2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde og power for dig og dine veninder – Maks 12 kvinder

Home » 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde og power for dig og dine veninder – Maks 12 kvinder

Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder.

Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager.

Havana på Amager følger Sundhedsministeriet retningslinjer i forhold til corona smittefare
Jeg har også en Airfree-maskine kørende i døgndrift, der renser luften og nedbryder virus, svamp og bakterier gennem den stærke varme inde i den TSS-keramiske kerne. Luften bliver steriliseret og sendt i omløb igen. Airfree-maskinens effekt kombineret med håndvask og afspritning gør, at vi passer godt på dig og os selv. Så du kan være helt tryg ved at blive undervist i Havana på Amager.

Ketti har meget på hjertet når det handler om livet som kvinde her i DK kontra i Cuba.

Og nogle af de emner hun på en sjov og  tankevækkende måde vil komme ind på er:

 Hvordan du bruger din kvindelighed & kropslige kompetencer til at få det rigtige sjove og nydende liv.   Din sårbarhed er din sande styrke og hvordan får du din styrke og din sårbarhed til at være en del af dig – også i dit forhold til andre mennesker.  Sig JA og vær klar til at modtage det du har brug for. Sig NEJ, så du selv og andre ikke er i tvivl om dine grænser.  Kvinder & ledelse – hvordan undgår du at gå til opgave som en mand? Cubansk feminisme – hvad er det der gør at cubanske kvinder kan det med mænd?. Hvad skal du med al den kontrol? – hvad med at sige PYT og lev med meget mindre kontrol og meget mere samhørighed med andre. Ketti har mange emner i ærmet og lige så mange hardcore erfaringer, så hun kan i samarbejde med jer tilrettelægge teamet, så det passer til det I står midt i.  Og der vil selvfølig være kaffe/te/rom og lidt til maven.

Pris 3500 for 2 timer. MAX 12 kvinder. Book den dag og tid det passer jer i kalenderen på dette site og send en mail til ketti@salsavida.dk, ang detaljeplanlægningen.

Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur, eller byttes til en ny tid, hvis du aflyser 24 før vores aftale . Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv. Tæt på Amagerbro Metro.

 

 

🇩🇰♥️ 🇨🇺
Ketti Bueno Ferrer
Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk

 

SALSA VIDA
🇩🇰♥️ 🇨🇺 SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne. Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver, 4 om foråret.

Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master. Torvehallerne, Indre By Kulturhus i de store sale, med de gode dansegulve og midt i byens pulserende hjerte og masser af spisesteder og hyggelige cafeer.

SalsaSkolen for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.

PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen,75 minutter pr gange 695-,.

TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på. https://salsavida.dk/vare/ekstra-salsahold-indenfor-samme-periode/

HAVANA PÅ AMAGER.💕
I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.
PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris.
Læs mere her: https://salsavida.dk/privatundervisning-i-salsa-for-grupper-maks-3-par/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra Cuba er noget helt særligt.
Læs mere HER: https://salsavida.dk/privatundervisning-i-salsa-for-par-1-time/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALT: DKK 3.180,00 DKK 2.480,00
Læs mere HER: https://salsavida.dk/intensiv-mini-salsaskole-for-enkeltpersoner-eller-par/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en.
Læs mere HER: https://salsavida.dk/kaerlige-saerlige-polterabend-1-time-i-havana-paa-amager/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: https://salsavida.dk/2-timers-privatundervisning-i-salsa-kvindelighed-ynde-og-power-for-dig-og-dine-veninder-maks-12-kvinder/

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.
Ketti Bueno Ferrer er personlig MENTOR, UNDERVISER & HEALER for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?
75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Læs mer her: https://salsavida.dk/privattime-en-kvindes-guide-til-at-nyde-livet-1-time/

 

 

Kvindelighed er dybt forbundet med den måde du som kvinde bevæger dig på.

– Hvordan laver du fx en entre?

– Hvordan indtager du et rum?

– Hvordan sidder du på en stol?

– Hvordan går du?

– Hvad fortæller dit kropssprog om dit forhold til din egen kvindelighed og kropslighed?

– Hvad tror du at andre mennesker tænker om dig, når de ser dig?

– Hvordan klæder du dig?

– Hvad tænker du selv, om dig?

– Hvordan vil du gerne virke?

– Hvad vil du gerne tiltrække?

Respons fra kvinder:

“Denne aften er blevet en aften, hvor alt hvad jeg er og troede på, er blevet vendt op og ned, jeg troede at det var min styrke at kunne klare alt selv, nu kan jeg godt se, at det har gjort mig ALT for alene!”.

“Jeg har gjort mændene i mit liv arbejdsløse, der har ikke været et “VI” i mit liv, der har kun været et “JEG”. Jeg lever et tæt liv med andre mennesker, men jeg lader dem ikke komme ind!”.

“Jeg giver ordrer, men jeg er ikke i dialog!”.

“Jeg savner overraskelser i mit liv, men jeg skaber ikke plads til at nogle kan overraske mig”.

“Jeg er stolt over at jeg har styr på sex, jeg er god til sex, men jeg bruger bare mænd, jeg er ikke som sådan sammen med mænd, altså virkelig sammen”.

“Jeg modtager ikke, jeg giver kun, for på den måde er det mig der har kontrollen”.

“Jeg vil gerne have en mand, men jeg stiller så store krav, at han nok ikke findes, måske stiller jeg så store krav, fordi jeg i bund og grund er bange for nærvær, bange for at blive forstyrret i min verdensorden”.

“Måske magter jeg slet ikke at være så tæt, sammen med nogen”.

“Hold nu kæft, hvor skal jeg hjem og anerkende min mand, jeg har jo bare taget ham som en selvfølge”.

“Ha ha ha, nu skal jeg ud og dele  “visitkort” ud.

“For første gang i mit liv, forstå jeg hvad tiltrækningskraft handler om”.

“Nu forstår jeg pludselig hvorfor jeg ikke kunne få et forhold til at fungere”.

“Jeg skal hjem og indrettet mit hjem, så folk kan se at det er MIG, der bor i mit eget hjem”.

“Efter i aften, lover jeg mig selv at jeg er hele mig og ikke kun en skygge af mig selv”.

“Pludselig slår det mig hvor sjovt det er at være kvinde, det har jeg ALDRIG skænket en tanke”.

“Mit hjemmeside skal ændres så verden kan se at det er en KVINDE der sku stå bag denne succes”.

“Undskyld at jeg tuder, men jeg føler pludselig, sådan en omsorg for mig selv”.

“Alle kvinder burde komme en tur til KvindeSalonen, det er en dannelsesrejse vi har manglet i Danmark”.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen