INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager.

Salsa, Sanselighed & Samhørighed for enkeltpersoner eller par.

4 privattimer 2 x 2 timer i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør og mentor i kvindelighed og maskulinitet.

Det er sjovt, det er nydende, det er stærkt og sårbart. Du kan mærke det, det vil løfte din energi og måden at være i livet på.

Det er en oplevelser der gør en forskel - de fleste siger en meget stor og vedvarende forskel. ♥️


HAVANA PÅ AMAGER.💕 Amagerbrogade 30. 4 tv.


Normalpris 3.380,00 TILBUD 3.000,00. SPAR 380-,

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur, eller byttes til en ny tid, hvis du aflyser 24 før vores aftale . Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Køb 4 privattimer til dig selv, eller dig & din partner, veninde, kollega. Og du/I bestemmer selv om du bare vil bruge din timer på verdens dejligste feel so good motion for kropsligheden, sanseligheden, flirten, letheden, latteren og din tiltrækningskraft.
Du kan bruge dine 4 timer på din danseteknik, så du blive en bedre, meget bedre salsadanser, eller bare lære basistrin nok til at du kan byde op til en salsa, eller sige JA, når du bliver budt. op.

I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-). 
Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen.

Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.
På vores mini salsaskole har vi kvinder og mænd, der ikke har mulighed for at gå på vores salsaskole, men som gerne vil lærer at danse salsa og som derfor køber et intensivt forløb, eller som tager de 4 timer som et supplement til deres holdundervisning på vores salsaskole. Nogen er fra København, andre fra Sjælland, Fyn og Jylland, Sverige, Norge og faktisk også Holland og Spanien ♥️ Timerne kan ligger både i hverdage og weekender.


Salsa er en af de helt store sociale danse, både her i Danmark hvor du kan gå ud og danse den så godt som hver aften og møde en masse skønne mennesker, men i den grad også alle steder i verden.  At kunne danse salsa er en virkningsfuld, sjov og nem måde hurtigt at lære en masse mennesker at kende på. Salsa er = netværk. Salsa er sjovt. Salsa er nydende. Salsa er flirtende, anerkende og stærkt vanedannende. Salsa forstærker vores sociale kompetencer og mønstrer. Salsa forstærker vores tiltrækningskraft. Salsa er også svært og man skal investere i at lære det. Og den investering gør at man bliver en mere attraktiv dansepartner.

Du/I kan få din private salsainstruktør og på 4 timer lærer nok til, at du kan byde en kvinde op. Eller trygt sige JA TAK, hvis du bliver inviteret ud på dansegulvet – eller bare danse en skøn salsa med hinanden. Ketti Bueno Ferrer er salsainstruktør for flere hundrede kvinder og mænd om ugen, på hendes egen SalsaSkole Salsa Vida i København, og denne sommer kan hun blive din private salsainstruktør i Havana på Amager, Amagerbrogade 30.

Hvis du vil give dig selv den oplevelse, den færdighed at kunne danse en salsa fra Cuba, så snup dette tilbud. Og send en mail til ketti@salsavida.dk, hvor du skriver lidt om dine erfaringer med salsa, både hvis de er = 0 erfaringer, lidt, lidt meget, en del;-) Lidt om dine forventninger, hvad du godt kunne tænke dig at få ud af dit forløb. Og så om dage/tidspunkter der passer dig bedst. I Ketti`s kalender står den typisk på privattimer mandage, torsdage, fredage  + lørdag og søndag i dagtimerne. GLÆDER mig til at formidler dette vidunderlige univers til dig.

Jamen hvad skal jeg have på? Tøj du føler dig godt tilpas i og som understøtter din indre latina/latino, samt et par sko du kan dreje i, dvs de må ikke være for tunge eller stå for fast. Til kvinder, gerne en lille hæl, men IKKE tynde stilethæle. I salsaen er det vigtigt at vi er velduftende, for man kommer tæt på hinanden i en salsa fra Cuba. Og vi rådyrker jo kvindeligheden og maskuliniteten. Samt flirten, latteren og den gode kontakt. Så giv den gas med alt det der er lækkert ved dig, det kan kun blive for lidt, aldrig for meget;-).

Hvem er det der danser salsa? Først og fremmest er det åbne, sociale, flirtende, livlige, skønne livsnydere.  Kvinder og mænd der godt kan lide det gode liv og det gode liv sammen.  Som er åben for en på opleveren, men også åbne for at give – og modtage. Det er kvinder og mænd der kan lide at være sammen, opleve samme, dumme sig i en salsa og pludselig fange den. Det er mennesker der siger ja. Også til det livlige sociale liv der er omkring Salsaen – for salsadanser elsker at være sammen, de elsker at feste. Så du skal være indstillet på at være den mest charmerende udgave af dig selv.

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg ikke kan lide salsa? Nej det kan du ikke, i det øjeblik du er tilmeldt og har betalt, så er det en bindende tilmelding. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.salsavida.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookningssystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager


Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. 

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab #manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen