I LÆRE SOM KVINDE – i Havana på Amager.

HOLD 1, 5 mandage kl 17-20, UDSOLGT.

HOLD 2, 5 søndage kl 11-14, stadigvæk pladser.

Hold 1. UDSOLGT 5 mandage i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4. tv.
Den 31. januar, 21. februar, 14. marts, 11. april, 16. maj. Klokken 17-20

Hold 2. STADIGVÆK PLADSER. 5 søndage i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.
Den 20. februar, 20. marts, 24. april, 22. maj, 19. juni. Klokken 11-14.

Pris 1850 kr.

Lille eksklusiv gruppe af kvinder.
Med Ketti Bueno Ferrer som din mami, mentor, mosler og muse.


I flere år kørte jeg kvindesaloner, og workshops kun for kvinder, havde et Kvinde Akademi, holdt foredrag, deltog i paneldiskussioner, var i medierne, skrev en bog og jeg elskede det. Indtil jeg en dag hvor jeg ikke havde mere at sige…

NU har jeg en masse at sige og en ustoppelig lyst til at gøre og skabe nye skønne livlige bølger af kvindeliv på den rigtig sjove og powerfulde måde.

Jeg har igen lyst til at inspirerer, træne og puffe til kvindeidentitet, kropslighed, sanselighed, sensualitet, grænser, tilgængelighed, lyst og mangel på lyst, power helt vildt meget power, sødme um sødme. Og tiltrækningskraft SE det ved jeg faktisk rigtig meget om, det samme gør jeg når vi taler om kvinder i erhvervslivet, og kvinder der ønsker at skabe sig et arbejdsliv, hvor de gør en forskel og har det sjovt samtidigt. OG om alt det med kvinder og mænd – det har jeg brugt + 20 år i mit professionelle virke på at lære meget mere om og undervist i. Tusindvis af kvinder og mænd har jeg haft uge efter uge efter uge på store energifyldte hold, og har det stadigvæk og jeg elsker det. Og det bliver jeg ved med.Men jeg savner at arbejde kun med kvinder. Jeg savner at formidle, træne og uddanne kvinder – i at være kvinder.

MEN mest brænder jeg for at sætte SPOT på dig og de andre kvinder i salonen. Simpelthen sætte dig/jer i centrum, hjælpe dig/jer med at komme helt derind hvor du kan folde dig ud. – helt ud.

HVORDAN FOREGÅR DET?

5 søndage eller mandag, hver gang er på 3 timer. Og vi starter præcis og slutter præcis, så hvis du kommer for sent eller skal gå tidligere så lister du bare ind eller ud;-)

Det vil være samme struktur alle 5 gange, bare med forskellige temaer.

Jeg faciliterer en runde, ud fra aftens tema, hvor i hver især er på i mellem 5-7 minutter. Og jeg laver en kort reading på alle, ved at stille ind på jer på skift.

Og så skal vi på gulv og ned i kroppen, nok danse lidt og helt sikkert træne at gå, stå og være i det kvindelige element med alt hvad det betyder for vores måde at være i vores krop på, mærke den og udtrykke vores personlighed også via vores kropslighed, sanselighed og sensualitet. Vi træner grænsesætning, tilgængelighed og helt sikkert tiltrækningskraft. Og vi sætter vores kvindelig, vores kvindeliv på dagsorden også i en større kulturel sammenhæng.

Og så slutter vi med en kort meditation og opsamling og hvad I skal være forberedte på at give mere energi, indtil vi ses igen.

❤ En sjov, nydelses vækkende og powerfuld KvindeRevolution 💋👊💋 Det bliver Fucking Flirtende Fantastisk ❤

VIL være med? Vil du sikre dig en af pladserne? Så send en mail til ketti@salsavida.dk så vi lige kan forventningsafstemme.

Vigtigt Pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til et andet kursus, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.


0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen