Kurser, teambuilding og festlige indslag målrettede erhvervslivet – til alvor og fest og gerne begge dele

I sit + 30 års virke i Danmark og i udlandet, kan man kort fortalt sige at Ketti er specialiseret i 3 områder: 

– Teatret, “To Be or Not to be” og at kunne have en fest med presset over det publikum der venter. 

– Cuba, Kvinden og manden, livsglæden og den anerkende kontakt.

Clairvoyance, At mærke og sætte ord på det man mærker, og reagerer på det man mærker.

I kan booke en eller to eller alle 3 workshops. En workshop tager en typisk en time, men kan udvides hvis der er et tema I vil fordybe jer i – og “Cuba-delen” også bruges isolerede som et festligt indslag.

”Jeg har været ualmindelig privilegeret og sammen med mit skønne netværk deltaget på workshop(s) med Ketti, hvor følgende fantastiske temaer var omdrejningspunktet: ”Cuba – manden, kvinden, livsnydelse”, ”To Be or Not to Be” og ”Clairvoyance”. Ketti er en FANTASTISK formidler. Med sin energi, sit store hjerte, sin omsorg, hjertelige grin og humor blev det nogle helt fantastiske timer, som jeg tænker tilbage på med stor glæde. Og glæden fyldte vores kroppe, vores sind og vores hjerter, helt inde i de inderste kamre. Vi legede, flirtede, røg cigarer og drak rom; vi dansede salsa og var sårbare – Ketti guidede og det var så godt, så godt. Og vi mærkede os selv, hinanden – og lærte, hvor vigtigt det er et følge og forfølge det, vi inderst inde godt ved er rigtigt, når vi tør lytte og sanse det! Vores intuition, clairvoyance, bevidsthed. Kært barn har mange navne. Og vi kan bruge alt det, Ketti øser kærligt ud af. Både når vi er på arbejde i vores lederjobs, men også når vi ”bare” er de mennesker vi er på godt og ondt. Ketti har en KÆMPESTOR erfaring og favner alle, lige præcis der hvor vi er hver især. På den måde kan hun både guide og arbejde med større grupper, men også det enkelte individ. Ketti ser og mærker ALLE. Der var så meget kærlig læring i de timer vi tilbragte sammen med Ketti, og jeg kan på det allervarmeste anbefale at deltage i Ketti’s workshops. Man går derfra med en dybere indsigt, en varme i hjertet og et stort smil ❤ Kærlige hilsner og med stor taknemmelig og ydmyghed,Marianne Nørup-Nielsen, Senior Director Global IT (stor pharma virksomhed).

Cuba
– workshop 1, varighed en time.

Cuba, handler om livsglæde, kvinden og manden, det anerkendende og respektfulde møde fuld af charme, lethed og humor.

Det sårbare, det kropslige nonverbale sprog, den forløsende latter og den kærlige berøring der vækker samhørighed, tilknytning og fællesskab og den vedvarende følelse af at høre til og sammen i et team. Værdighed og anerkendelsen, sunde grænser som også kan sættes med humor, sige fra, sige til og være sammen som sig selv. Rommen, cigaren, salsaen, humoren og livet.

Teatret. To Be or Not To Be
– workshop 2, varighed en time.

Teknikker og øvelser fra en skuespillers håndtaske i at være – sig selv og derfor sin faglighed.

Centrering, grounding, at tænde og slukke sit spotlys, kropssproget, hvad fortæller kroppen om dig, at have en fest med at være på uden at brænde ud. Dig og dine virkemidler. At fyre sit ego og ens behov for at være 100% i kontrol og styring og at træde i karakter i stedet som sig selv, bruge sig selv i sin faglighed og i at få folk med sig og ikke med sig.

Clairvoyance rådgivning
– workshop 3, varighed en time.

At mærke og sætte ord på det man mærker og reagere på det man mærker.

Vidensamfundet, traditioner, “plejer”, og ren mental styring og kontrol bliver mere og mere supplerede af kvaliteter som “at mærke”, “bruge sin intuition”, “får jeg energi af mit arbejde og dem jeg arbejder for og med, eller bliver jeg drænet”. Der bliver talt om spiritualitet, energi, hjertekontakt og sjælefred – oversat: når man kan mærke det, giver det mening. Det bliver hverdag at mærke efter og handle på det man mærker, sin mavefornemmelse. Vi vil udvikle os som mennesker. Vi vil anerkendes og respekteres og både vores menneskelige og faglighed kvalitet vil vi have i spil, også i vores arbejdsliv. Vi vil høres og bruges og mærkes. Det skal betyde noget for os selv og for andre det arbejde vi udfører. Identitet, at være en andre kan mærke, at bruge spiritualiteten også i sit arbejde til at skabe værdi og tilhørsforhold, personlig udvikling, arbejdspladsen “ånd og storytelling”, at have sit hjerte med, følge sin mavefornemmelse, italesætte det man ser og især mærker fra andre, italesætte elefanten i rummet, adfærdsændring, arbejdspladser ledet med hjertet, fornemmelse for andre, at tage energien alvorligt.

SEND EN MAIL TIL KETTISALSAVIDA.DK ELLER RING 25751485, OG LAD OS EVT FØLGE DET OP MED EN UFORPLIGTENDE KOP KAFFE HER I HAVANA PÅ AMAGER, HVIS DU OVERVEJER AT BOOKE MIG TIL LEDER OG PERSONALE UDVIKLING, TEAMBUILDING ELLER SOM ET FESTLIGT INDSLAG FOR AT KICKSTARTE EN DEJLIG EVENT, MØDE ELLER FESTLIGHED.


Kunderne siger:

Hanne Træholt Odegaard 

Afdelingsleder og bestyrelsesmedlem.

Hvis du og din virksomhed, team eller netværk ønsker at lykkes med det autentiske lederskab, så kan jeg på det varmeste anbefale Ketti Bueno Ferrer’s tre workshops med fokus på Livsglæde, Kropssprog og Intuition. Kompetencer trænes og omsættes til brug i såvel dit professionelle som private virke.    Det er sjovt, legende og respektfuldt. Funderet i faglighed guider Ketti med sin charme og egne erfaringer på en måde, så det kun er muligt at overgive sig til processen.   Resultatet er forløsende energi og giver udover et varigt fundament for nærende samspil også et fælles sprog. Dagen i morgen bliver aldrig den samme efter Ketti.

Stig Christian Rutvig

Afdelingsleder i Finance, Lundbeck. 

Når Ketti kommer ind af døren, sætter hun fra start et helt enormt energiniveau – og det forplanter sig. Selve Ketti er et samtaleemne – hun er fantastisk underholdende at opleve og medarbejderne havde det virkelig sjovt og fik flyttet nogle grænser. Og det er det, hun gør. Hun udfordrer, så medarbejderne flytter sig. Et skridt ad gangen. Hun er virkelig god til at fornemme, hvor langt hun kan gå. Det med at danse sammen og  danse tæt, det gør noget. Selv om det for nogen er lige på grænsen. Det skaber sammenhold og teamspirit. På de to timer hun var hos os, lærte hun os via salsaen noget om at være mand og kvinde og hvordan, vi kommunikerer – samtidig med at vi faktisk fik lært nogle salsatrin og sving. Hele vejen igennem med rigtig god stemning, man bliver fanget af hende, hun er lidt af en performer, og man følte bagefter, at man faktisk havde lært flere ting. Ketti er bestemt en af de håndtag, man kan skrue på, når medarbejderne skal have det sjovt og også arbejde bedre sammen som gruppe. 

Nicolai Weng

SAP HR konsulent, Danisco. 

Det bliver grint mere, rørt ved hinanden, kommunikationen glider lidt lettere, og nogle opgaver bliver bare løst mere smertefrit, når Ketti har været på besøg i en virksomhed. Jeg ved ikke med dig, men jeg arbejder på et kontor, og der er det ikke så tit, jeg rører ved mine kolleger. Men det gjorde vi, da Ketti kom forbi og gjorde det, hun gør så fantastisk – skaber et rum, hvor hun rykker grænsen for, hvad der er tilladt, og hvor der er glæde og grin. Det skaber en særlig stemning, der varer ved, når hun har forladt virksomheden. Der kommer mere nærhed, når man rører hinanden.

Man får hurtigt en eller anden bestemt rolle i en virksomhed, men Ketti skaber den her helt anden kontekst, hvor alle prøver noget nyt og starter forfra. Selv om  nogen bestemt kan synes, det er meget grænseoverskridende at bevæge hofterne på den måde. Men fordi Ketti er, som hun er, tør folk mere. Når medarbejdere har grint sammen og kigget hinanden i øjnene, er dialogen lettere bagefter, man har ligesom en anden referenceramme.

Rie Snekkerup

Studiechef på Copenhagen Business School: 

Forandringer og udvikling var overskriften på årets seminar for studieadministrative medarbejder på CBS.
To dage og et intensivt indhold med forandringsfortællinger, fremtidsvisioner, teoretiske oplæg, og hvor Peter Bastian bød på betragtninger fra sin nyeste bog “Mesterlære – en livsfortælling”. Det meste var gymnastik for hovedet – tanker og refleksioner. Derfor var det en stor befrielse af få Ketti Bueno Ferrer på banen.

Ketti kan få forandringer “ned i kroppen”, hvilket er vigtigt hvis og når forandringer skal blive succesfulde. Ketti formåede i løbet af ganske kort tid at få de naturlige parader ned, at eliminere skepsis, at skabe livsglæde og energi i en gruppe på 130 personer. Og at få os til at føle og mærke os som en organisation, der arbejder mod et fælles mål. I en organisation med stærk driftorientering, højt arbejdspres, og stort fokus på regler og offentlig forvaltning, er det netop en befrielse at opleve, de mange kræfter der findes blandt medarbejdere og ledere og som kan “slippes løs” med ganske få midler.

Irene Rosberg

Program Director, Executive MBA in Shipping and Logistics (The Blue MBA)

Dearest Ketti,

The event became a success for one reason and one reason only: YOU! Everyone loved you and, of course, how could they not. Thank you for accepting to contribute to our event and thanks for bringing awareness to us, as professional women, not only not to forget our feminine side but also use it as a strength and competitive advantage. I have received around 15 mails already this morning and all the ladies are telling me that this was the best Christmas Event they had, and we have done this for 24 years!!! I am sure I will see more of you and there would be other events that I would like to get you involved. I will come back to you later with suggestions. In the meantime, I have spoken with our treasure – who unfortunately could not be with us last night – and she will settle the accounts already today.

 

Lidt om min baggrund

Da jeg var leder af en teaterskole, blev min fornemmeste opgave at skabe uddannelser, som uddannede vores elever til professionelt at kunne “klare presset fra et publikum der venter”.  Dvs at performe under pres, både i modgang og medgang og også kunne have et velfungerende privatliv. Vi klædte dem på professionelt, personligt og privat. I dag træner jeg erhvervsfolk i de metoder vi udviklede til scenekunstner.

Da jeg flyttede til Havana i Cuba, var det for at videreuddanne mig i at kunne NYDE for at kunne YDE. Og lige det med at Nyde for at kunne Yde, “lugtede” et forlag, og derfor bad de mig om at skrive bogen: En kvindes guide til at nyde Livet”, som i dag er udsolgt fra forlaget, men kan lånes på landets biblioteker.

Da jeg vendte tilbage til Danmark, startede jeg danseskolen og kursusvirksomheden Salsa Vida, fordi jeg tænkte: de cubanere har fat i den lange ende, når det handler om sociale, kropslige, og nonverbale kompetencer, de er så gode til at connecte til andre og skabe stærke fællesskaber.  Og så har cubanerne en FEST samtidigt. Det var NYT for mig at man kunne have en FEST som leder, formidler, frontfigur, rollemodel og endestation for skideballer og alt hvad der går godt – og galt. Det var også NYT for mig at opleve den naturlighed i accepten af kønskulturen, at bruge den “lille forskel” på kvinder og mænds styrker, aktivt. Og det var NYT at man ikke kunne fylde for meget, kun for lidt;-) Salsa Vida har lige haft 21 års jubilæum.  Så min fornemmelse af at det jeg tog til Cuba for at lære, ville blive en succes af bringe til Danmark, viste sig at holde stik.

Kursuscentret Havana på Amager, udsprang af en af mange grupperejser for eventyrlystne livsnydere, jeg arrangerede til Cuba. Jeg havde været med til at sætte et gammelt hus istand i Havana Vieja (den gamle bydel i Havana). Og da jeg oplevede den første gruppe på 28  kvinder og mænd fra Danmark samles i huset i Havana, tog jeg en “rask” beslutning om at sådan et sted ville jeg også åbne i Danmark. Sådan et gammelt, dekadent, farverigt, sanseligt, personligt sted ville jeg skabe i København, for det sted satte gang i processer, der åbnede en flodbølge af muligheder, lyst og mod.

De sidste 20 år har jeg løst en del opgaver for erhvervslivet, både med individuelle medarbejder og leder træningsforløb her i Havana på Amager og med teamtræning på arbejdspladser rundt omkring i Danmark og i udlandet.

Blandt andet nogen af dem der har booket mig: Arla Food Bane Danmark, CBS COWI, Chr. Hansen, Center for Ledelse. Codan Danmark Livsforsikring, Dansk Industri, Det Kgl. Teater, Deloitte, DONG Energy, FL Smith, Kragerup Gods, Kræftens Bekæmpelse, Haldor Topsøe, DSB, IBM, Jobcenter, Let Pension, KIOL, Københavns Kommune, Lundbeck, Leo Pharma, LEGO, METROPOL, NNE, Novo Nordisk, Novozymes, Nordisk Film, National Allergy Research Center, Nordea, Dansk Design Center, Roskilde Festival, Roskilde Køge Sygehus, Selskabs og Erhvervsstyrelsen, Slots- og Ejendomsstyrelsen, SEAS NVE, Symphogen, TDC, TV 3, TERMA, Top Danmark, VEGA, Pharmaplan. PriceWaterhouseCoopers. Århus Universitetshospital. Åsgaard Subsea Compression Project, Mærsk, Danske Bank, Novo Nordisk, Carlsberg, Dong E,lizabeth Arden, CBS, forskellige fagforeninger og A-kasser, Danish Crown, Falk., IBM, Codan, NCC, PFA Pension, Rambøll, Tivoli osv gennem de sidste 30 år.


Send en mail til ketti@salsavida.dk, hvis du vil vide mere og skriv hvad I har brug for og så laver jeg et tilbud til jer.

Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida 🇩🇰♥️ 🇨🇺www.salsavida.dk

Havana på Amager  🇩🇰♥️ 🇨🇺www.kettibuenoferrer.dk

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen