I Havana Vieja,Cuba var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager, en + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen.

Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par .

SHOP og book din tid i ONLINE BOOKING 


Et kig ind i Salsa Vida`s verden i København


♥️ Privattimer i salsa i Havana på Amager.
VELKOMMEN TIL HAVANA PÅ AMAGER – HVOR VI SLIPPER KÆRLIGHEDEN & MAGIEN LØS I EN SALSA FRA CUBA.

PRISER: 1 time. Enkeltperson: 695-, Par 1 time: 795-,. Grupper på max 3 par: 2000-, 1 time. to timer 3000-,

Privatundervisning i Cubansk Salsa med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.

EN UNIK, SJOV OG DEKADENT REJSE TIL SJÆLEN AF CUBA OG SÅ PÅ AMAGERBROGADE 30, oppe under taget på fjerde sal 😉

ENKELTPERSON Du lærer at danse en salsa fra Cuba, du får individuel træning og vejledning i din måde at bære din krop på. Du får trænet dine kropslige signaler, dine verbale signaler og din tiltrækningskraft. Du kommer til at mærke dig selv. Og du lander i dit sande kvindelige eller maskuline element. Flere køber et forløb for at blive rutinerede og dygtige salsadanser og andre bare en enkelt time i ny og næ for lige at få styr på den kære/svære salsa.

PAR For dig og/eller din dansepartner : Her kommer du til at danse en salsa fra Cuba og du får en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra Cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik, selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende tilside. Hun kan åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig, charmere og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg. PERFEKT både til første date og  også til jer der har kendt hinanden længe.

Book en særlig oplevelse for DIG OG DINE VENNER/FAMILIE, som en engangsoplevelse eller som et forløb over fx 4 gange. Grupper kommer for at danse sammen, opleve sammen, udvikle sig sammen og GRINE sammen. De kommer her for at skabe minder, nye minder sammen, lave noget sammen. Tit kommer de her for en få en “engangsoplevelse”, men det ske også at de bliver så grebet, så fascineret, så ramt af salsaen at de starter på min salsaskole Salsa Vida, der holder til på Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørreport METRO. Eller de booker et forløb hvor de går her i Havana på Amager fast med deres familier/kollegaer/vennepar, for at blive dygtige og mere rutinerede salsadanser.

På sådan en time eller to vil I lærer salsaens basistrin og hvis I allerede kan dem, så tilrettelægger jeg undervisningen til jeres danse erfaringer, ellers holder vi os til absolut begynderundervisning;-)  Og I vil undervejs skifte partner, så alle får danset med alle. Og jeg vil sørge for en let, lattermild, kærlig stemning -og en rom;-)

1 time max 3 par 2000-,

2 timer max 3 par 3000-,

Nogen gange sker der det at en kvinde maler sig selv op i hjørnet og står der med selvretfærdig mobsemund, korslagte arme og udbryder: mænd er også dit, dut og dat efterfulgt af FNYS og rullende øjne! Og nogen gange fnyser hun så højt og inderligt med ekstra tryk på hamre, at andre kvinder slutter sig til hende og så fnyser de selvretfærdigt i kor.

Nogen gange sker der det at en mand afviser en kvindes lattermilde flirt og charme. Brutalt som en syl og med en "hva tror du selv" attitude. Så står han der med korslagte arme og ansigtet lagt i samme folder som da Danmark vandt 17-1 over Frankrig i London den 22. oktober 1908. Og nogen gange kan der ske det at nogle af de andre mænd stiller sig ved siden af ham med korslagte arme og kopier hans ansigtsfolder.
Og så står de der.

Sammenlagt med 497 års uddannelser og et hav af kurser i mindfulhed, konfliktløsning, pik er gud og kussen din egen, sådan opnår du en lykkelig skilsmisse og finder en ny og bedre partner mens hans/hendes side af sengen stadigvæk er varm.

De står der og står der.

Og kan ikke forstå at det ikke vækker forståelse, sympati og en voldsomt lyst hos det modsatte køn til at ændre sig og forelske sig og åbne op for; um dig har jeg lyst til.

Og jeg bryder ind i alt det der er så genkendeligt og siger:

Kvinder hvis I vil stå alene i det hjørne og vil have ret i at han er SÅ forkert, jamen så bliv stående. For han er allerede videre over til de kvinder der ikke hele tiden får ham til at føle sig forkert. Han står lige nu og lapper beundring og ros i sig og når han får det, så slår han knuder på sig selv 24/7 - 365 dage om året, for at gøre hende tryg og lykkelig.

Mænd, hvis du ikke formår at gøre en kvinde tryg og glad 24/7 - 365 dage om året, så laver du ikke en lykkelig kvinde. Du laver kun en ulykkelig, nok usikker kvinder, der enten forsvinder ind i sig selv, eller måske spytter med ild og sidder i struben på dig 24/7 - 365 dage om året. For hun er usikker på dig. Og hun ender efter alt sandsynlighed med at gå fra dig, eller takke nej med et FNYS første gang du prøver at vinde hende gunst.

Måske skulle vi bare finde alt det vi kan lide ved hinanden og få det til at fylde mere, end det der vækker så meget fnys og galde. Måske skulle vi flytte fokus og gøre os umage ...

Måske handler alt det der vækker så meget negativitet for det modsatte køn, mest om det det er svært ved os selv. Alt det uperfekte, som vi måske skulle begynde at elske og vise og accepter. Det vidunderlig uperfekte, for så kunne vi jo være så elskede perfekte sammen, i alt det uperfekte. - tænker jeg ..
CELINA STENHOLT: Bedste oplevelse ever! Det var så sjovt og bevægende at komme ind i de omgivelser samtidigt med at blive mødt af Ketti som gør sådan et flot arbejde. Det bragte min kæreste og jeg tættere på hinanden.
Denne tekst stod på gavekortet til et brudepar, der blev gift i weekenden ♥️ Og den tekst beskriver så fint stemningen og oplevelsen, og jeg har YES fået lov til at bruge teksten. ♥️ elsker at være gaven.

“Gaven fra os er et stykke lækker parterapi af den bedste og forebyggende slags – lækkerhed på et dansegulv, hvor en kvinde er kvinde af den slags med bølgegang i barmen og hvor manden samler sine løg op (sku han ha brug for det), ranker brystkassen og river den kvinde rundt i fast greb.
Det er en salsa fra Cuba, I skal danse. Hos den mageløse Ketti Bueno Ferrer oppe under taget hos lyserøde flamingoer, kvidrende fugle og glimrene glitter i hendes Havana på Amager.

Det fint, det er pivsjovt og det er rom og rullende hofter.
You can do it!”
Hun sagde; jeg får spat af at han vil holde om mig hele tiden, eller holdes om. Fandme som at havde en extra baby.

Han sagde: hun er aldrig nærværende, når hun fx selv lægger op til en snak, så ordner hun årsregnskab, vasketøjet, neglefilen og dagens motion samtidigt.

Hun sagde: han vil have kontakt, han vil have omsorg, han vil føle noget. Han vil have at vi skal føle noget sammen. Han vil have at jeg ser ham, reagerer på ham og beundrer ham.

Han sagde: omsorg og sex er en by i Rusland, men mindre jeg med mine egne hænder bygger en carport hver dag, løser klimaproblemerne og konflikten i mellemøsten, mens jeg hiver en million hjem og gør hende tryg.

Hun sagde/han sagde/hun sagde/han sagde.

Nu danser de salsa - og der skal man faktisk helst holde sin kæft og få en dans fra Cuba til at lykkes sammen. Mens hun roser ham og han får hende sig at føle sig tryg.

The Work 😉♥️♥️
Det punkt hvor hun begynder at slippe styring og han begynder at tage affære - åh i det øjeblik burde der lyde en fanfare over det danske land.

Det øjeblik hvor hun i tillid til ham ånder ud og giver efter og hvor han reagerer prompte og giver hende RO og TRYGHED. Med hans ord, hans følelser og hans handling. Og hvor hun ved og kan mærke, at hun kan regne med ham.

HER burde rytter på hest og hele vores kongehus ride fra slottet og trutte så lystigt at man aldrig har hørt magen i hele det danske dronningerige.

Det punkt mellem en kvinde og en mand, hvor han har hendes ryg og hun hans. Der hvor hun ved at han tager kuglerne for hende og hvor hun ser på ham med stolthed over at han er hendes mand.

Lige der i det balancepunkt.

Nogen gange er den der bare. Og nogen gange er den der ikke og skal hjælpes på vej. Og nogen gange må man kaste håndklædet i ringen og erkende at det der kan man ikke sammen.♥️

The work - Havana på Amager.

 

Merete have booket en privattime til hende og Frank her i Havana på Amager i eftermiddags.De skulle lige ind og have deres SALSA igen og en bid af Ketti ♥️ De er begge trænede sociale cubanske dansere, Frank dansede + 10 år hos mig og Merete vel halvt så langt tid. Så de gik på min salsaskole sammen og sendte øjne til hinanden😉Og så en dag skulle de begge med mig til Cuba på en af mine rejser med eventyrlystne dansende livsnydere. Og så skete det, på taget i vores hus i Havana, Cuba under en tropisk stjernehimmel - ok lige den del digter jeg nok, måske;-) meeen det skete i det hus og jeg der. Nok optaget af 1000 gøremål med at styre vel 25 dansker og dobbelt op på cubanske danser, kokken,salsaorkester, husejer og tanter, kusiner, fætrer og mormor. Siden har de været sammen åh 💞 Og de har også et firma sammen Servicegruppen Nord. Og jeg er dybt forbundet til dem og de er dybt forbundet til mig - vi hører sammen, også selvom at der kan gå tid mellem at vi ses, så er vi forbundet i hjerterne og i bevidstheden. SE det er et vaskeægte eventyr fra vores lille kæmpe verden, hvor der kan opslå slidstærke kærlighedsbånd imellem os fordi vi danser en salsa sammen. 🇩🇰♥️ 🇨🇺

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

 

 

[heading]Kunderne siger:[/heading]

305058_10151112723225270_1769216781_n
TAK for en fantastisk 1-1 i går søde Ketti Bueno Ferrer! Lige hvad jeg havde brug for: “Træk vejret, saml benene, kig lige ud, armene op, skuldrerne ned” – alle de små gode fif der er svære at nå i timerne.Og så ikke mindst “Du er bedre end du tror – tro på dig selv”. Tak.

Susanne

“Den første date er altid lidt af en udfordring, når kemien og kontakten kun har været der på skrift, men ikke endnu i real live. Så jeg tog chancen og kontaktede Ketti, som jeg havde fået anbefalet og spurgte hende om jeg kunne booke et par timer.
Jeg var sindsyg nervøs da jeg mødtes med min date. Efter 5 minutter under Kettis kyndige vejledning, varme og humor, dansede jeg med min date som havde vi altid kendt hinanden. Efter en halv time knækkede vi sammen af grin, mens vi holdt hinanden i hænderne. Efter en time blev vi stille og “mærkede hinanden”. Efter 2 timer gik vi kærligt hånd i hånd ned af trapperne – rig på en oplevelse som vi aldrig glemmer.”

TAK Ketti

fra Adam – og Lisa

971295_10151556938173406_629761703_n
“Jeg har fået privattimer hos Ketti, og kan varmt anbefale det. Jeg havde brug for at mærke salsaen, og få trænet mine dansetrin, men privattimerne hos Salsa Vida er meget mere end “bare” salsa. Ketti mærker lynhurtigt hvor man har brug for, at få lidt hjælp. Da jeg kom første gang, følte jeg mig lidt “tung” og følte ikke rigtig at jeg kunne danse.
Ketti anbefalede jeg lukkede mine øjne, og bare lyttede til musikken og lod mig rive med, dette fik mig til at slappe af, og i favnen på Ketti som førte mig rundt i salsaen, fik hun mig til at føle mig som en salsaprinsesse. Derfor kan jeg kun opfordre til at prøve privatundervisning hos Salsa Vida.

Mette
[background color=”#f6f6f6″ align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″]

“Igennem flere år og 2 børnefødsler har vi så vidt det var muligt en gang om ugen gået til privatundervisning hos Ketti. Nogle gange har vi små flirtende og næsten pjattet mødtes i dansen, andre gange har vi været parat til at slå hinanden ihjel i en “Dile q no” over for lidt søvn, for lidt kontakt i den daglige logistik, 2 små børn og 2 fuldtidsjobs.
At mødes med hinanden som kærester; kvinde & mand, har reddet os fra at blive skilt.”

Trine og Casper[/background]

“Som mand er der meget at holde styr på. Jeg skal føre, jeg skal finde på, jeg skal holde takten, jeg skal kunne mit shit! Og så skal jeg være mand. Mand overfor alle de meget forskellige kvinder, jeg møder i en salsa. At komme hos Ketti og få privattimer, giver mig ro og overskud. Hos Ketti kan jeg lave alle fejl, så jeg overfor kvinderne kan fremstå fejlfri;-)” ps og så er den en ret fed følelse at jeg ligesom er en af de gode til undervisningen og der er jo ingen der behøver at vide, at det er jeg fordi jeg smugtræner hos Ketti;-)”

Kim

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen