Privatundervisning i Salsa for par – 1 time

Home » Privatundervisning i Salsa for par – 1 time

PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager.

For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik, selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende tilside. Hun kan åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig, charmere og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg.

PRIS 825-, pr time. Inkl. kaffe/rom. En time varer 60 minutter fra ankomst til afgang.

HVOR Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 Tv.

 

Havana på Amager følger Sundhedsministeriet retningslinjer i forhold til corona smittefarer og udover det har vi en Airfree maskine kørende i døgndrift, der udover at renser luften, nedbryder virus, svamp og bakterier gennem den stærke varme inde i TSS keramiske kerne. Derefter bliver luften steriliserede og sent i omløb igen. Det sammen med håndvask og afspritning gør at vi passer på dig og os selv som det os muligt. Havana på Amager er åbent og jeg glæder mig til at byde dig/jer velkommen.

 

 

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD, når du shopper i vores online butik.

Da han sagde til hende at de skulle til Amager på hans overraskelse dag til hende, udbrød hun med en smil fra øre til øre: Jaaa så skal vi hjem til Ketti, hende kender jeg. Fortalte han undrende, da de ankom i går. Da jeg så spurgte ham, hvordan han var kommet på ideen, sagde han: det er fordi jeg for mange år siden så dig i Go Morgen Danmark og tænkte: det skal jeg prøve. Og nu har jeg kvinden, jeg vil danse med. Begge fortalte de at de aldrig havde rørt hinanden før, ikke engang holdt i hånd .. Han havde sendt hende en besked: tag en smuk kjole på og højhælede sko på. du kan danse i ... Og jeg fortalte og viste dem om kvinden og manden, om religion og kulture der understøtter og hyler kvinden og manden, Om hvor hans styrke og mandsmod sidder og hvordan han gør hende tryg og får hende til at gå med og om hvor vigtigt det er at han er nærværende og tør være i den kontakt uden at slippe hende. ALDRIG slippe hende ... Og hun slap noget styring, hendes øjne blev fugtige fordi det blev så sårbart, for uden styring kunne hun jo snuble i dansen, i livet, og har han hende så? Har han hende ... Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og hjalp hende med at få dem til at danse og bevæge sig powerfuldt, erotisk og rytmisk. Hendes brystkasse slap og blev blød i stedet for låst og holdt. Der blev plads til hendes hjerte, døren til hendes hjerte åbnede sig inviterende. Jeg lagde min hånd på hans brystkasse og fik ham til at være i en klippe af ro, lederskab, maskulinitet og identitet. Han fik retning og vi kunne mærke ham og udbrud i kor: Papi ♥️ Og han svarede med et grin: SI Mami ♥️ Og så var timen over og de myldrede ud af døren, med hans hånd på hendes lænd og hendes hånd der strejfede hans brystkasse og overarm.Alt det den salsa, den kultur, den religion 🙏og mine mange års erfaringer i teatret kan ... Så meget mere end blot .....

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard.  Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed, #parforhold, #sex, #utroskab #manglede lyst.

I går lyttede jeg for første gang til de 2 podcast med Martin, Helle & jeg i går og jeg blev helt grebet af dem. Er stolt af dem, for vi kommer med gode, spontane og livlige bud på de dilemmaer læserne præsenterer os for. Og så elsker jeg at vi ikke er optaget af at få ret, men mere er åbne og nysgerrig på hinanden. Og på at undersøge, udrede og forstå. Derfor bliver samtalen anerkende, sjov, tryghedsskabende og meget meget ærlig, for i sådan et anerkende rum er der ingen grund til at passe på.

Og det er lige præcis sådan at jeg også ønsker så inderligt at en salsa skal opleves: anerkendende, tryg, sjov, bøllede og åben – i stedet for låst, holdt, over-planlagt, overstyrer, fordømmende, kritisk og forsvarsberedt.

Salsaen er for mig en samtale, som kan gå helt i hårdknuder, eller åbne sig op, så man aldrig ønsker at den skal stoppe.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Jeg lyttede for første gang til de 2 podcast med Martin, Helle & jeg i går og jeg blev helt grebet af dem. Er allerede vildt stolt af dem, for vi kommer med gode, spontane og livlige bud på de dilemmaer læserne præsenterer os for. Og så elsker jeg at vi ikke er optaget af af få ret, men mere er åbne og nysgerrig på hinanden og på at undersøge og forstå. Derfor bliver samtalen anerkende, sjov, tryghedsskabende og meget meget ærlig, for i sådan en anerkende rum er der ingen grund til at passe på.

Og det er lige præcis sådan at jeg også ønsker så inderligt at en salsa skal opleves: anerkendende, tryg, sjov og åben – i stedet for låst, holdt, overplanlagt, overstyrer, fordømmende, kritisk og forsvarsberedt.

Salsaen er for mig en samtale, som kan gå helt i hårdknuder, eller åbne sig op, så man aldrig ønsker at den skal stoppe.

SALSA VIDA
🇩🇰♥️ 🇨🇺 SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne. Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver, 4 om foråret.

Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master. Torvehallerne, Indre By Kulturhus i de store sale, med de gode dansegulve og midt i byens pulserende hjerte og masser af spisesteder og hyggelige cafeer.

SalsaSkolen for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.
Find dit/dine hold i shoppen på https://salsavida.dk/salsaskolen/

PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen, 75 minutter pr gange 695-,.

TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på. https://salsavida.dk/vare/ekstra-salsahold-indenfor-samme-periode/

HAVANA PÅ AMAGER.💕
I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.
PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris.
Læs mere Her: https://salsavida.dk/privatundervisning-i-salsa-for-grupper-maks-3-par/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt.
Læs mere HER: https://salsavida.dk/privatundervisning-i-salsa-for-par-1-time/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALT: DKK 3.180,00 DKK 2.480,00

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en.
Læs mere HER: https://salsavida.dk/kaerlige-saerlige-polterabend-1-time-i-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: https://salsavida.dk/2-timers-privatundervisning-i-salsa-kvindelighed-ynde-og-power-for-dig-og-dine-veninder-maks-12-kvinder/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.
Ketti Bueno Ferrer er personlig MENTOR, UNDERVISER & HEALER for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?
75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen.