Intensiv mini Salsaskole i Havana på Amager i Salsa, Sanselighed & Samhørighed, for enkeltpersoner eller par.

Home » Intensiv mini Salsaskole i Havana på Amager i Salsa, Sanselighed & Samhørighed, for enkeltpersoner eller par.

INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager i Salsa, Sanselighed & Samhørighed for enkeltpersoner eller par. TILBUD SPAR 580-,

4 privattimer 2 x 2 timer i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør og mentor i kvindelighed og maskulinitet.

Det er sjovt, det er nydende, det er stærkt og sårbart. Du kan mærke det, det vil løfte din energi og måden at være i livet på.

Det er en oplevelser der gør en forskel – de fleste siger en meget stor og vedvarende forskel. ♥️

HAVANA PÅ AMAGER.💕

 

INTENSIV MINI-SALSASKOLE i cubansk salsa i Havana på Amager,  Amagerbrogade 30..
Privatundervisning i salsa for enkeltpersoner eller par.

4 privattimer i Salsa, Sanselighed & Samhørighed i Havana på Amager, 2 x 2 timer, fordelt over 2 gange/dage. Med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør og mentor i kvindelighed og maskulinitet.

Havana på Amager følger Sundhedsministeriet retningslinjer i forhold til corona smittefare
Jeg har også en Airfree-maskine kørende i døgndrift, der renser luften og nedbryder virus, svamp og bakterier gennem den stærke varme inde i den TSS-keramiske kerne. Luften bliver steriliseret og sendt i omløb igen. Airfree-maskinens effekt kombineret med håndvask og afspritning gør, at vi passer godt på dig og os selv. Så du kan være helt tryg ved at blive undervist i Havana på Amager.

Normalpris 3.380,00 TILBUD 2.800,00. SPAR 580-,

HER kan du se et lille video af et par der fast kommer her 2 timer hver uge, det er en af deres måder at lave noget sammen, plejer deres kærlighed og forhold, og havde en ugentligt date der handler om DEM. https://www.youtube.com/watch?v=iQUeSPTPsFs
Anders Witzel
Mandementor og foredragsholder. Ejer og specialist i digital marketing

Hos Ketti har jeg gennem en skøn blanding af grin og seriøsitet, lært at bruge min maskulinitet, min krop og min udstråling til at nyde dansen, flirten og livet. Det er blevet sjovere for mig at tage på Strøget, tage til fest og tage fat derhjemme, efter jeg er blevet undervist af Ketti - fordi jeg nu leger og danser mig gennem mange situationer.

---

Forløbet hos Ketti har styrket mig menneskeligt, fordi jeg nu TØR danse. Før var jeg ofte meget presset, hvis jeg skulle invitere en kvinde op til dans. Nu kan jeg næsten ikke vente med at få lov til det. Fordi jeg ved, hvad jeg laver, hvordan jeg skal gøre det - og jeg NYDER det.

---

Jeg kan anbefale Ketti varmt, hvis du kunne tænke dig at udvikle den måde, du bruger din krop i dans eller i livet som sådan - og samtidig udvikle den måde, du indgår i sociale sammenhænge, så du ikke længere er hæmmet eller holder dig selv tilbage, men kan stråle, flirte og være på dén måde, som er lige netop dig.

---
I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).
Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen.
Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.
På vores mini salsaskole har vi kvinder og mænd, der ikke har mulighed for at gå på vores salsaskole, men som gerne vil lærer at danse salsa og som derfor køber et intensivt forløb, eller som tager de 4 timer som et supplement til deres holdundervisning på vores salsaskole. Nogen er fra København, andre fra Sjælland, Fyn og Jylland, Sverige, Norge og faktisk også Holland og Spanien ♥️ Timerne kan ligger både i hverdage og weekender.

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur, eller byttes til en ny tid, hvis du aflyser 24 før vores aftale . Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Hokus pokus det er dig der er i fokus ♥️

Køb 4 privattimer til dig selv, eller dig & din partner, veninde, kollega. Og du/I bestemmer selv om du bare vil bruge din timer på verdens dejligste feel so good motion for kropsligheden, sanseligheden, flirten, letheden, latteren og din tiltrækningskraft.
Du kan bruge dine 4 timer på din danseteknik, så du blive en bedre, meget bedre salsadanser, eller bare lære basistrin nok til at du kan byde op til en salsa, eller sige JA, når du bliver budt. op.

ADRESSEN: Havana på Amager. Amagerbrogade 30. 4.tv.

 

Salsa er en af de helt store sociale danse, både her i Danmark hvor du kan gå ud og danse den så godt som hver aften og møde en masse skønne mennesker, men i den grad også alle steder i verden.  At kunne danse salsa er en virkningsfuld, sjov og nem måde hurtigt at lære en masse mennesker at kende på. Salsa er = netværk. Salsa er sjovt. Salsa er nydende. Salsa er flirtende, anerkende og stærkt vanedannende. Salsa forstærker vores sociale kompetencer og mønstrer. Salsa forstærker vores tiltrækningskraft. Salsa er også svært og man skal investere i at lære det. Og den investering gør at man bliver en mere attraktiv dansepartner.

Du/I kan få din private salsainstruktør og på 4 timer lærer nok til, at du kan byde en kvinde op. Eller trygt sige JA TAK, hvis du bliver inviteret ud på dansegulvet – eller bare danse en skøn salsa med hinanden. Ketti Bueno Ferrer er salsainstruktør for flere hundrede kvinder og mænd om ugen, på hendes egen SalsaSkole Salsa Vida i København, og denne sommer kan hun blive din private salsainstruktør i Havana på Amager, Amagerbrogade 30.

Hvis du vil give dig selv den oplevelse, den færdighed at kunne danse en salsa fra Cuba, så snup dette tilbud. Og send en mail til ketti@salsavida.dk, hvor du skriver lidt om dine erfaringer med salsa, både hvis de er = 0 erfaringer, lidt, lidt meget, en del;-) Lidt om dine forventninger, hvad du godt kunne tænke dig at få ud af dit forløb. Og så om dage/tidspunkter der passer dig bedst. I Ketti`s kalender står den typisk på privattimer mandage, torsdage, fredage  + lørdag og søndag i dagtimerne. GLÆDER mig til at formidler dette vidunderlige univers til dig.

Jamen hvad skal jeg have på? Tøj du føler dig godt tilpas i og som understøtter din indre latina/latino, samt et par sko du kan dreje i, dvs de må ikke være for tunge eller stå for fast. Til kvinder, gerne en lille hæl, men IKKE tynde stilethæle. I salsaen er det vigtigt at vi er velduftende, for man kommer tæt på hinanden i en salsa fra Cuba. Og vi rådyrker jo kvindeligheden og maskuliniteten. Samt flirten, latteren og den gode kontakt. Så giv den gas med alt det der er lækkert ved dig, det kan kun blive for lidt, aldrig for meget;-).

Hvem er det der danser salsa? Først og fremmest er det åbne, sociale, flirtende, livlige, skønne livsnydere.  Kvinder og mænd der godt kan lide det gode liv og det gode liv sammen.  Som er åben for en på opleveren, men også åbne for at give – og modtage. Det er kvinder og mænd der kan lide at være sammen, opleve samme, dumme sig i en salsa og pludselig fange den. Det er mennesker der siger ja. Også til det livlige sociale liv der er omkring Salsaen – for salsadanser elsker at være sammen, de elsker at feste. Så du skal være indstillet på at være den mest charmerende udgave af dig selv.

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg ikke kan lide salsa? Nej det kan du ikke, i det øjeblik du er tilmeldt og har betalt, så er det en bindende tilmelding.