Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker

Home » Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker

Kropslige & Kreative udviklingsforløb i Havana på Amager, Amagerbrogade 30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havana på Amager følger Sundhedsministeriet retningslinjer i forhold til corona smittefare
Jeg har også en Airfree-maskine kørende i døgndrift, der renser luften og nedbryder virus, svamp og bakterier gennem den stærke varme inde i den TSS-keramiske kerne. Luften bliver steriliseret og sendt i omløb igen. Airfree-maskinens effekt kombineret med håndvask og afspritning gør, at vi passer godt på dig og os selv. Så du kan være helt tryg ved at blive undervist i Havana på Amager.

Personlige forløb og Lederudviklingsforløb der virker.  Skræddersyede efter DIT behov, one to one forløb i Personlig og Faglig udvikling, med udgangspunkt i kroppen. Så det du mærker og den du er, også er det du siger og præsenterer til omverden. Krop, tanke og følelse taler sammen og understøtte dig, fordi det ikke stritter i hver sin retning, men hænger sammen.

På en uge træner jeg fra 100 og til tider op til 500 kvinder & mænd i alt fra at danse en salsa fra Cuba, til at turde elske og blive elsket right back. I at træde i karakter, stå op for dem selv, mærke sig selv, mærke andre. Holde taler og NYDE det samtidigt.

I deres sociale kompetencer, grænsesætning. I at nyde livet. Deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliserede en kerne af ro som kan klare selv det største pres fra omverdenen og livet.

I at være, mærke, leve, forbinde sig, elske mere, gøre mere, modtage mere. Og i at give slip på at være i 100% kontrol 24/7 – Og det har jeg gjort i  – ja faktisk i mere end 30 år.

Du kan vælge at booke en seance, for lige at mærke om det er noget for dig. Eller du kan springe ud i det med “Lets do this” velvidende om at du vil miste fodfæste for en stund. For det er når vi lader os falde, at der vil ske noget andet end det der plejer at ske. Og jeg forestiller mig at du opsøger mig. Fordi det du plejer at gøre, ikke virker mere i forhold til det du ønsker skal ske i dit liv privat og fagligt. Og du opsøger mig fordi samtalen ikke er nok mere, du ønsker at inddrage kroppen. Og kreativiteten som i dette tilfælde ikke betyder fingermaling;-) med at udvide din måde at tænke på, være på og ikke mindst være i livet på.

Så JA udover samtalen kommer du også ind i den blå salon på gulv. Hvor jeg træner dig og gør dig opmærksom på dit kropssprog, hvor du i kroppen har blokeringer dvs at dine ord ikke svarer til dit kropssprog fordi du af forskellige grunde kan være låst. Din mund kan fx sige: jeg ønsker en kæreste, men hele din krop, måske især brystområdet/hjerte siger: kom ikke nærmere, hold dig væk! Så mentalt kan du selv opleve at du er videre, men du er det faktisk ikke, hverken kropsligt eller følelsesmæssigt.

Og det du sender ud via dit kropssprog og dine sanser er 93% af den måde andre opfatter dig på. Nogen gange kommer du også op på briksen med dit tøj på, så jeg får løsnet og frisat det der blokerer dig, så der er plads til ny energi, nyt liv, nye muligheder, en mere harmonisk tilstedeværelse. Du vil opleve meget mere kropslighed, handlekraft og ro, samt ikke mindst glæde og klarhed som du & jeg styrker mere og mere, så det bliver en vedvarende del af dig.

Kropslige forandringsprocesser vil du kunne mærke. Det er samme proces som da du i sin tid lærte at cykel eller stå på ski. I teatret kalder vi det MAGI, fordi kropslige og sanselige processer er noget man mærker, noget man pludselig er og kan. Og noget vi tit ikke forstå ud fra den måde vi plejer at forstå verden på. Og derfor kan det opleves som magisk – og lige så fantastisk som forelskelsen der blev til gensidigt kærlighed. Eller fremlæggelsen af svært fagligt stof, der pludselig fik dig og dit publikum til at knække sammen i et fælles grin, Eller der opstod en deltager deltagelse, så tid og sted ophørte. Og at du bagefter tumler/fløj ud af lokalet helt høj på wow, hvad skete der lige der. Og med en oplevelse af at noget fundamentalt har ændret sig i din måde i at kunne leverer, være nærværende, sjov, charmerende og “let”,  i alt det der også er svært. Sådan fungerer kropslige og kreative forandringsprocesser.

Stage performance workshop i Det Kongelige Teater Skuespilhus med Ketti Bueno Ferrer.

Journalist Helle Breiting Hartz fra Allerhuset er tovholder på 2 podcast jeg lige har deltager i. 

PODCAST 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

PODCAST 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

VIGTIGT: Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

PRIS:

75 min - kr. 1.200-,

5 x 75 min - kr. 5.495. Spar 505-,

10 x 75 min – kr. 10.800. Spar kr 1.200-,

 

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk

 

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen.
Læs mere her: https://salsavida.dk/privattime-en-kvindes-guide-til-at-nyde-livet-1-time/