♥️ Privattimer i salsa.

Home » ♥️ Privattimer i salsa.

♥️ Privattimer i salsa.

Enkeltpersoner, pris 685-, Par, pris 785-,. Grupper på 3 par pris 2000-,.

Privatundervisning i Cubansk Salsa med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.

En unik, sjov og dekadent rejse til sjælen af Cuba og så på Amager;-)

PRIS FOR ET PAR 785-, pr time. Inkl kaffe/rom. For dig og/eller din dansepartner: Her kommer du til at danse en salsa fra Cuba og du får en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra Cuba er noget helt særligt. Den består af noget danseteknik, selvfølgelig, men så er der også masser af leg, iscenesættelse af sig selv, flirt, humor og varme. I en salsa fra Cuba bruger du det nonverbale, det sanselige og det kropslige for at kunne danse SAMMEN og ikke hver for sig. Derfor møder I hinanden på en måde her, som I ikke har mødt hinanden før. I dansen får kvinden skubbet lidt af den kontrol, det mandhaftige og det selvkørende tilside. Hun kan åbne op, være blid og gå med i dansen, hengive sig, charmere og modtage! Han får sat skub i sin handlekraft, han tager styring og sætter noget igang, fuldfører det og tager sig af og om sin kvinde, han træder i karakter overfor hende og drager omsorg.

PRIS FOR EN ENKELTPERSON 685-, pr time.Inkl kaffe/rom. Du lærer at danse en salsa fra Cuba, du får individuel træning og vejledning i din måde at bære din krop på. Du får trænet dine kropslige signaler, dine verbale signaler og din tiltrækningskraft. Du kommer til at mærke dig selv. Og du lander i dit sande kvindelige eller maskuline element.

Grupper på 3 par pris 2000-,  Book en særlig oplevelse for dig og dine venner som en engangsoplevelse eller som et forløb over fx 4 gange.

Du kan booke en time alene, eller med en dansepartner. Dog max 3 par af gangen.

Kontakt Ketti, for at booke en tid. Du kan se priser og betale for din privattime i shoppen her på sitet.
ketti@salsavida.dk

CELINA STENHOLT: Bedste oplevelse ever! Det var så sjovt og bevægende at komme ind i de omgivelser samtidigt med at blive mødt af Ketti som gør sådan et flot arbejde. Det bragte min kæreste og jeg tættere på hinanden

Kunderne siger:

305058_10151112723225270_1769216781_n
TAK for en fantastisk 1-1 i går søde Ketti Bueno Ferrer! Lige hvad jeg havde brug for: “Træk vejret, saml benene, kig lige ud, armene op, skuldrerne ned” – alle de små gode fif der er svære at nå i timerne.Og så ikke mindst “Du er bedre end du tror – tro på dig selv”. Tak.

Susanne

“Den første date er altid lidt af en udfordring, når kemien og kontakten kun har været der på skrift, men ikke endnu i real live. Så jeg tog chancen og kontaktede Ketti, som jeg havde fået anbefalet og spurgte hende om jeg kunne booke et par timer.
Jeg var sindsyg nervøs da jeg mødtes med min date. Efter 5 minutter under Kettis kyndige vejledning, varme og humor, dansede jeg med min date som havde vi altid kendt hinanden. Efter en halv time knækkede vi sammen af grin, mens vi holdt hinanden i hænderne. Efter en time blev vi stille og “mærkede hinanden”. Efter 2 timer gik vi kærligt hånd i hånd ned af trapperne – rig på en oplevelse som vi aldrig glemmer.”

TAK Ketti

fra Adam – og Lisa

971295_10151556938173406_629761703_n
“Jeg har fået privattimer hos Ketti, og kan varmt anbefale det. Jeg havde brug for at mærke salsaen, og få trænet mine dansetrin, men privattimerne hos Salsa Vida er meget mere end “bare” salsa. Ketti mærker lynhurtigt hvor man har brug for, at få lidt hjælp. Da jeg kom første gang, følte jeg mig lidt “tung” og følte ikke rigtig at jeg kunne danse.
Ketti anbefalede jeg lukkede mine øjne, og bare lyttede til musikken og lod mig rive med, dette fik mig til at slappe af, og i favnen på Ketti som førte mig rundt i salsaen, fik hun mig til at føle mig som en salsaprinsesse. Derfor kan jeg kun opfordre til at prøve privatundervisning hos Salsa Vida.

Mette

“Igennem flere år og 2 børnefødsler har vi så vidt det var muligt en gang om ugen gået til privatundervisning hos Ketti. Nogle gange har vi små flirtende og næsten pjattet mødtes i dansen, andre gange har vi været parat til at slå hinanden ihjel i en “Dile q no” over for lidt søvn, for lidt kontakt i den daglige logistik, 2 små børn og 2 fuldtidsjobs.
At mødes med hinanden som kærester; kvinde & mand, har reddet os fra at blive skilt.”

Trine og Casper

“Som mand er der meget at holde styr på. Jeg skal føre, jeg skal finde på, jeg skal holde takten, jeg skal kunne mit shit! Og så skal jeg være mand. Mand overfor alle de meget forskellige kvinder, jeg møder i en salsa. At komme hos Ketti og få privattimer, giver mig ro og overskud. Hos Ketti kan jeg lave alle fejl, så jeg overfor kvinderne kan fremstå fejlfri;-)” ps og så er den en ret fed følelse at jeg ligesom er en af de gode til undervisningen og der er jo ingen der behøver at vide, at det er jeg fordi jeg smugtræner hos Ketti;-)”

Kim