♥️ Privattimer i salsa.

Home » ♥️ Privattimer i salsa.

♥️ Privattimer i salsa.
VELKOMMEN TIL HAVANA PÅ AMAGER – HVOR VI SLIPPER KÆRLIGHEDEN & MAGIEN LØS I EN SALSA FRA CUBA.

PRISER: 1 time. Enkeltperson: 695-, Par: 795-,. Grupper på max 4 par: 2000-,.

Privatundervisning i Cubansk Salsa med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.

EN UNIK, SJOV OG DEKADENT REJSE TIL SJÆLEN AF CUBA OG SÅ PÅ AMAGER;-)

PRIS FOR ET PAR 795-, pr time. Inkl kaffe/rom. For dig og/eller din dansepartner: Her kommer du til at danse en salsa fra Cuba og du får en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra Cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik, selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende tilside. Hun kan åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig, charmere og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg.

PRIS FOR EN ENKELTPERSON 695-, pr time.Inkl kaffe/rom.Du lærer at danse en salsa fra Cuba, du får individuel træning og vejledning i din måde at bære din krop på. Du får trænet dine kropslige signaler, dine verbale signaler og din tiltrækningskraft. Du kommer til at mærke dig selv. Og du lander i dit sande kvindelige eller maskuline element.

Grupper på 3 par pris 2000-,  Book en særlig oplevelse for dig og dine venner som en engangsoplevelse eller som et forløb over fx 4 gange.

Du kan booke en time alene, eller med en dansepartner. Dog max 4 par af gangen.

Kontakt Ketti, for at booke en tid. Du kan se priser og betale for din privattime i shoppen her på sitet.
ketti@salsavida.dk

CELINA STENHOLT: Bedste oplevelse ever! Det var så sjovt og bevægende at komme ind i de omgivelser samtidigt med at blive mødt af Ketti som gør sådan et flot arbejde. Det bragte min kæreste og jeg tættere på hinanden.

 

 

Merete have booket en privattime til hende og Frank her i Havana på Amager i eftermiddags.De skulle lige ind og have deres SALSA igen og en bid af Ketti ♥️ De er begge trænede sociale cubanske dansere, Frank dansede + 10 år hos mig og Merete vel halvt så langt tid. Så de gik på min salsaskole sammen og sendte øjne til hinanden😉Og så en dag skulle de begge med mig til Cuba på en af mine rejser med eventyrlystne dansende livsnydere. Og så skete det, på taget i vores hus i Havana, Cuba under en tropisk stjernehimmel - ok lige den del digter jeg nok, måske;-) meeen det skete i det hus og jeg der. Nok optaget af 1000 gøremål med at styre vel 25 dansker og dobbelt op på cubanske danser, kokken,salsaorkester, husejer og tanter, kusiner, fætrer og mormor. Siden har de været sammen åh 💞 Og de har også et firma sammen Servicegruppen Nord. Og jeg er dybt forbundet til dem og de er dybt forbundet til mig - vi hører sammen, også selvom at der kan gå tid mellem at vi ses, så er vi forbundet i hjerterne og i bevidstheden. SE det er et vaskeægte eventyr fra vores lille kæmpe verden, hvor der kan opslå slidstærke kærlighedsbånd imellem os fordi vi danser en salsa sammen. 🇩🇰♥️ 🇨🇺

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk
HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

Kunderne siger:

305058_10151112723225270_1769216781_n
TAK for en fantastisk 1-1 i går søde Ketti Bueno Ferrer! Lige hvad jeg havde brug for: “Træk vejret, saml benene, kig lige ud, armene op, skuldrerne ned” – alle de små gode fif der er svære at nå i timerne.Og så ikke mindst “Du er bedre end du tror – tro på dig selv”. Tak.

Susanne

“Den første date er altid lidt af en udfordring, når kemien og kontakten kun har været der på skrift, men ikke endnu i real live. Så jeg tog chancen og kontaktede Ketti, som jeg havde fået anbefalet og spurgte hende om jeg kunne booke et par timer.
Jeg var sindsyg nervøs da jeg mødtes med min date. Efter 5 minutter under Kettis kyndige vejledning, varme og humor, dansede jeg med min date som havde vi altid kendt hinanden. Efter en halv time knækkede vi sammen af grin, mens vi holdt hinanden i hænderne. Efter en time blev vi stille og “mærkede hinanden”. Efter 2 timer gik vi kærligt hånd i hånd ned af trapperne – rig på en oplevelse som vi aldrig glemmer.”

TAK Ketti

fra Adam – og Lisa

971295_10151556938173406_629761703_n
“Jeg har fået privattimer hos Ketti, og kan varmt anbefale det. Jeg havde brug for at mærke salsaen, og få trænet mine dansetrin, men privattimerne hos Salsa Vida er meget mere end “bare” salsa. Ketti mærker lynhurtigt hvor man har brug for, at få lidt hjælp. Da jeg kom første gang, følte jeg mig lidt “tung” og følte ikke rigtig at jeg kunne danse.
Ketti anbefalede jeg lukkede mine øjne, og bare lyttede til musikken og lod mig rive med, dette fik mig til at slappe af, og i favnen på Ketti som førte mig rundt i salsaen, fik hun mig til at føle mig som en salsaprinsesse. Derfor kan jeg kun opfordre til at prøve privatundervisning hos Salsa Vida.

Mette

“Igennem flere år og 2 børnefødsler har vi så vidt det var muligt en gang om ugen gået til privatundervisning hos Ketti. Nogle gange har vi små flirtende og næsten pjattet mødtes i dansen, andre gange har vi været parat til at slå hinanden ihjel i en “Dile q no” over for lidt søvn, for lidt kontakt i den daglige logistik, 2 små børn og 2 fuldtidsjobs.
At mødes med hinanden som kærester; kvinde & mand, har reddet os fra at blive skilt.”

Trine og Casper

“Som mand er der meget at holde styr på. Jeg skal føre, jeg skal finde på, jeg skal holde takten, jeg skal kunne mit shit! Og så skal jeg være mand. Mand overfor alle de meget forskellige kvinder, jeg møder i en salsa. At komme hos Ketti og få privattimer, giver mig ro og overskud. Hos Ketti kan jeg lave alle fejl, så jeg overfor kvinderne kan fremstå fejlfri;-)” ps og så er den en ret fed følelse at jeg ligesom er en af de gode til undervisningen og der er jo ingen der behøver at vide, at det er jeg fordi jeg smugtræner hos Ketti;-)”

Kim