på dette site.

Salsa Vidas Salsaskole, Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO, masser af busser og parkeringshuset ved H.C.Ørstedsparken.  

DE NYE DATOER (midt februar) er nu lagt op i shoppen på www.salsavida.dk så hvis du vil beholde din/dine pladser, eller være en del af alt det her, så kan du shoppe nu.

ANDEN sæson 2018. 

SALSA VIDA SALSASKOLE – NÆSTE SÆSONSTART MIDT FEBRUAR.

LEVEL 1, begynderkursus i cubansk salsa. Onsdag den 21 februar – 28. marts. Klokken 18.00-19.15.Teatersalen Kulturhuset Indre By. 

LEVEL 2, begyndere. Onsdag den 21 februar – 28. marts. Klokken 19.15-20.30. Teatersalen Kulturhuset Indre By. 

LEVEL 3 .Tirsdag den 20. februar -27. marts. Klokken 19.00- 20.15. Badminton salen Kulturhuset Indre By. Og nok fra februar er vi i Verdenskulturcentret Nørre Alle 7.

LEVEL 4. Tirsdag den 20. februar -27. marts. Klokken 20.15-21.30. Badminton salen Kulturhuset Indre By. Og nok fra februar er vi i Verdenskulturcentret Nørre Alle 7. 

Masterklassen RUEDAKLASSE for øvede og rutineret cubansk danser. Onsdag den 21 februar – 28. marts. Klokken 20.30-21.45. Teatersalen Kulturhuset Indre By.

TILBUD køb 2 hold, eller køb èt hold to personer kvinde & en mand, inden for samme 6 ugers periode 1170 kr. HUSK at skrive hvilke hold du vil gå på.

PRIS for èt hold, 6 uger, en gang om ugen, 5 kvarter pr gang er 685-,

Det handler om at nyde, danse, grine, flirte og dyrke den “lille skønne forskel” mellem kvinder og mænd.

Kom som den mest charmerende udgave af dig selv. Og kast dig ud i dansen, livet, kontakten, nærværet og livsglæden.

En sæson er på 6 uger. 6 onsdage i rap. Der er 4 sæson om foråret og 3 sæsoner om efteråret, alle på 6 uger.

Som elev hos Salsa Vida bliver du lynhurtigt inviteret ind i et stort varmt, sjovt og meget aktivt socialt netværk, som elsker at mødes for at spise, få en drink, snakke, danse og gå ud sammen.

Mød os på Facebook https://www.facebook.com/salsavida.dk/

SALSA VIDA`S SALSASKOLE – MEGET MERE END BLOT EN SALSA

Siden 2002 har tusindvis af kvinder og mænd mødt hinanden gennem en salsa fra Cuba. Sød musik opstod og et vanedannende fællesskab.

Skal du være med?

  •  Mænd elsker at danse salsa – for i en salsa kan de være mænd.
  • Kvinder elsker at danse salsa – for i en salsa kan de være kvinder.

Det er sjovt, svært, livligt, hot, erotisk og livsændrende. I en salsa fra Cuba møder kvinder og mænd hinanden og har det sjovt sammen, mens komplimenter og anerkende kontakt flyver gennem luften.

Man får sved på panden, smil på læben, bliver fyldt op med nærvær og lykkemomenter. Man kan mærke at man lever.

Vores elever har ikke lyst til at slippe hinanden, så cafeerne på Sankt Hans Torv er fyldte med Salsa Vida elever der bare fortsætter samværet.

Du andkommer måske alene, men allerede efter første undervisningsgang er du en del af en flok – et fællesskab. Cubanerne siger selv at salsa er det ypperste møde mellem en kvinde og en mand – mellem kvindeligheden og maskuliniteten.

Og med Ketti Bueno Ferrer som jeres instruktør, går ingen upåvirket fra en salsa. Man kommer måske med underskud men går derfra med overskud og lyst til meget meget mere.

Ketti har undervist i salsa i Danmark siden 2002. Udover Ketti vil du også møde Rasmus Storm som er uddannet salsainstruktør gennem Salsa Vida og Arceo fra Cuba, samt vores skønne assistenter, der altid er parat til at hjælpe dig med den skønne svære salsa.

SALSA VIDA ER FOR LIVSNYDERE. OG SOM ELEV PÅ SALSASKOLEN BLIVER DU EN DEL AF ET NETVÆRK DER ELSKER AT GÅ UD SAMMEN. SALSA VIDA HAR EN FACEBOOKGRUPPE, HVOR VORES ELEVER LAVER AFTALER INDBYRDES OM AT  TRÆNE SAMMEN OG GÅ UD SAMMEN. VI ARRANGERER OGSÅ TIT & GERNE MIDDAGE OG FESTER,

Du lærer at danse cubansk salsa.
Du får indblik i den cubanske kultur og musik.
Du udvikler dig som kvinde og som mand og i din kontakt med det modsatte køn.
Din dans, dit kropssprog og dine sociale kompetencer, får en ordentligt omgang livsglæde fra Cuba.

Salsa Vida er god solid undervisning, der virker.
Salsa Vida er højt humor, det skønne sociale liv, fællesskabet og legen mellem kvinden og manden.
Salsa Vida fylder dig op på din LivsNyderKonto.

Eleverne siger:
“Der er en mærkbar før og efter effekt, når man danser salsa”
“Livet bliver så meget sjovere, mere nydende, legende, let og energifyldt”
“Sikke et netværk man pludselig får af folk, man kan gå ud med”
“Efter en aften hos Salsa Vida går jeg bare og smågriner og glæder mig til næste salsaaften”
“Det jeg lærer fra en dans fra Cuba, kan jeg bruge på alle mine andre livsområder”
“Jeg er vokset som menneske og er blevet en meget gladere person”
“Nogle af mine nye bedste venner, har jeg mødt hos Salsa Vida”
“Salsa Vida fylder mig med energi til at klare hverdagens stress og jag”
“Aldrig havde jeg troede at det ville være så sjovt”

Om Ketti:
Ketti har sin uddannelse i de cubanske danse fra Cuba, hvor hun var bosat. Hun har undervist i Cuba, på Barbados og den Dominikanske Republik.
I 2002 åbnede hun Salsa Vida i København, og har siden opstarten haft tusindvis af mennesker gennem Salsa Vida. Ketti underviser på sin salsaskole, i erhvervslivet og er medarrangør af latinfestivaler og når de største koncertnavne kommer til Danmark. Udover Salsa Vida kører Ketti også “Havana på Amager” www.kettibuenoferrer.dk
[heading]Kunderne siger[/heading]
941126_10152348141625663_424893167_n
Jeg elsker at danse, og nu efter jeg blev single, tænkte jeg, hvad skal jeg prøve, og der kom Salsaen op, dejlig musik og de virker oprindelig glade for at danse det. Jeg tænkte samtidig, at det ville være skønt, hvis nu jeg skulle møde en skøn kvinde. Nu har jeg mødt 20 skønne kvinder, der ligesom jeg nyder at danse. Jeg føler jeg har fundet et fællesskab, hvor det at danse og have det sjovt, er en naturlig ting. Ketti lærer os ikke kun dansen, men giver os også lidt af Cuba og det er fedt. At det også altid er med humor og et smil på læben, gør det hele nemmere og ikke mindst sjovere. Vi bliver bedre og bedre for hver gang vi kommer, og inden længe tror jeg faktisk, at jeg vil kunne bruge det i min almindelige dans, når jeg er i byen. Karsten

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen