I LÆRE SOM KVINDE – i Havana på Amager.

MANDAGE 16. januar – 6. februar – 6. marts – 17. april – 8. maj. Klokken 17-20.

SØNDAGE 15. januar – 5. februar – 5. marts – 16. april – 7. maj. Klokken 11-14.

MANDAGE 16. januar – 6. februar – 6. marts – 17. april – 8. maj. Klokken 17-20.

Pris 2285 kr.

Lille eksklusiv gruppe af kvinder.
Med Ketti Bueno Ferrer som din mami, mentor, mosler og muse.


“I LÆRE SOM KVINDE”❤️ .. ——– den energi og lykke vi får af kærligheden, omsorgen, fælleskabet, de vildt mange grin og latterbrøl, den vilde dybe frygtløse vrede fra dybet af os kvinder. Lysten til handling, længslen, styrken – en kvindes styrke er det mest powerfulde og forandringsskabende der findes – kun en tåbe frygter ikke en kvindes styrke!—

Og vores sårbarhed, fugtige øjne, stilheden og energiskiftet, når en kvinde åbner op og begynder at dele i den trygge cirkel af kvinder sammen, der har hinandens ryg og andre kvinder der prompte følger trop og begynder at fortælle. – så stærkt, når kvinder mødes og deler kvindehistorier og kvindeliv.

3 timer er vi sammen af gangen – en gang om måneden, i 5 måneder.

Teamet er KVINDEIDENTITET & KVINDELIV OG det rigtigt sjove og nydende liv som kvinder. – det er stærke sager og meget meget smukke sager.

De dybe, ærlige, spontane, “jeg vover” samtaler i en cirkel lige her i Havana på Amager, hvor kvinderne skiftes til at være på. Kaffen, te og mit hjemmebagte brød.Jeg beder om tilladelse til at læse de forskellige kvinder og til at give personlig respons. Jeg underviser og guider og læser og rådgiver, både via kropsproget-bodyreading og clairvoyance og sund logisk fornuft, ud fra de + 30 års erfaring jeg har fra teatret, lederskabet, salsaen mellem kvinder og mænd og verden osv.

Jeg healer kvinderne med alt det bedste jeg kan og har lært, og de healer hinanden.Så fortsætter arbejdet inde i dansesalonen, hvor vi går dybt ned og ind i kroppen.

Teamet kan fx være “Kom hjem til dig selv som kvinde” og udtryk dig som kvinde gennem din identitet, bevidsthed og dit kropssprog. Altså gennem det vi kan mærke og sanse fra hinanden – det non verbale 93%.Krydret med ord der giver det kroppen fortæller + det vi mærker, den dybeste mening.Vi træner fx vores fødder, så vi virkelig er tilstede i vores fundament, i vores forbindelse til jorden, så vi kan mærke os selv og andre kan mærke os – step one FØDDERNE er vigtigst af alt.

For i fødderne sidder “Hvem er jeg og hvorfor er jeg og hvad er mening med mit liv”. – Og hvad skal der til så jeg får det rigtige sjove og nydende liv som kvinde – hvor jeg både kan sige fra og til – ja og nej. Og folde mig ud i mit liv som kvinde, i stedet for at pakke mig og min kvindelighed væk og sammen.

Derefter træning og etablering af vores centerlinie = værdighedslinje, eget værd. For en kvinde der står solidt i hendes eget værd, ikke bare mentalt, men FYSISK, wow siger jeg bare – hun styrer verden. For sikke en stolthed, værdighed og dragende uimodståelig, så SMUK og så kvindelig. Hun går til livet som en kvinde, en fuldblodskvinde – en kvinde der skaber liv og livet !.

Kærlig, fuld af power, naturlig grænsesætning og tiltrækning. En meget stærk og fascinerende erotisk og kropslig tilstedeværelse. Yemaya energie = havet.

Og samhørighed linjen- at forbinde sig til sig selv og andre, række ud, skubbe fra, slå ned på, sige fra. Prompte mærke hvor tæt, og hvor meget. Åbne op for LEGEN i at turde flirte, charme, være let, lattermild, sødmefuld, omsorgsfuld, kærlig, tilgængelig, modtagelig, erotisk, varm, moderlig, kvindelig, feminin, yndefuld, pyntelysten, sanselig, temperamentsfuld, lunefuld, vred, ked af det, bede om hjælp, tage sig af – jeps hele Orcun-flodens energi der fysisk er i overkroppen, og armene/hænder – hjerte/lunge.

De 2 tilstande træner vi, så de hænger sammen, for nu og for altid: tilgængelighed/grænser- Ja/Nej – tage i mod/skubbe fra: Ochun og Yemaya = havet og floden.Lederskab, kvindeligt lederskab, powerfulde samfundspositioner og dyb blød, kærlig samhørighed – på en og samme tid, som havet og floden – kvindes element. – give liv og tage liv.

Alt det her sker i en kvinde-ring, i et sisterhood af varme og dyb forståelse og ikke mindst genkendelse og handlekraft og handlelyst.Jeg er en kvinde og jeg er stolt af det og stolt af mine kvindefællesskaber mine søster, af vores ringe med kvinder der har hinanden.😘

Jeg brænder for at sætte SPOT på dig og de andre kvinder i salonen. Simpelthen sætte dig/jer i centrum, hjælpe dig/jer med at komme helt derind hvor du kan folde dig ud. – helt ud.

HVORDAN FOREGÅR DET?

5 søndage eller mandag, hver gang er på 3 timer. Og vi starter præcis og slutter præcis, så hvis du kommer for sent eller skal gå tidligere så lister du bare ind eller ud;-)

Det vil være samme struktur alle 5 gange, bare med forskellige temaer.

Jeg faciliterer en runde, ud fra aftens tema, hvor i hver især er på i mellem 5-7 minutter. Og jeg laver en kort reading på alle, ved at stille ind på jer på skift.

Og så skal vi på gulv og ned i kroppen, nok danse lidt og helt sikkert træne at gå, stå og være i det kvindelige element med alt hvad det betyder for vores måde at være i vores krop på, mærke den og udtrykke vores personlighed også via vores kropslighed, sanselighed og sensualitet. Vi træner grænsesætning, tilgængelighed og helt sikkert tiltrækningskraft. Og vi sætter vores kvindelig, vores kvindeliv på dagsorden også i en større kulturel sammenhæng.

Og så slutter vi med en kort meditation og opsamling og hvad I skal være forberedte på at give mere energi, indtil vi ses igen.

❤ En sjov, nydelses vækkende og powerfuld KvindeRevolution 💋👊💋 Det bliver Fucking Flirtende Fantastisk ❤

VIL være med? Vil du sikre dig en af pladserne? Så send en mail til ketti@salsavida.dk så vi lige kan forventningsafstemme.

Vigtigt Pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til et andet kursus, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.


0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen