Private Fester: bryllupper, polterabend, fødselsdagsfester. Book Ketti til at komme til jer.

Ketti Bueno Ferrer har mere end 30 års erfaring i at lave fester og polterabend.

Dette betyder at hun ved hvad der skal til, for at lave din fest eller polterabend til en unik, hjertevarm og lattermild oplevelse.

  • Det handler om at ryste folk sammen.
  • Få dem til at lande sammen i noget helt andet end de “plejer”.
  • Få dem til at forbinde sig til hinanden i et fællesskab fuld af livsglæde, kropslighed og lyst.

 

PRIS;  3800 til 15.000-, for en time – hvis udenfor KBH kommer der en kørselspris oveni.

Hvis I er en mindre gruppe, eller af forskellige årsager ikke kan betale fuld pris, så skriv til Ketti og så ser vi på om prisen kan forhandles.

 


Jeg ringede på dørklokken til et hus på en villavej hvor jeg aldrig havde været før. Mens jeg ventede på at blive lukket ind, kunne jeg fornemme stor aktivitet bag den lukkede dør. Indkørslen var fuld af biler, mast sammen så alle kunne være der. Døren gik op og manden gav mig et stort umiddelbart hjerteligt knus og hånden på samme tid, mens han trak mig indenfor og udbrød: du må være Ketti, kom vi går gennem køkkenet, så ser de dig ikke, skal du have noget at drikke, eller spise, eller vil du gå direkte på? Og han fortsatte: vi har glædet os sådan, du er jo højdepunktet og den der skal binde hele festen sammen, så ikke for at give dig stress men vi har hørt så meget om dig. Vi er 55 mennesker, fra 18-89 år og jeg tror alle vil være med. Eller det sørger du for at de vil ikke? Jeg forsikrede ham om at der intet var i det han sagde der gjorde mig stresset - KUN hvis anlægget ikke virkede. Så hvis han ville vise mig det og bare sørge for en vand til mig og kalde gæsterne sammen. Samle dem, byde dem velkommen og fortælle at det ville betyder meget for ham og hans brud - ja de var lige blevet gift et par timer før - at de ville deltage. Så skulle jeg nok tage den derfra, så alle fik danset en salsa med alle og blev forbundet i den smukkeste kærlighedsfest med indbygget grine-pauser. Og så gik vi igang. Og en time efter, zigzaggede jeg mig ud af huset mens jeg blev krammet, holdt i hånden og takket. Og jeg krammede right back, holdt i hånden og takkede, for det er STORT og meget særligt at jeg bliver booket til at gøre menneskers store mærkedage til noget særligt. Det holder jeg virkelig meget af.♥️♥️

Gør din fest, dit bryllup, polterabend eller fødselsdagsfest til en uforglemmelig oplevelse.

Jeg kommer til jer og spreder salsa og livsglæde ud over rummet.

I kan booke mig alene eller sammen med assistenter, så alle har en af danse med.

Jeg kommer og starter med en kort introduktion om kvindelighed og maskulinitet – det får helt sikkert tårerne til at pible – af grin.

Derefter er det jeres tur til at danse. Vi gennemgår på en nem, sjov og legende måde, grundtrin og lette drejninger samt får sat hofter og skuldre på.

Derefter ender det hele med en pardans. I vil lære at føre og blive ført, og vi vil lege med mande- og kvinderoller.

Det hele sker med varme og humor – og bliver lidt frækt.

Varighed: 1 time.

SEND en mail til ketti@salsavida.dk, hvis en salsa fra Cuba, flirten og latteren mellem kvinden og manden serveret af Ketti er lige det du står og mangler til din fest;-)

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk
ketti@salsavida.dk

 

SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København.

NY SÆSON starter den 7 og 8 januar 2020. SHOP nu, hvis du vil sikre dig en plads på vores salsaskole Salsa Vida. Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver, 4 om foråret.

Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master. Indre By Kulturhus, tæt på Torvehallenre i store sale, med gode dansegulve og midt i byens pulserende hjerte og masser af spisesteder og hyggelige cafeer.

SalsaSkolen for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.

PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen,75 minutter pr gange 695-,.
TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på.
 https://salsavida.dk/…/ekstra-salsahold-indenfor-samme-peri…/

HAVANA PÅ AMAGER. Amagerbrogade 30. 4.tv.💕

I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

Her får du alt det bedste Ketti kan, i et skræddersyet forløb der passer præcis til det du har brug for.

Samtaler der inddrager kroppen – Kropslige og kreative udviklingsprocesser der virker.

75 minutter 1200-, 5 x 75 minutter 5495-, Spar 505-, 10 x 75 minutter 10.800-, Spar 1200-,

Du kan læse mere HER: https://salsavida.dk/vare/kropslige-og-kreative-udviklingsprocesser-der-virker-faa-det-sjovere-og-vaer-mere-fri-og-meget-mere-dig-selv/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer er MENTOR for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din? Det handler om at lytte til dig, til det dine ord siger og måske især hvad din krop fortæller. Og så med medfølelse, omsorg og konsekvens at guide, underviser og rådgive dig til at komme derhen hvor der er meget bedre for dig at være. For nogen gange sidder vi så ubehjælpsomt fast at vi skal have lidt hjælp for at blive rystet fri og komme videre. Det kan jeg hjælpe dig med. En mentor en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte mentees udvikling.

Jeg har + 30 års erfaring som personlig og faglig mentor i rådgivning, sparring, vejledning, undervisning, reading og feedback. 800-, for 45 minutter i Havana på Amager, walk and talk i KBH, eller over telefonen.

Du kan læse mere HER: https://salsavida.dk/vare/ketti-bueno-ferrer-er-mentor-for-en-raekke-kvinder-maend-skal-hun-ogsaa-vaere-din/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-, Gavekortet kan du printe i vores shop, eller få det tilsendt på mail til print.  Du kan læse mere HER: https://salsavida.dk/vare/gavekort-til-dig-selv-eller-en-du-holder-af-%e2%99%a5%ef%b8%8f

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.

PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. 

Læs mere HER: https://salsavida.dk/…/1-times-privat-undervisning-i-salsa-…/.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,

For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. 

Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/privatundervisning-for-par/

♥️  Privattime (r) med fokus på de øvelser i kvindelighed, ynde og kraft jeg har skrevet om i min bog “En kvindes Guide til at nyde livet”. Book en time eller flere, hvor der er DIG der er i centrum. Dig, din kvindelighed, kropslighed, sanselighed, nydelse, erotiske udstråling, power, evne til at modtage og evne til at sætte grænser. Vi vil danse en salsa fra Cuba, jeg vil rette din måde at bære din krop på, rette dig ind og slippe dig fri. Få dine hofter til at kører dragende fra side til side, din brystkasse til at rumme din sårbarhed og evne til at forbinde dig til dig selv og andre. Jeg vil træne dig i at få dine arme til at udtrykke hvem du er og til at gøre dig tilgængelig, lokkende og grænsesættende. Det er sjovt, sårbart og vild♥️ PRIS 875-, pr en time. 

Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/en-privattime-med-fokus-paa-de-oevelser-i-kvindelighed-ynde-og-kraft-jeg-har-skrevet-om-i-min-bog-en-kvindes-guide-til-at-nyde-livet/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.

NORMALPRIS: DKK 3.180,00 TILBUD DKK 2.480,00

Læs mere HER: https://salsavida.dk/vare/tilbud-mini-salsaskole-for-privatpersoner-og-par-privattimer-i-salsa-kropslighed-sanselighed-i-havana-paa-amager-med-ketti-bueno-ferrer-som-din-personlige-salsainstruktoer/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.

Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.

Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. Læs mere HER: https://salsavida.dk/…/kaerlige-saerlige-polterabend-i-hava…/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. 

Læs mere HER: https://salsavida.dk/…/tilbud-2-timers-privatundervisning-s…/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab #manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

[heading]Kunderne siger:[/heading]

VIBEKE:
cuba_22196_630x255px

“Når Ketti kommer ind i et rum, kan man med det samme mærke hendes baggrund i teatret og hendes “Cuba”. De 2 ting sat sammen med Kettis udstråling, gør at man føler sig i trygge og kompetente hænder. Jeg har personligt aldrig oplevet en så stor “før og efter effekt”. Aldrig har vi grinet så meget – sammen. Aldrig har vi danset så meget – sammen. Aldrig har vi sat os til bords med så mange fællesoplevelser – sammen. Af hjertet tak. Du bragte os sammen.”

[background color=”#f6f6f6″ align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″]

HELLE:

262518_10200149930967308_1772399711_n

“Vi skulle lave en polterabend for en fælles veninde, og vi orkede ikke “skiltet på brudens ryg med gratis kys”. Vi ville gerne lave en polterabend, der symboliserede vores historie, vores forskelligheder og også vores kærlighedsbånd. Det skulle være en oplevelse, der var anderledes. Vi bookede Ketti og ”Havana på Amager”, det har vi aldrig fortrudt. Ketti favnede os, berørte os, fik os til at le og græde og uddele knus til hinanden og bruden. På kort tid fik vi danset, snakket, udvekslet og oplevet. Det blev en udviklingsrejse i at turde at sig JA til kvindeligheden og kærligheden og skåle i en Rom fra Cuba – vi kommer tilbage hver evig eneste gang en af os skal giftes”.

[/background]

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen