Shop

Home » Varer » LEVEL 4 – øvede hold. Tirsdag den 31.marts – 12.maj. 2020. Klokken 20.15-21.30. Badminton salen Kulturhuset Indre By.

LEVEL 4 – øvede hold. Tirsdag den 31.marts – 12.maj. 2020. Klokken 20.15-21.30. Badminton salen Kulturhuset Indre By.

DKK 695,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

LEVEL 4, er  for sociale øvede danser.  2 instruktører/ både en kvindelig og en mandlig.

Salsa for dem der allerede har fundet hinanden, vi sammensætter holdene så det passer med kønsfordelingen og på en aften kommer du til at danse med alle af modsatte køn;-)

Tirsdag den 31.marts – 12.maj. 2020.

Kære jer. 

Vi er som resten af DK ramt af konsekvenserne af Coronavirus og holder vores salsaskole lukkede, indtil vi får grønt lys til at starte op igen. Vi have sådan håbet og krydsede hele kroppen i håb om at vi kunne starte den NYE sæson op den 31.3 & 1.4. Men efter statsministerens sidste tale, bliver det først efter påske, den 14 og 15 april, skriver jeg med alt hvad jeg kan mobiliserer af håb.

Kærlige hilsen 

Ketti, Rasmus og Thomas.

PÅSKEFERIE DEN 7. APRIL.

Klokken 19.00-20.15.
Tirsdagsholdene: Badminton salen Kulturhuset Indre ByCharlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO, masser af busser og parkeringshuset ved H.C.Ørstedsparken.  

Instruktør Rasmus Storm & Ketti Bueno Ferrer.

På level 4 træner vi kvindens og mandens cubanske salsateknik, bodywork. 

Og hele den smukke powerfulde “lille” forskel der er på kvindelighed og maskulinitet, både i salsaen og i livet;-).

Der er tid til fordybelse, samtidigt med at der er tempo og gang i den. Og det skal dælme være sjovt at lære at danse en salsa.

Dette hold er for den pænt rutineret  salsadanser.

Pris 695- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik. 

Vi glæder os til at møde dig for første gang eller byde dig velkommen igen;-)

Ketti, Rasmus y Thomas

♥️
Ketti Bueno Ferrer
Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard.  Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed, #parforhold, #sex, #utroskab #manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Podcast rækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

SALSA VIDA. Indre By Kulturhus v/ Torvehallerne.

♥️  SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne.
SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

Alle hold på Salsaskolen er UDSOLGT, men den 29 og 30 oktober starter vi NY sæson på vores SalsaSkole Salsa Vida, hvis du vil sikre dig en plads på vores salsaskole Salsa Vida.

Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver.
Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master.
Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.
Vi underviser i Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO og togstation.
PRIS: Et hold à 6 uger, en gang om ugen,75 minutter pr gange 695-,.
TILBUD 1200-, Normalpris 1390-,. Tilmeld dig 2 hold. Eller tilmeld en kvinde og en mand, inden for samme 6 ugers periode. OBS! skriv hvilke hold du vil gå på. http://salsavida.dk/vare/ekstra-salsahold-indenfor-samme-periode/

HAVANA PÅ AMAGER. Amagerbrogade 30. 4tv.💕

I Havana Vieja, Cuba  var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager . En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

♥️  GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-, Gavekortet kan du printe i vores shop, eller få det tilsendt på mail til print.

♥️  Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.
PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris.
Læs mere Her: http://salsavida.dk/vare/1-times-privat-undervisning-i-salsa-for-grupper-max-4-par-med-ketti-bueno-ferrer-i-havana-paa-amager/.

♥️  PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/privatundervisning-for-par/

♥️  TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALPRIS: DKK 3.180,00 TILBUD DKK 2.480,00

♥️  1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/kaerlige-saerlige-polterabend-i-havana-paa-amager/

♥️  2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/tilbud-2-timers-privatundervisning-salsa-kvindelighed-ynde-power-dig-dine-veninder-max-8-kvinder-havana-paa-amager/

♥️  1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.
Ketti Bueno Ferrer er personlig MENTOR, UNDERVISER & HEALER for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?
75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

“I forløbet hos dig, blev det meget klart at det var min distance og al den energi jeg brugte på ikke at lade nogen komme tæt på, der skabte problemer i mit kærlighedsliv. Jeg levede et risikofrit kærlighedsliv, selvom om at jeg tit sagde: ja jeg vil gerne have en kæreste. Og den sved da du i en af vores seancer kaldte mig en professionel single, en Peter Pan og en distancerytter. Hvor blev jeg vred.  Den tog lidt tid at accepterer. Med ved din hjælp, alle vores samtaler og træningen i at afdække mine mønstre gjorde, at  jeg nu er mere sårbar end nogensinde,, men også føler mig stærkere. Og jeg er klar til at forpligte mig og elske, selv med risikoen for at blive afvist og miste. For det var jo det jeg var bange for. Afvisningen og at miste”  – sagde han.

“Jeg er slået helt ud af kurs, det sidste år har simpelthen været så hårdt, jeg er drænet og lammet og jeg kan ikke mærke hvad jeg vil – kun alt det jeg ikke vil. Kan du hjælpe mig Ketti? skrev hun”.

♥️  Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

♥️  Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

♥️  Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

De 7 sæsoner i 2020:

Sæson 1. 2020

7.1 – 11.2

8.1 – 12.2

Sæson 2. 2020

18.2 – 24.3

19.2 – 25.3

Sæson 3

31.3 – 12.5

1.4 –  13.5

Påskeferie 6 – 12. april.

Sæson 4. 2020

19.5 – 23.6

20.5 – 24-6

Sommerferie juli

Sæson 5. 2020

11.8 – 15.9

12.8 – 16.9

Sæson 6. 2020

22.9 – 27.10

23.9 – 28.10

Sæson 7. 2020

3.11 – 8.12

4.11 – 9.12

♥️  Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

www.salsavida.dk

www.kettibuenoferrer.dk

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

www.salsavida.dk

www.kettibuenoferrer.dk

HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ WWW.SALSAVIDA.DK WWW.KETTIBUENOFERRER.DK.

♥️  SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

♥️   Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

♥️  Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

♥️  1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

♥️  1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

♥️  2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

♥️  Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

♥️   Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.