Book en festlig og hjertevarm privat salsaundervisnings oplevelse i Havana på Amager. Max 3 par –  en time 3500-, to timer 4500-,

I  Havana Vieja,Cuba var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Velkommen til Havana på Amager, en + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen.

Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par .

De kommer for at danse sammen, opleve sammen, udvikle sig sammen og GRINE sammen. De kommer her for at skabe minder, nye minder sammen, lave noget sammen. Tit kommer de her for en få en "engangsoplevelse", men det ske også at de bliver så grebet, så fascineret, så ramt af salsaen at de starter på min salsaskole Salsa Vida, der holder til på Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørreport METRO. Eller de booker et forløb hvor de går her i Havana på Amager fast med deres familier/kollegaer/vennepar, for at blive dygtige og mere rutinerede salsadanser.

På sådan en time eller to vil I lærer salsaens basistrin og hvis I allerede kan dem, så tilrettelægger jeg undervisningen til jeres danse erfaringer, ellers holder vi os til absolut begynderundervisning;-)  Og I vil undervejs skifte partner, så alle får danset med alle. Og jeg vil sørge for en let, lattermild, kærlig stemning -og en rom;-)

1 time max 3 par 3500-,

2 timer max 3 par 4500-,

Det kan også afvikles i weekenderne.

Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 TV.TÆT på METRO Amagerbro.

Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du booker online.

🇩🇰♥️ 🇨🇺

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen.
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen