UNIK PRIVATTIME FOR PAR I SALSA OG SAMHØRIGHED inkl et glas ROM. 
Havana på Amager, Amagerbrogade 30. Som at være i Cuba -for en stund.
En privattime i salsa er en uforglemmelig og sanselig date med din kærlighedspartner.


75% af vores bookninger med privattimer er bookinger mænd har booket til dem, og deres kvinde.Det er SJOVT, nærværende og den lige vej til at danse sammen i stedet for hver for sig. For en salsa kan kun danses hvis han tager føring og hun hengiver sig til ham. 

En salsa fra Cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik- selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende til side. Hun kan derfor åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg.

PRIS 935-, pr time. Inkl. kaffe/rom. En time varer 60 minutter fra ankomst til afgang.Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

HVOR Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 Tv.

SKRIV EN SMS TIL 25751485, HVIS DER ER EN TID DU GERNE VIL HAVE,  SÅ SER VI OM DET KAN LADE SIG GØRE OGSÅ SELVOM AT DET IKKE ER LEDIG I KALENDEREN, ELLER HVIS DU ER FORSINKET TIL VORES AFTALTE TID.

"I morgen kl 10 har en mand booket en privattime i salsa og samhørighed til hans kæreste og ham selv. Jeg kender dem ikke endnu. Ved bare at han har arrangerede en speciel dag som starter hos mig fordi hun elsker at danse og det gør han ikke. Men fordi hun elsker det og han elsker hende, så kommer han her i morgen og vil danse og danse med hende. Og han er ikke den eneste, så mange mænd booker privattimer i salsa, fordi de elsker en kvinder, så meget at de vil danse for hende og sammen med hende, af kærlighed til hende. Og jeg gør mig sådan en umage, for det er jo kærligheden der ringer på."


Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

Da han sagde til hende at de skulle til Amager på hans overraskelse dag til hende, udbrød hun med en smil fra øre til øre: Jaaa så skal vi hjem til Ketti, hende kender jeg. Fortalte han undrende, da de ankom i går. Da jeg så spurgte ham, hvordan han var kommet på ideen, sagde han: det er fordi jeg for mange år siden så dig i Go Morgen Danmark og tænkte: det skal jeg prøve. Og nu har jeg kvinden, jeg vil danse med. Begge fortalte de at de aldrig havde rørt hinanden før, ikke engang holdt i hånd .. Han havde sendt hende en besked: tag en smuk kjole på og højhælede sko på. du kan danse i ... Og jeg fortalte og viste dem om kvinden og manden, om religion og kulture der understøtter og hyler kvinden og manden, Om hvor hans styrke og mandsmod sidder og hvordan han gør hende tryg og får hende til at gå med og om hvor vigtigt det er at han er nærværende og tør være i den kontakt uden at slippe hende. ALDRIG slippe hende ... Og hun slap noget styring, hendes øjne blev fugtige fordi det blev så sårbart, for uden styring kunne hun jo snuble i dansen, i livet, og har han hende så? Har han hende ... Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og hjalp hende med at få dem til at danse og bevæge sig powerfuldt, erotisk og rytmisk. Hendes brystkasse slap og blev blød i stedet for låst og holdt. Der blev plads til hendes hjerte, døren til hendes hjerte åbnede sig inviterende. Jeg lagde min hånd på hans brystkasse og fik ham til at være i en klippe af ro, lederskab, maskulinitet og identitet. Han fik retning og vi kunne mærke ham og udbrud i kor: Papi ♥️ Og han svarede med et grin: SI Mami ♥️ Og så var timen over og de myldrede ud af døren, med hans hånd på hendes lænd og hendes hånd der strejfede hans brystkasse og overarm.Alt det den salsa, den kultur, den religion 🙏og mine mange års erfaringer i teatret kan ... Så meget mere end blot.

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard.  Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: kærlighed, parforhold, sex, utroskab manglede lyst.

I går lyttede jeg for første gang til de 2 podcast med Martin, Helle & jeg i går og jeg blev helt grebet af dem. Er stolt af dem, for vi kommer med gode, spontane og livlige bud på de dilemmaer læserne præsenterer os for. Og så elsker jeg at vi ikke er optaget af at få ret, men mere er åbne og nysgerrig på hinanden. Og på at undersøge, udrede og forstå. Derfor bliver samtalen anerkende, sjov, tryghedsskabende og meget meget ærlig, for i sådan et anerkende rum er der ingen grund til at passe på.

Og det er lige præcis sådan at jeg også ønsker så inderligt at en salsa skal opleves: anerkendende, tryg, sjov, bøllede og åben – i stedet for låst, holdt, over-planlagt, overstyrer, fordømmende, kritisk og forsvarsberedt.

Salsaen er for mig en samtale, som kan gå helt i hårdknuder, eller åbne sig op, så man aldrig ønsker at den skal stoppe.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.salsavida.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookningssystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen