HAVANA PÅ AMAGER.💕

I  Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen.

Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

www.salsavida.dk

www.kettibuenoferrer.dk

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne.

SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

Den 6 og 7 august starter vi NY sæson på vores SalsaSkole Salsa Vida.

Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver.

Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master.

Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.

HVOR: Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO og togstation.

PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen,75 minutter pr gange 695-,.

TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på. https://salsavida.dk/vare/ekstra-salsahold-indenfor-samme-periode/

BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris. Læs mere Her: https://salsavida.dk/vare/1-times-privat-undervisning-i-salsa-for-grupper-max-4-par-med-ketti-bueno-ferrer-i-havana-paa-amager/.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,

For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/privatundervisning-for-par/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SOMMERTILBUD: SALSA-SOMMERSKOLE.

4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din/jeres personlige underviser.

FØR 2.790,00 NU  2.290,00. Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/sommertilbud-privattimer-i-salsa-kropslighed-sanselighed-i-havana-paa-amager-med-ketti-bueno-ferrer-som-din-personlige-salsainstruktoer/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager. Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.

Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/kaerlige-saerlige-polterabend-i-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager. Pris: 3.500,00. 

Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/tilbud-2-timers-privatundervisning-salsa-kvindelighed-ynde-power-dig-dine-veninder-max-8-kvinder-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

Ketti Bueno Ferrer er MENTOR for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer Rasmus Storm Hansen y Reinaldo Arceo Oropesa

🇩🇰♥️ 🇨🇺

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen