Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

Home » Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havana på Amager, Amagerbrogade 30, følger Sundhedsministeriet retningslinjer i forhold til corona smittefare
Jeg har også en Airfree-maskine kørende i døgndrift, der renser luften og nedbryder virus, svamp og bakterier gennem den stærke varme inde i den TSS-keramiske kerne. Luften bliver steriliseret og sendt i omløb igen. Airfree-maskinens effekt kombineret med håndvask og afspritning gør, at vi passer godt på dig og os selv. Så du kan være helt tryg ved at blive undervist i Havana på Amager.

Personlige forløb og Lederudviklingsforløb der virker.  Skræddersyede efter DIT behov, one to one forløb i personlig og faglig udvikling, med udgangspunkt i kroppen. Så det du mærker og den du er, også er det du siger og præsenterer til omverden. Krop, tanke og følelse taler sammen og understøtte dig, fordi det ikke stritter i hver sin retning, men hænger sammen.

Jeg underviser hundreder af mennesker hver uge, i sociale kompetencer, grænsesætning og i at nyde livet. De lærer om deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. 

Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliseret en kerne af ro, som kan klare selv det største pres fra omverdenen og livet.

Og i at give slip på at stræbe efter at være i 100% kontrol .

Du kan vælge at booke en seance, for lige at mærke om det er noget for dig. Eller du kan springe ud i det med “Lets do this” velvidende om at du vil miste fodfæste for en stund. 

For det er når vi lader os falde, at der vil ske noget andet end dét, der plejer at ske.  

Og jeg forestiller mig, at du opsøger mig, fordi det du plejer at gøre ikke virker mere. Måske har du også erfaret, at samtale ikke er nok – du ønsker at inddrage kroppen også. Og kreativiteten (som i dette tilfælde ikke betyder fingermaling) – du vil udvide din måde at tænke på, være  i livet på.

Når du kommer til mig vil jeg træne dig og gøre dig opmærksom på dit kropssprog, så du bliver bevidst om, hvor i kroppen du har blokeringer. 

Din mund kan fx sige: “Jeg ønsker en kæreste”, men hele din krop, måske især brystområdet siger: “Kom ikke nærmere, hold dig væk!”. Så mentalt kan du selv opleve, at du er kommet videre, men du er det faktisk ikke, hverken kropsligt eller følelsesmæssigt.

Og dét, du sender ud via dit kropssprog og dine sanser er 93% af den måde, andre opfatter dig på. Nogle gange kommer du også op på briksen med dit tøj på og får løsnet og frisat dét, der blokerer dig, så der er plads til ny energi, nyt liv, nye muligheder og en mere harmonisk tilstedeværelse. 

Du vil opleve meget mere bevidst kropslighed, handlekraft, ro, og ikke mindst glæde og klarhed, efterhånden som dit forløb skrider frem.

Kropslige forandringsprocesser vil du kunne mærke. I teatret kalder vi det “magi”, fordi kropslige og sanselige processer er noget, man mærker, noget man pludselig er og kan. Og noget vi tit ikke forstår helt.

Derfor kan det opleves som magi.

Fremlæggelsen af svært fagligt stof, der pludselig fik dig og dit publikum til at knække sammen i et fælles grin, Eller der opstår en publikum-deltagelse, så tid og sted ophører. Og at du bagefter tumler ud af lokalet helt høj på “wow, hvad skete der lige der?”

Og med en oplevelse af, at noget fundamentalt har ændret sig i din måde i at kunne levere, være nærværende, sjov, charmerende og “let”,  i alt dét, der også er svært. 

Sådan fungerer kropslige og kreative forandringsprocesser.


Det her kan du, når du har været gennem et forløb:

Du forstår dig selv bedre, mærker dig selv og forstår og mærker andre.

– Dine kollegaer vil lytte og tage medansvar, hvis de kan mærke dit nærvær – mærke dig. Derfor skal du være klædt på og have redskaberne  til at kunne lytte, forstå og mærke dem, så der opstår den tryghed der skaber nærvær og oplevelsen af at være et team – det lærer du hos mig.

– Hvis du arbejder i et krævende job, skal du kunne holde på den lange bane, derfor skal du også fyldes op og ikke kun drænes. Det er højst sandsynligt, at du er faglig dygtig indenfor dit felt. Men du skal også være det menneskeligt og kunne holde til dit job som menneske – i et forløb hos mig lærer du, hvordan du selv kan opfylde netop dét.

– Du vil mestre kunsten at NYDE livet. At NYDE så du har overskud til at YDE. Og til at gå til livet som DIG, så du får meget mere at det sjove, nydende og nærværende liv, både personligt og fagligt.

– Det handler om at komme hjem til dig – BLIVE den du er. Kunne åbne op og tage imod, række ud, bede om og give fra hjertet right back.

Men mest af alt om om være dig. 

Jeg glæder mig til at møde dig – og til at arbejde med dig.

Kærligst Ketti.

VIGTIGT: Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

PRIS:

75 min - kr. 1.200-,

5 x 75 min - kr. 5.495. Spar 505-,

10 x 75 min – kr. 10.800. Spar kr 1.200-,

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen