Privattime (r) med fokus på de øvelser i kvindelighed, ynde og kraft jeg har skrevet om i min bog “En kvindes Guide til at nyde livet”. En kvindes guide til at NYDE livet er desværre udsolgt fra de fleste boghandler, men du kan låne den på dit lokale bibliotek.

 

Lise: Forløbet hos Ketti har styrket mig menneskeligt, fordi jeg nu kan:

- Gå ind i et hvilket som helst rum, og føle mig godt tilpas.. Bare ved at være “mig”..

- Finde glæde ved det uperfekte, og bare slå en latter op, når noget ikke helt går efter planen..

- Gå ud i verden og finde ro og tryghed ved at være alene.. Men vide at jeg ikke er ensom..

Jeg kan anbefale Ketti varmt, hvis du kunne tænke dig at:

- Gå på opdagelse i dig selv..

- Udfordre dine feminine sider i trygge rammer..

- Få flere farver ind i dit liv..”

 

Bogen handler om;

♥️ Kvindelighed, saft & kraft

♥️ Om hvordan du får mere ud af dit liv

♥️ Den er spækket med cubansk inspiration og hemmeligheder, samt nydelse fra top til tå.

♥️ Perler og tips til mere lyst og større livsglæde

Det er forlaget  Rosinante & Co, Købmagergade 62, 4., Postboks 2252, DK-1019 København K, der har udgivet bogen. Rosinantes redaktørchef Anne Søndergaard var min redaktør, i samarbejde med Mette Holbæk. Lars H, den internationale stjerne fotograf med base i London, har taget de skønne fotos som bogen er fyldt med. Det er en sanselig eksklusiv & smuk to-do-bog, for dig der ikke vil nøjes!

Book en time eller flere, hvor der er DIG der er i centrum. Dig, din kvindelighed, kropslighed, sanselighed, nydelse, erotiske udstråling, power, evne til at modtage og evne til at sætte grænser. Vi vil danse en salsa fra Cuba, jeg vil rette din måde at bære din krop på, rette dig ind og slippe dig fri. Få dine hofter til at kører dragende fra side til side, din brystkasse til at rumme din sårbarhed og evne til at forbinde dig til dig selv og andre. Jeg vil træne dig i at få dine arme til at udtrykke hvem du er og til at gøre dig tilgængelig, lokkende og grænsesættende. Det er sjovt, sårbart og vildt ♥️

PRIS 875-, pr time.

 

Pernille Melsted forfatter til de 2 bestseller om Passion; 

“For SATAN Ketti – hvor er det en FANTASTISK bog, du har skrevet! Du gør mig lykkelig over at være kvinde.” Elsker, elsker, elsker Ketti Bueno Ferrers nye bog En Kvindes Guide Til At Nyde Livet. Får lyst til at flirte uhæmmet, vrikke lidt mere med r*ven og citere hver eneste linje!”  Og HER kan du hører Pernilles tale til bogreceptionen.

Hvad handler denne bog om?

Min bog er skrevet til kvinder, der vil have mere ud af livet, og handler om, hvordan du ved at kende og bruge alle sider af din kvindelighed kan få lyst, nydelse og glæde i din hverdag.

Hvordan er bogen bygget op?

Hvert kapitel i min bog indeholder et livstema fx “Dit fundament i livet” eller “Kontrol og overgivelse”, og til hvert livstema knytter sig en kropsdel. Alle kapitler har fokus på at fremme din lyst og livsglæde, og hvert af kapitlerne indeholder både lettilgængelige tanke- og kropsøvelser, massevis af tips og gode råd samt personlige historier fra mit liv her i Danmark og fra mine oplevelser blandt de salsadansende livsnydere på Cuba. Med garanti livsbekræftende og god inspiration.

Hvorfor er kroppen så central i bogen? 

Jeg er af den dybe overbevisning, at kroppen gemmer på den største skattekiste af alle. Derfor er det vigtigt at komme ned i din krop, lære den grundigt at kende og få ryddet op, hvor det er nødvendigt. Forandringsprocessen skal bundfæste sig i din krop og ikke kun i din tanke.

Hvem bør købe denne bog?

Alle kvinder, der synes, at hverdagens krav æder dem op, og som ofte spørger sig selv, om der virkelig ikke er mere i livet end det her. Og kvinder der er nysgerrige og søger efter noget, som kan give dem glæden og nydelsen tilbage.

Hvorfor har du skrevet bogen?

Hver gang jeg møder et hold nye kvinder på mine kurser, så siger mange af dem, at de allerstørste problemer, de tumler med, er, at de egentlig ikke rigtig ved, hvad de har lyst til og føler sig så alene. Det er mit indtryk, at de i mange tilfælde har mistet følelsen af deres egen identitet også som kvinde og ganske enkelt har sat deres liv på stand-by. Samtidig oplever jeg en sult efter lyst og glæde, fællesskab og omsorg, som ikke kan dækkes af materiel velstand – men kun ved at hver enkelt tør åbne op og møde andre. Med min bog vil jeg gerne inspirere og hjælpe danske kvinder med at lære at bruge deres kvindelighed på den gode og sjove måde, så de i højere grad kan nyde livet – til glæde både for sig selv og andre.

Mette Holbæk anbefaler: Ny Bog: Vil Du Elske At Nyde Livet Som Kvinde Lidt Mere?

En fænomenal kvinde har netop udgivet sin første bog, nemlig salsaskoleindehaver, livsnyder extraordinaire og sanse-ekspert Ketti Bueno Ferrer – som i denne uge udkom med ‘En kvindes guide til at nyde livet’.

Siden jeg mødte Ketti første gang til min veninde Carolines polterabend, har jeg været forelsket i denne saftige madamme, og heldigvis er den fascination nu endt med, at Kettis livsfilosofi – stærkt inspireret af hendes tid på Cuba – er udkommet i håndbogs-version. 

Det her er bogen til os let kølige, totalt tilknappede og nogle gange lidt kropsforskrækkede, åh-så-ligestillede danske kvinder, som har glemt, hvor fedt det er at skyde babserne frem, svinge med bagperronen, fiske efter komplimenter – og lade mænd være macho, mens vi selv holder linjen åben til sårbarhed, femininitet og livsædende sanselighed.

Kom i kontakt med din krop og din livslyst igen, og bliv vanvittigt inspireret af kraftfeltet Ketti i denne velskrevne, lettilgængelige og inspirerende bog. 

For mig er en “tur” til Kettis univers en gave jeg kan give mig selv, for både som forretningskvinde, mor, nogens kæreste osv. er der altså ofte drøn på herhjemme, og så kan det være rigtig, rigtig rart at trække stikket ud i 24 timer og blot have nydelsesfuld fokus på mig. Måske snakker vi forretning, måske snakker vi om mig, det kommer helt an på, hvad der lige fylder det døgn. Og jeg værdsætter denne mulighed, som Ketti igen og igen disker op med – nemlig hendes erfaringer, ærlighed og kærlighed – UDEN at det skal lyde som en plat kontaktannonce Jeg er vild med Ketti, for hun kan noget helt specielt – hun kan se mig og hun kan mærke, hvor jeg er henne i min kvindelighed, for det er hendes speciale – og det er fantastisk, skønt og dejligt. At man derudover bliver opvartet med skøn mad er jo blot en ekstra bonus. Jeg vil virkelig anbefale et forløb hos hende – giv det til dig selv eller din frue.

Om rom, kvindelighed, maskulinitet og livsnydelse.

Charlotte Hyldgaard www.lykkepostej.dk

Tilbage i foråret meldte jeg mig til et livsnyder forløb hos Ketti Bueno Ferrer.  Jeg trængte til at fyldt mine glædesdepoter op efter en lang vinter. For dem som ikke kender Ketti, er hun skuespiller, salsainstruktør og forfatter, og så træner hun kvinder i at nyde livet og finde deres kvindelighed.

Jeg har flere gange sat mig til tastaturet for at sætte ord på forløbet, men har ikke været i stand til at formulere mig. Ved nærmere eftertanke tror jeg, at årsagen har været, at det har været så intens en kropslig oplevelse.  Jeg har aldrig før oplevet at være så meget tilstede i min krop, som under sessionerne hos Ketti.  Det har været en følelse af, at ting, som måske nok har været integreret hos mig mentalt, pludselig faldt på plads rent kropsligt. Gamle, hæmmende overbevisninger gik i opløsning under Kettis kærlige øjne. For hos hende bliver du virkelig set – med hjerte, kærlighed og humor.

Det tager hende ikke mange minutter at afkode din krop og få øje på, hvordan netop du skal lære at stråle. Efter to sessioner havde jeg fået så meget  jordforbindelse, at jeg havde fået hård hud nye steder under mine fødder. Og skridt for skridt kunne jeg mærke, hvordan jeg kom til at hvile og stråle i min egen kvindelighed.

Ketti har rejst og boet i Cuba og er inspireret af cubanernes måde at leve på, herunder hvordan de sætter maskuliniteten og kvindeligheden i højsædet. Noget vi kan lære meget af, her i det kolde nord.

dag afsluttede jeg forløbet hos Ketti ved at invitere min mand med ind i Kettis Havana på Amager, og akkompagneret af musik, rom og latter, lærte vi de grundlæggende trin i salsa. Under en salsa, tager manden styringen, og kvinden skal være blød og eftergivelig, uden at kontrollere. Og selv om det ikke lykkedes for os at danse solen frem på denne efterårsdag, lykkedes det at danse kærligheden, sensualiteten og livsglæden frem, så vi kunne gå derfra nærmest lykkelige…

Mette Karlsen Fysioterapeut og Sexolog

Et mageløst univers af nydelse, åbenhed, sanselighed og krop var det der ventet mig, da jeg omsider fik besøgt denne sprudlende og vakre kvinde Ketti på Amager i Kvindesalonen. Jeg trådte ind i et sanseligt rige hvor jeg umiddelbart blev bombarderet på mine sanser. Farverne smilte til mine øjne, lydene sang i mine ører, duften af den nybagte kage (ikke sukkerfri) pirret min næse og fristet min søde lystne sjæl og krop. Imens jeg forfaldt mig selv til disse sanselige indtryk, modtog jeg den varmeste klem af værtinden selv, vakre Ketti. Min krop var åbnet og jeg var klar til aftenens Kvindesalon. Ketti formår på den mest autentiske måde at skabe rum og plads til udvikling. Hendes krop og væsen, hendes væren, åbenheden og kærligheden smitter og giver mod og mulighed for kvinder i fællesskab at give slip, komme ned i kroppen, turde vise sig selv, være åbne, ærlige og sårbare sammen.Jeg var glad på en ny måde efter denne aften. Jeg elsket mig selv lidt mere efter mødet med Ketti og de andre kvinder til Kvindesalonen på Amager.

Gitte  Jørgensen,Journalist, forfatter, coach og foredragsholder

Når jeg tænker på dig, tænker jeg livsenergi og livsappetit – og ukuelighed! Du VIL bare livet, koste hvad det vil. Du VIL, at livet skal være smukt. Du vil, at vi skal nyde det. Og den energi smitter. Du smitter med latter, livsglæde, dit gode hjerte og en ihærdighed i forhold til at få dit og vores andre livsprojekt til at lykkes: At vi skal le, danse og elske noget mere. Droppe forbeholdene og åbne vores hjerter. Du har taget en stor mission på dig ved at ønske at løsne op for den ”stive, indelukkede, tilbageholdende danskhed” – TAK for det – du gør det så godt og hjælper og inspirerende massevis af mennesker. Vi har brug for dig!

Oscar Umahro Cadogan Sundhedsrevolutionen

“Kvinder (og mænd)! Læs denne her fantastiske bog af en endnu herligere kvinde! Og hvis I går på hendes kurser, så kan I være helt sikre på, at I får livets ypperligste sovs!”

Thorbjorg forfatteren til bestselleren “10 år yngre”

“En kvindes guide til at nyde livet, Ketti Bueno Ferrer”

Min danselærer og salsadronningen over dem alle har skrevet en bog, jeg tror, du vil kunne lide: En kvindes guide til at nyde livet.

Den handler ikke om motion og kostændringer. Det lader hun mig om. Den handler om kropslighed og kvindelighed! Og tro mig: hun er en sand ekspert!

En kvindes guide til at nyde livet er en inspirerende og livsbekræftende kropsguide, som handler om at tilbageerobre glimtet i øjet og lære at bruge din kvindelighed på den gode og sjove måde.

MAGASINET PSYKOLOGI 

Journalist Anne Pia Holmgaard anmelder ”En kvindes guide til at nyde livet”.

TURBO PÅ KVINDELIGHEDEN

•           Bøger ”En kvindes guide til at nyde livet”.

Er en bog, der er båret af et dybt engagement, varme og en kærlig tone, der skal løfte og trøste de masser af danske kvinder, der har glemt deres kvindelighed. Glemt den? Jamen, jeg tager da høje hæle på hver dag – og går tit i sommerkjoler? Ketti Bueno Ferrers pointe er, at kvindelighed naturligvis er meget, meget mere end blot dametøj. Det er en varm, indre ro, der er sanselighed og livsglæde, det er sex og dans, leg og lyst. Beslutsomhed, vilje og frodighed. Bogen indeholder mange øvelser, der går direkte på kropssproget, at lære at mærke kroppen igen – alt sammen baseret på den aha-oplevelse, Ketti Bueno Ferrer fik, da hun selv var i Cuba og siden ikke har forladt de cubanske kvinders livs- og kropsholdning eller salsaens favntag. En god kombination af tip til hverdagen rent kropsmæssigt, til at åbne de mentale ventiler og droppe perfektheden, hurtige, men effektive guides til meditative teknikker og ikke mindst en dejlig fandenivoldsk tilgang til livsglæde og nydelse, gør bogen til en ren energibombe. Ikke så sært at kurserne i forfatterens firma Salsa Vida er efterspurgte. Der er håb selv for kølige danskere.

FRA EN LÆSER:

Kære Ketti

Tusinde tak for en meget ærlig og modig bog. Jeg kastede mig over dit værk i nat og den holdt mig i den grad vågen. Hvor er det skønt og befriende med mennesker som dig, der tør… Din skrivestil er skøn, intet pakket ind under gulvtæppet, men ærlig, ligefrem, morsom og fængende – og så gav den mig i den grad stof til eftertanke!!!! Jeg sprang lidt let og lystigt over dine øvelser, det krævede simpelthen for meget enerig kl. lort i nat og så har jeg det i øvrigt rigtig svært med øvelser…. Det giver jo ligeledes stof til eftertanke – tager dem frem igen, når der kommer to torsdage i ugen, hi, hi..

Du rammer nogle punkter, som for mit vedkommende, er meget følsomme, idet jeg ikke engang selv ved, om jeg er ærlig overfor mig selv, hvilket jo absolut er lidt af et dilemma og kræver utallige ressourcer at tage fat på.

I først omgang har jeg pillet alt det sjove ud ( springer over, hvor gærdet er lavest…) og du fik mig i den grad til at tage aktion på min dag i dag, hvor jeg efter dejlig motivation fra dig, har valgt at holde en længe tiltrængt fridag. Jeg har fået arrangeret overnatning for min mindste søn, støvsuget hele hytten, mens jeg fandt det skønneste musik frem. Har danset, mens jeg flyttede støvet og aflyst et aftenarrangement med nogle totalt ligegyldige mennesker. Et af de af dine emner, jeg allerede har besluttet mig for at gøre noget ved. Stort set er hver aften i mit liv booket med “fyld”, hvilket gør, at jeg simpelthen er for træt til at mødes med de mennesker, der virkelig betyder noget. Min aflysning til aftenarrangementet og overnatningen for min søn, har gjort, at jeg ikke behøver foretage mig noget som helst andet end at tage et skønt bad, klaske mig selv på ballerne, hi, hi, iføre mig nogle fornuftige klude, gå ned og handle (kan ikke huske, hvornår jeg sidst har pushet dagligvare!!!), købe nogle skønne blomster, lave en lille hyggelig middag (kan ligeledes ikke huske, hvornår jeg har lavet mad, mine unger mener slet ikke jeg kan og det kan sgu da også godt være, at jeg har glemt det, men så må jeg jo tage fat i Karoline bøgerne anno 1979!!!), sove til middag (noget jeg har savnet lige siden jeg fik mit første barn for 17 år siden og ikke har praktiseret mere end på vores bryllupsrejse for et årti siden!!), være overskudsagtig (håber jeg), når min mand kommer hjem og finder ud af, at han ikke skal i det stive puds – tror faktisk også han synes, at det er helt befriende, selvom han er en party-haj.

Udover dagen i dag, gav du mig inspiration til at lave en aftale med en veninde, som har fået hendes 3. barn for et halvt år siden og som jeg selvfølgelig ikke har haft tid til at besøge endnu (totalt langt ude og flovt), lave en overnatning i næste uge hos min skønne og kloge 92 årige mormor, som still is going strong. Forkæle hende et par dage med morgenmad på sengen og en køretur i Tivoli.

Hvis du kan bibringe andre kvinder det samme som du har givet mig, er jeg sikker på at du har kreeret en bestseller – tillykkke, tillykke og max tak for et wake up call – nu er der fanme ingen undskyldninger for at hænge i bremsen!!!!!!!

De kærligste tanker

Elsebeth

Fra en læser af FEMINA

Smukke og vise ord fra en smuk kvinde.. Og det er et meget relevant og vigtigt emne.. det kan bare ikke passe at vi kvinder skal være “mænd” eller i hvert fald påtage os deres karakterer, følelser (eller manglende) og værdier for at blive accepteret i feks. toppen af erhvervslivet..Jeg synes det er utroligt vigtigt at fjerne tabuet fra ord som “sensualitet, sårbarhed og følsomhed”. Disse er egenskaber der karakteriserer os som kvinder. Der ER en forskel mellem mand og kvinde.. og det er der IKKE NOGET GALT I!! Selvfølgelig skal vi ikke underlægge os mænds vilje og tilbage til kødgryderne, men vi skal fanme også havde lov til at være feminine og kvindelige, og stadig blive taget seriøse (især blandt os selv..!)

Fra en brevvkasse på nettet om at veje for lidt – eller for meget:

Jeg kan ikke lade være at tænke på, at når du skal tage på, så må det have et væsentligt punkt tilfælles med når man skal tabe sig, nemlig at man er voldsomt fokuseret på, hvad man skal spise, hvornår etc. Det er så irriterende! Prøv at overdøve det med noget rart – jeg mener, stil efter at gøre – flere – ting, du holder af, være sammen med – endnu – flere, du holder af, hør musik, du elsker eller hvad du nu synes er bedst.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen