TOP_fotos_Pers_underholdning

PERSONALEUNDERHOLDNING/-UDVIKLING

Ketti Bueno Ferrer har mange faste erhvervskunder og konsulenthuse, der tilkalder hende igen og igen, når et nyt team skal rystes sammen.
Det kan også være en medarbejdergruppe som lige har brug for at blive samlet, få set hinanden i øjnene, grinet sammen - og være sammen.
Nye firmaer og erhvervskunder støder hele tiden til, de fleste fordi de har fået anbefalet Ketti.

En medarbejder workshop tager typisk en time eller to. Det er også muligt at skræddersy en hel- eller halvdags workshop, hvis der også er behov for at arbejde med forandringsprocesser, kommunikation og/eller teambuilding.

DSC00097DSC00091

Nicolai Weng, SAP HR konsulent, Danisco. 

Det bliver grint mere, rørt ved hinanden, kommunikationen glider lidt lettere, og nogle opgaver bliver bare løst mere smertefrit, når Ketti har været på besøg i en virksomhed. Jeg ved ikke med dig, men jeg arbejder på et kontor, og der er det ikke så tit, jeg rører ved mine kolleger. Men det gjorde vi, da Ketti kom forbi og gjorde det, hun gør så fantastisk – skaber et rum, hvor hun rykker grænsen for, hvad der er tilladt, og hvor der er glæde og grin. Det skaber en særlig stemning, der varer ved, når hun har forladt virksomheden. Der kommer mere nærhed, når man rører hinanden.

Man får hurtigt en eller anden bestemt rolle i en virksomhed, men Ketti skaber den her helt anden kontekst, hvor alle prøver noget nyt og starter forfra. Selv om  nogen bestemt kan synes, det er meget grænseoverskridende at bevæge hofterne på den måde. Men fordi Ketti er, som hun er, tør folk mere. Når medarbejdere har grint sammen og kigget hinanden i øjnene, er dialogen lettere bagefter, man har ligesom en anden referenceramme.

Forandring fryder – hvis vel at mærke både krop og sjæl er med, og medarbejderne føler sig fulgt godt på vej.

Med hjælp fra mig tør både ledere og medarbejdere give slip, udvikle sig, sige farvel eller goddag til det nye. Og kommer ud på den anden side med bedre selvværd, sammenhold og sjove oplevelser. Som sidder i både krop og sjæl.

Med mig bliver det noget andet, end det, I plejer. Jeg tager nemlig fat med mine erfaringer fra Cuba og et liv som danser, skuespiller og chef for det hele. Og jeg ved, at kroppen skal være med, når mennesker skal flytte sig i hovedet. For her sidder værdigheden, glæden, angsten for det ukendte og følelsen af samhørighed.

Med teaterets teknikker får jeg medarbejderne til at mærke sig selv, mærke de andre og mærke forandringen. Med salsaen som omdrejningspunkt lader jeg dem sanse og grine, af sig selv og hinanden. Med mine erfaringer som leder viser jeg, hvordan medarbejdere kommer til at gå sammen og samme vej.

Jeg har rykket mig selv, mine medarbejdere, mine projekter og min forretning. Jeg har rykket fyringsrunder, sammenlægninger og sammenrystninger, så medarbejderne følger med og føler sig fulgt på vej. Og har det så sjovt på vejen, at jeg nogen gange også får rykket på bundlinjen.

Book fx “the turning point”,  udviklings oplevelsen, hvor I gør noget andet end det I plejer.

  • 2 timer max 30 personer.  7.500 kroner + moms 1.875 kroner.  I alt  9.375 kroner
  • 2 timer max 50 personer. 9.500 kroner + moms. 2.375 kroner. I alt 11.875 kroner
  • 2 timer max 80 personer 11.500 kroner + moms 2.875 kroner. I alt 14.375 kroner
  • 2 timer + 80 personer      15.000 kroner + moms 3.750 kroner. I alt 18.750 kroner

 

Udenfor København kommer der transportudgifter oven i prisen.

Ketti vil i et tæt samarbejde med jer, udvikle lige præcis et forløb der er skræddersyet til jer.  Så vi tager et møde, enten i telefonen, hos jer eller her i Havana på Amager. Og I vil altid være mere end velkommen til at ringe eller skrive, efterhånden som det endelig produkt tager form.

OBS! Ketti kan også bookes til længere forløb, talentudvikling og teamudvikling.

Kontakt mig på mail info@kettibuenoferrer.dk eller ring på 2575 1485 for en uforpligtende samtale.

 

 

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen