Boost dine personlige og faglige kompetencer.
Et “one to one” kursus til dig, der mangler metoder der tager udgangspunkt i kroppen, når vi taler om personlig og faglig udvikling og identitet. -Bliv uddannet til også at kunne forstå alt det kroppen siger, når vi taler om kommunikation.

På kurset er der fokus på din personlige udviklingsproces.
Sideløbende med at du vil bliver undervist i metoder, du kan bruge i dit faglige virke.

Kurset handler ganske enkelt om at forstå kropssproget og de kropslige reaktioner hos andre.
Og selv blive meget tydeligere i din verbale og nonverbale kommunikation.

Et “one to one” forløb, hvor din underviser og mentor er Ketti Bueno Ferrer.
Kursuscenter: Havana på Amager. Amagerbrogade 30. 4 tv. 2300 Kbh S.
Kurset er på 3 måneder.  12 lektioner à 75 minutter pr gang.

'Sandheden er, at du ikke kan blive alt det, du gerne vil være. Men du kan blive alt det, du er.'

Du bliver undervist i metoder jeg har udviklede og er uddannet i gennem de sidste 30 år og som er metoder der er kogt ned til virkningsfulde og identitetsskabende forandringsprocesser.

HER bliver det dig, der er i fokus og sammen med dig, vil jeg skræddersyede et forløb som tilgodeser DIT behov. Så det du mærker og den du er, også er det du siger og præsenterer til omverden.

Efter fuldført kursus, vil du få et kursusbevis, og udover det vil jeg skrive en personlig anbefaling af dig og din virksomhed, som du kan bruge på de sociale medier og på din hjemmeside.

Personlig og faglig udvikling med udgangspunkt i kroppen.
Egen personlige proces.

– Hvem er jeg. Kom hjem til dig selv og den du er, hvad du har brug for og hvad du kan tilbyde.

– Hvor er mine blind spots.

– Hvori ligger mine styrker og min personlige og faglige identitet.

– Øvelser i at mærke dig selv og andre, at forstå og kunne sætte ord og handling på hvad der mærkes.

– Kropssprog, kropslig kommunikation og virkemidler.

– 10 trins kropslig forståelse og udviklingsproces med udgangspunkt i Ketti Bueno Ferrers egen bog “En kvindes guide til at Nyde Livet”.

Egen faglig proces og virke.

– Faglig identitet. Hvem er jeg og hvad kan jeg tilbyde.

– Guidance, råd og rådgivning til hands on produkter “fra ide til salg”.

– Prissætning af dig og dine ydelser. Hvad koster det at have en virksomhed og hvor meget skal du tjene.

– Opbygning af kundedatabase.

– Personlig og faglig identitet, kommunikation på de sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve osv.

– Opbygning af dit ambassadørnetværk.

Det handler om at komme hjem til dig – BLIVE den du er. Kunne åbne op og tage imod, række ud, bede om og give fra hjertet right back.

Men mest af alt om om være dig.

Jeg glæder mig til at møde dig og til at arbejde med dig.

Ketti Bueno Ferrer

VIGTIGT: Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

PRIS:

1 x 75 min - kr. 1.200 for private / kr. 1.500 for virksomheder (inkl.moms)

12 x 75 min – kr. 10.000 for private / kr. 13.500 for virksomheder (inkl.moms)

Kropshvisker bliver jeg kaldt, for jeg kan noget med at lytte, til kroppen…

Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

🇩🇰♥️🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen