TOP_fotos_FESTER

AT LAVE GODE FESTER GØR VI OS MEGET I.
- Og vi kan lide det.

Vi kommer på din arbejdsplads og skaber livsglæde, fællesskab og godt humør.
Vi kan også booke lokaler til jer, hos en af vores samarbejdspartner.
Alt er muligt, det er kun fantasien der sætter grænserne.

VIDEO fra den vi fredag den 5. juli 2013 lavede en KÆMPE LatinEvent på Plænen i Tivoli, med dans & koncert.

Stig Christian Rutvig, afdelingsleder i Finance, Lundbeck

“Når Ketti kommer ind af døren, sætter hun fra start et helt enormt energiniveau – og det forplanter sig. Ketti selv er et samtaleemne – hun er fantastisk underholdende at opleve og vi havde det som deltagere virkelig sjovt og fik flyttet nogle grænser. Og det er det, hun gør. Hun udfordrer, så man flytter sig. Et skridt ad gangen. En salsa event med Ketti handler ikke kun om dansen. Hun tager udgangspunkt i hvordan man fremtræder som mand  hhv. kvinde. Hvis du er mand – Stå/gå/tal som en mand og før din kvinde. Hvis du er kvinde -Vis din kvindelighed/bevæg dig som en kvinde og lad dig føre. Ketti lægge stor vægt på at vi skal bruge vores køn i den måde vi kommunikerer sammen – så kommer vi til at fremtræde med større styrke og gennemslagskraft. Overført i dansen skal man lægge vægt på at føre som en mand og lade sig føre som en kvinde – det gør noget. Ketti er virkelig god til at fornemme, hvor langt hun kan gå. Enkelte deltagere oplever eventen som ”lige på grænsen” – men alle synes at det er sjovt, og når grænserne flytter sig lidt er det samtidig med til at skabe sammenhold og teamspirit.

På de to timer hun var hos os, lærte hun os via salsaen at fremtræde stærkere som mænd og kvinder i stedet for en stor gang kedelig intetkøn. Vi blev inspireret til hvordan, vi kommunikerer med styrke og kraft. Samtidig fik vi faktisk lært nogle salsatrin og sving. Hele vejen igennem med rigtig god stemming. Man bliver fanget af hende, hun er lidt af en performer, og man følte bagefter, at man faktisk havde lært flere ting. Ketti er bestemt en af de håndtag, man kan skrue på, når medarbejderne skal have det sjovt og også sammenrystes  bedre som gruppe.”

HVAD KUNDER TYPISK BOOKER KETTI TIL:

1 TIME MED UNDERHOLDNING & SALSA

Ketti kommer og samler jer i trivsel, latter og salsa. Alle får danset med alle. Får kontakt og en fælles oplevelse inden at I fx sætter jer til bords. Det er en meget brugbar workshop i forbindelse med en personaledag eller personalefest.
Denne workshop kræver at I har sørget for et godt musikanlæg, der kan tilsluttes en ipod, et “dansegulv” med plads til jer alle, og drikkevarer.
Hvis I ønsker det, kan Ketti lave en cubansk Rom ceremoni, det er en sjov måde at starte festlighederne på.

Ketti vil i et tæt samarbejde med jer, udvikle lige præcis et forløb der er skræddersyet til jer.  Så vi tager et møde, enten i telefonen, hos jer eller her i Havana på Amager. Og I vil altid være mere end velkommen til at ringe eller skrive, efterhånden som det endelig produkt tager form.

PRIS

 • 1  time max 20 personer med Ketti Bueno Ferrer.  3.500 kroner + moms    875 kroner.  I alt 4.375 kroner.
 • 1 time max 50 personer med Ketti Bueno Ferrer.   7.500 kroner + moms 1.875 kroner. I alt 9.375 kroner.
 • 1  time max 80 personer med Ketti Bueno Ferrer + danseassistenter. 12.500 kroner + moms 3.125 kroner. I alt 15.625 kroner.
 • 1  time + 80 personer med Ketti Bueno Ferrer + danseassistenter. 18.000 kroner + moms 4.500 kroner. I alt 22.500 kroner.

 

Udenfor København kommer der transportudgifter oven i prisen.

 

2 TIMER MED UNDERHOLDNING. SALSA & TEAMBUILDING

Udover underholdningen og salsaen, ryster Ketti jer også sammen som medarbejdergruppe/team. Det sker med forskellige oplæg og øvelser fra Ketti, hvor hun deler ud af de erfaringer hun har som leder og instruktør/skuespiller på store produktioner. Teatret kan noget meget unikt når det handler om at få folk til at “spille samme”. Det er enkelte og brugbare teknikker med stor effekt.

Ketti har inden arrangementet et møde med jer, så hun får lavet et unik pakke der passer lige til jeres behov

PRIS

 • 2  timer max 30 personer med Ketti Bueno Ferrer.  7.500 kroner + moms 1.875 kroner. I alt 9.375 kroner
 • 2 timer max 50 personer med Ketti Bueno Ferrer.   9.500 kroner + moms  2.375 kroner.  I alt 11.875 kroner
 • 2  timer max 80 personer med Ketti Bueno Ferrer + danseassistenter. 15.000 kroner + moms 3.750 kroner.  I alt 18.750 kroner
 • 2  timer + 80 personer med Ketti Bueno Ferrer + danseassistenter. 25.000 kroner + moms 6.250 kroner. I alt 31.250 kroner.

 

Udenfor København kommer der transportudgifter oven i prisen.

Kontakt Ketti og vi laver i samarbejde lige præcis den fest I godt kunne tænke jer.

ketti@salsavida.dk

Ketti har været på utallige arbejdspladser med sit caribiske festkoncept.
Og hun har været medarrangør på meget store begivenheder fx Dinner and Koncert på Vega, Amager Bio, Plænen i Tivoli, 4 dages festival på Onkels Dannys Plads, Parken, Park og Parks idrætsanlæg + meget meget mere.

På firmareferencerlisten på dette site, kan du se hvem Ketti har løst opgave for.

PLÆNEN TIVOLI SALSAFEST OG KONCERT MED AFRO CUBAN ALL STARS FREDAG 5. JULI 2013

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shoppen