Kunderne siger

Home » Kunderne siger

TOP_fotos_Kunder_sir

Kunderne siger

VIDEO: Her kan du møde nogle af mine salsaelever og hører hvad de har at sige om Salsa Vida, samt opleve lidt af den stemning, der er kendetegne for Salsa Vida.

Kunderne siger
Hyggeskab i dansestuen
ADAM
“Den første date er altid lidt af en udfordring, når kemien og kontakten kun har været der på skrift, men ikke endnu “in real live”.
Så jeg tog chancen og kontaktede Ketti, som jeg havde fået anbefalet og spurgte hende om jeg kunne booke et par timer.
Jeg var sindssyg nervøs da jeg mødtes med min date. Efter 5 minutter under Kettis kyndige vejledning, varme og humor, dansede jeg med min date som havde vi altid kendt hinanden.
Efter en halv time knækkede vi sammen af grin, mens vi holdt hinanden i hænderne. Efter en time blev vi stille og “mærkede hinanden”. Efter 2 timer gik vi kærligt hånd i hånd ned af trapperne – rig på en oplevelse som vi aldrig glemmer.”
TAK Ketti.”

 

 

 

Kunderne siger
TRINE OG CASPER
_MG_4152
“Igennem flere år og 2 børnefødsler har vi så vidt det var muligt en gang om ugen gået til privatundervisning hos Ketti. Nogle gange har vi små flirtende og næsten pjattet mødtes i dansen, andre gange har vi været parat til at slå hinanden ihjel i en “Dile q no” over for lidt søvn, for lidt kontakt i den daglige logistik, 2 små børn og 2 fuldtidsjobs. At mødes med hinanden som kærester; kvinde & mand, har reddet os fra at blive skilt.”

 

 

Kunderne siger

HANNE:
208899_10150951934087314_1029734266_n
“Vi skulle lave en polterabend for en fælles veninde, og vi orkede ikke “skiltet på brudens ryg med gratis kys”. Vi ville gerne lave en polterabend, der symboliserede vores historie, vores forskelligheder og også vores kærlighedsbånd. Det skulle være en oplevelse, der var anderledes. Vi bookede Ketti og ”Havana på Amager”, det har vi aldrig fortrudt. Ketti favnede os, berørte os, fik os til at le og græde og uddele knus til hinanden og bruden. På kort tid fik vi danset, snakket, udvekslet og oplevet. Det blev en udviklingsrejse i at turde at sig JA til kvindeligheden og kærligheden og skåle i en Rom fra Cuba – vi kommer tilbage hver evig eneste gang en af os skal giftes”.

 

 

 

Kunderne siger
166958_10150314954192525_1777251667_n
Jeg startede op til salsa for nogle år siden, fordi en kvinde havde udfordret mig lidt med, at jeg ikke turde. Jeg fik mange halvnegative kommentarer i begyndelsen, for rigtige mænd danser ikke – de står i baren og drikker bajer og lader kvinder om at føre sig selv.
I dag er det mig der griner og jeg hører ikke længere for, at jeg kastede mig ud i udfordringen. Ja! Jeg har danset nogle år og jeg har brugt mange timer på at lære om dansens charme. Men salsaen har givet mig et stort netværk af mennesker, som jeg også ser i det private og som altid vil kunne huske mit navn, også selvom det ikke er alle, jeg ser hver dag. Ingen af mine venner kan danse – omvendt stiller jeg mig glædeligt op til offentligt skue i Tivoli og tager mig en hyggelig salsa med mit netværk.

Når jeg holder fest eller bare ses, er vi ca. 3/4 salsadansere og resten af dem, der føler sig lidt udenfor og som egentlig gerne vil – men som ikke tør, fordi de jo – ikke kan danse. Det kan man lære, det kan alle lære. Det kræver dog at man, lige som jeg, tør kaste sig ud i og stå ved – at man er begynder(homo) på et tidspunkt i sin danseperiode. Og kvinderne elsker en for at turde.

Jeg slipper aldrig den verden igen. Den verden har givet mig selvtillid og et selvværd jeg ikke får andre steder. Det er flirt, det er lir, det er sjov og hygge, og man lærer at acceptere alle slags mennesker… og kan man danse, er man kvindernes darling nr. 1.

I øvrigt kan jeg anbefale Ketti Bueno Ferrer. Hun er mesteren selv i at få undervisningen til at virke som en leg, og hvor flirten og fællesskabet er i højsædet. Ketti har lært mig en side af dansen, som jeg ikke havde set før…og som har bidraget noget til mit liv, som jeg ikke ville undvære i dag.
Morten Hasselriis

Kunderne siger
310171_10150316704123815_1961939682_n
Salsa – hvad er nu det for noget feminint pjat tænkte jeg, da en kollega foreslog mig at jeg skulle gå til Salsa for singler hos Ketti’s Salsa Vida!
Nu har jeg så afsluttet level 1 og jeg har ikke rigtigt lært at danse salsa endnu, men det har været en fantastisk oplevelse alligevel.
For salsa hos Ketti handler ikke ”bare” om at lære at danse, men at ”lære” at være mand (kvinde) og se kvinderne (mændene) i øjnene og charme for vildt, at lære at være åben og udadvendt og lære ikke at spare på komplimenterne, for blot at nævne nogle de facetter som Ketti har ”indoktrineret” mig/os med.

Vi lærer at ”smage” lidt mere på livet og det er Ketti en helt formidabel formidler af. Hendes naturlige engagement er smittende for alle i hendes nærhed.
Fælles for alle de mennesker jeg har mødt hos Salsa Vida, er at de er grebet af dansen og stilen – jo længere de har danset jo mere grebet er de.

Man bliver naturligt invitereret ind i et fællesskab hvor dansen er i højsæde. Der arrangeres middags- og dansearrangementet i den helt store stil, hvor alle er velkomne uanset niveau.
Møder man så sin store kærlighed til salsa – måske og måske ikke, men indlæringsprocessen er i sig selv ganske underholdende. Når bare man giver slip på sin forfængelighed.
Den personlige forandring man opnår, kan bruges resten af livet og i alle mulige andre sammenhænge. Så måske netop derfor, fanger man hendes opmærksomhed næste gang man er ude at danse. Planen er klar – jeg fortsætter.
Kim Korsgaard Nielsen

Kunderne siger
961982_203704363110391_1946858407_n
Å, hvor skal jeg starte..

Har altid haft lyst til at prøve “det der Salsa”, men da jeg er alene, og ikke kender nogen der danser Salsa, var det da også lidt af en overvindelse at dukke op første gang til en af dine undervisnings timer søde Ketti, men du er da bare noget af det mest inspirerede jeg nogensinde har været så heldig at møde, og meget modig..
Jeg kan huske at jeg gik fra den første time helt fyldt op af glæde, og spændt på at komme næste gang. Jeg fandt nemlig ud af, at al den generthed og blufærdighed som jeg nok ( desværre) har en del af, ikke betød noget som helst, da vi alle var/er i “samme båd” og at du arbejder sååååå hårdt på at få os til at fatte sjælen i Salsaen og ikke bare lære at danse den! Det kan jeg li’ … 1000 millioner gange tak til dig.
Vi ses til næste sæson.
Helle Karin Wurtz

 

 

 

Kunderne siger
971295_10151556938173406_629761703_n
Min største overvindelse ved at starte til salsa, var at møde op helt alene i en dansesal, hvor jeg slet ikke kendte nogen.
Og jeg tænkte over hvordan det mon ville være at være så tæt på fremmede mænd, og om de ville gå over “grænsen” – Dette sørger Ketti for ikke sker, så der er slet ikke noget at være nervøs for 🙂
Jeg blev mere og mere glad for hver gang jeg kom afsted, til min salsa. Det at gå til salsa er ikke bare at gå til dans, det er livsglæde.

Det har givet mig så meget glæde, og jeg har mødt de mest fantastiske skønne mennesker som har beriget mig liv. Ketti er helt unik, hun giver så meget af sig selv, og ser os hver især.
Salsa Vidas elever har et helt specielt sammenhold, og der er masse af sociale salsa arrangementer så tøv ikke med at tilmelde dig, du vil IKKE fortryde det. Mette Thomsen

 

 

 

Kunderne siger
1013972_376243122488011_942806157_n
For mig, der er nybegynder, er Salsa rigtig mange ting. Umiddelbart er Salsa bare en dans mellem to mennesker, god motion, hyggelig samvær med andre og morsomme timer på dansegulvet, især når de ny trin ikke lige sidder i “skabet”. Det er også helt fint og godt nok, men Salsa kan bare så meget mere end det. Jeg oplever at dans bringer det bedste frem i os, især når vi tør at give slip på facaden og nyde nærværet med andre. Det kan være lidt svært at forklare, med for mig er det, der sker, stærkt vanedannende.
Birger Knudsen

 

 

 

 

 

Kunderne siger
66714_10151198532267876_1565920907_n
Kære mand
Hvorfor ikke danse ud i datingjunglen i stedet for endnu en cafedate med kaffe og den alenlange liste med spørgsmål – eller pinlig tavshed?
Kunne du ikke inderst inde godt tænke dig at føre en kvinde selvsikkert rundt på dansegulvet i stedet for at jokke rundt og…. jae trampe vindruer?
Via Runningdinner og vidunderlige Ketti, er det nu muligt at lære den cubanske salsa OG samtidigt møde en masse glade og søde mennesker.
Ok, det kan godt være at Patrick Swayzes forbudte trin ikke sidder lige i skabet efter første gang, men det er ligemeget! Det handler om at slippe hæmningerne løs, få smilet og nogle andre sider frem af sig selv som måske ellers bliver gemt væk i en travl hverdag.
Salsaen er med til at bryde grænser, for man nødt til at holde om hinanden for at kunne danse – det giver en undskyldning for at komme i fysisk kontakt. Og det bedste af det hele er at vi ses igen næste uge. Vi blir lidt modigere, kan lige nå at udveksle et smil, et blik eller en sød bemærkning under dansen inden du du galant ”damer” mig videre til næste mand.
Måske leder det ikke til kærlighed, men du møder nogle dejlige menneske, en skøn salsainstruktør og en oase af livsbekræftende glæde med et stænk af cubansk rom.
Jeg håber du tør og vi ses til næste sæson salsa for singler
Kærlig hilsen
Sabine

Kunderne siger
58634_1543267494131_2430373_n
Der findes ikke noget mere sexet end mænd der kan danse salsa. Som kvinde er man fuldstændig solgt, når man kan mærke at manden ved hvad han skal – så kan man slippe kontrollen og lade sig forføre ud i dansen.
Kh Anita

 

 

 

 

 

 

Kunderne siger
943582_10201301594164976_366264789_n
Kære mænd
Jeg kan kun anbefale jer meget stort at starte til single salsa. En opfordring fra mit kvinde hjerte; kom og vær med – salsa er ikke bare en dans med bløde svajende hofter, men en så fantastisk kontakt mellem kvinde og mand. Den som vi alle ønsker.
Ketti sørger for det trygge sjove flirtende rum. Energien og glæden er høj efter sådan en aften.
Jeg nyder når jeg lander i et par mande arme til salsa, uanset om det er en nybegynder eller en øvet danser. Når jeg er der i hans arme, så kan jeg mærke min kvindelighed og jeg kan mærke at det er her jeg vil være i mig, det føles virkelig rart. Ingen kampe melllem mand og kvinde, men bare en rigtig dejlig kontakt og villighed til at åbne op for hinanden og være den bedste udgave af sig selv. Nydelse.
Specielt fantastisk er det at se på den gruppe salsa mænd som retter sig op og kvinder som bliver bløde. Det er et fantastisk sted at være.
Derudover får man utrolig dejlige venskaber på kryds og tværs med kvinder og mænd, som bare ønsker at have det godt og sjovt sammen og lære hinanden at kende på en afslappet måde. En dejlig måde at kunne starte et evt forhold op på. Gitte

 

 

Kunderne siger

6691_131947737165_952000_n

For cirka 4 år siden besluttede jeg mig for at starte på Kettis danseskole. Det var tænkt som et led i min personlige udvikling og en gave til mig selv for at komme utraumatiseret igennem et psykisk brud forårsaget af stress. Ketti’s tilgang til undervisning og til livet generelt var en kæmpe inspiration for mig, og hjalp mig hurtigt tilbage til min foretrukne position i verden, hvor jeg både kunne gøre gode ting for mig selv og have overskud til at gøre gode ting for folk omkring mig. Derudover blev jeg en ganske habil danser, hvilket har krydret mit liv enormt. Jeg oplever Ketti som et inspirerende væsen, der bringer det bedste frem i mennesker.

Anders Dahl, Antropolog og Musiker