KLUB K – KUN FOR KVINDER.

Online- FB forum fuld af inspiration til
FOOD – LOVE – HAPPINESS, AND FUN
og med masser af tilbud på kurser/forløb/workshop til medlemspris.
KOM med hjem til Ketti i Havana på Amager.
350 kr koster dit medlemsskab som løber fra 1. oktober 2022 til 1. april 2023.


Velkommen til KLUB K.

– Kun for Kvinder. – Dit feel good place, for inspiration, indsigter og udsigter til et meget sjovere og mere energifyldt, kropsligt, erotisk, nydende, farverigt, vildt, blødt og ja SJOVT  liv, som kvinde i Danmark.

Online- FB forum fuld af inspiration til FOOD – LOVE – HAPPINESS.

Et online magasin som du kan være i for at lytte, læse, undre dig over, udbryde “gud ja, sådan har jeg det også”, grine sammen med, deltage vildt og passioneret i, eller bare være med på en stille lytter,  sammen med andre kvinder. På den helt uformelle måde, som tit opstår mellem kvinder, der vil hinanden det bedste.

Her vil du også få en masse tilbud på forløb/workshop til medlemspris . Et medlemskab koster 350 kroner og løber fra 1. oktober 2022 til 1. april 2023. For NYE medlemmer stiger prisen den 1.1.2023 til 550 kroner for et halvt år.

KOM med hjem til Ketti i Havana på Amager. – mens du er hjemme hos dig selv, på farten, eller har en pause. For KLUB K er en lukket FB-gruppe, først og fremmeste. Du får også tilbud om at mødes live, men den daglige kontaktflade er en privat FB-gruppe, KUN for os.

KLUB K. Vil fyldes poco poco med uformelle VIDEO samtaler mellem  Ketti og hendes venner. Og hvor nysgerrigheden på hinanden vil være det bærende element, nysgerrigheden, det umidbare og ikke fordømmelsen, for med nysgerrighed bliver man klogere. 

Du vil møde Nicolai Skipper, som er manden bag Københavns mest populære fester for voksne: Nat Disk. Og Hassan Preisler, forfatter, debattør, podcast vært, skuespiller og Steen Theill, virksomhedsejer og aktuel i GIFT VED FØRSTE BLIK. 

Og flere, mange flere, både kvinder og mænd, der vil tale om kvinder, mænd, den kære/svære kærlighed i små korte videoer, og hvor du kan vælge at se bare en af videoerne eller dem alle.

KLUB K. Er allerede fyldt med inspirerende  SMUKT mad, opskrifter step by step med hovedsagligt antiinflammatorisk mad og livsstilen: “spise mellem 12 og 19, faster mellem 19 og 12”. Hvis du er nysgerrig efter den livsstil vil du få masser af inspiration, men det vil du også, selvom at du bare vil inspireres fordi du er gået lidt død, i det med madlavning og heller ikke rigtig får inviteret gæster til middag. KLUB K: Mad der får dig til at gløde af lykke, feel so good og sundhed.

KLUB K. Fylder jeg med fif, staldfiduser og undervisning i kropssprog, den non verbale kommunikation. Øvelser i at flirte, charme, i at bære sin kvindelighed som en dronning, en Mami, en stolt, smukt, dragende, powerfuldt, erotisk, blød Mami, en boss Lady af format. 

Som kender til og bruger hende tiltrækningskraft, skønhed, grænsesætning, vrede, blødhed, sårbarhed og evne til at bede om hjælp, modtage hjælp, og give til andre, uden at brænde ud, men i stedet ved at brænde igennem.

Jeg vil tale om længslen efter den dybe samhørighed og hvad vi kan gøre for at føle os sammen og ikke alene. Og dans, klart dans, jeg smider også en video op med alle grundtrin til salsa oveni. Det får du også, for KUN 350 kroner.

Og KLART hemmeligheden i hvad det er der tiltrækker de fleste mænd og hvad det er de frygter ved os kvinder . Det har jo været min fuldtidsbeskæftigelse i + 30 år, at få kvinder og mænd til “at danse sammen” og ikke “danse” hver for sig.

Du bliver en del af et online venindefællesskab, hvor du får en stor rabat på workshops, kvindeforløb, salsaskolen og meget mere.

 Velkommen til KLUB K – Kun for kvinder.

I 2023 kommer jeg til at lave forskellige Danse, NYDE, Give den Gas, Mød mig, Mød hinanden, workshops og netværksaftner.

Enten i Havana på Amager, et sted i byen, eller i vores HYGGELIGE Teatersal i Indre By Kulturhus, København.

Datoerne 2023 er:

Onsdag den 4. januar klokken 19-21.30. NytÅrsKur Kun for Kvinder. Det bliver sjovt, vildt, og møg-hyggeligt. 350 kr for ikke medlemmer af KLUB K. 250 kr for medlemmer.

Onsdag den 5. juli klokken 19-21.30. SommerKur Kun for Kvinder. Det bliver sjovt, vildt, og møg-hyggeligt. 350 kr for ikke medlemmer af KLUB K. 250 kr for medlemmer.

Onsdag den 13. december klokken 19-21.30. JuleKur Kun for Kvinder. Det bliver sjovt, vildt, og møg-hyggeligt. 350 kr for ikke medlemmer af KLUB K. 250 kr for medlemmer.

SOM medlemmer af Klub K får i også RABAT på forløbet KUN FOR KVINDER “I LÆRE SOM KVINDE”. Lille eksklusiv gruppe af kvinder på max 10 kvinder, mødes en gang om måneden her i Havana på Amager i en vidunderlige kvindecirkel der også inddrager kroppen. Og med (mig) Ketti Bueno Ferrer som din mami, mentor, mosler og muse. Forløbet koster 2285 kr. Som medlem af KLUB K får du det til 1885 kr.

Og der kommer meget meget mere, når jeg først får rullet mig selv, dig og mit netværk ud.😘

Inviterer gerne alle de skønne kvinder du kender til at være med. Det vil jeg være meget taknemmelig over, for jeg har en drøm om at KLUB K vil være fyldt med skønne, vilde, dejlige, vise kvinder, som det at vi er sammen, vil gøre en forskel, både i vores eget liv, men også i andres kvinders liv. At det bliver ret fantastiske at være kvinde i Danmark. Og at vi med den største selvfølelse kan sige: Jeg er KVINDE.

Kærligst Mami K – Ketti Bueno Ferrer


0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen