Privatundervisning

Home » Privatundervisning

Privatundervisning i Cubansk Salsa i “Havana på Amager” med Ketti Bueno Ferrer.

VIDEO: VELKOMMEN TIL “HAVANA PÅ AMAGER”
PRIVATUNDERVISNING er til dig der:

  • Er elev hos Salsa Vida, og som har brug for ro og gentagelser til at få mere styr på den kære salsa.
  • Til dig der overvejer at starte, men som lige har brug for at prøve det først, for at se om det er noget for dig.
  • Til dig der vil overraske din kæreste eller en ny date, med en time fuld af salsa, nydelse, sjov og kontakt i de helt rigtige cubanske rammer – i Havana på Amager.
  • Eller til dig der har danset længe, men har brug for ny inspiration og input.
  • Eller til dig der vil træne din kvindelighed/maskulinitet via en dans og en kønskultur fra Cuba.
  • Eller til jer, der vil starte en aften med veninderne, eller vennerne, ved at lave noget andet end det I plejer.

 

Book en time eller to i “Havana på Amager” og få danset, grinet, skålet i Rom og lande sammen, i noget helt helt andet, som helt sikkert vil give jer en anderledes oplevelse sammen.

Du kan booke en time alene, eller med en dansepartner. Dog max 4 par af gangen.

I en privattime er det dig og kun dig der er fokus på, og vi gentager og gentager indtil du kan det og har det sjovt med din salsa.
Du kan booke en enkelt gang eller et forløb over en periode.

Kontakt Ketti, for at booke en tid. Du kan se priser og betale for din privattime i shoppen her på sitet.
ketti@salsavida.dk

Kunderne siger:

305058_10151112723225270_1769216781_n
TAK for en fantastisk 1-1 i går søde Ketti Bueno Ferrer! Lige hvad jeg havde brug for: “Træk vejret, saml benene, kig lige ud, armene op, skuldrerne ned” – alle de små gode fif der er svære at nå i timerne.Og så ikke mindst “Du er bedre end du tror – tro på dig selv”. Tak.

Susanne

“Den første date er altid lidt af en udfordring, når kemien og kontakten kun har været der på skrift, men ikke endnu i real live. Så jeg tog chancen og kontaktede Ketti, som jeg havde fået anbefalet og spurgte hende om jeg kunne booke et par timer.
Jeg var sindsyg nervøs da jeg mødtes med min date. Efter 5 minutter under Kettis kyndige vejledning, varme og humor, dansede jeg med min date som havde vi altid kendt hinanden. Efter en halv time knækkede vi sammen af grin, mens vi holdt hinanden i hænderne. Efter en time blev vi stille og “mærkede hinanden”. Efter 2 timer gik vi kærligt hånd i hånd ned af trapperne – rig på en oplevelse som vi aldrig glemmer.”

TAK Ketti

fra Adam – og Lisa

971295_10151556938173406_629761703_n
“Jeg har fået privattimer hos Ketti, og kan varmt anbefale det. Jeg havde brug for at mærke salsaen, og få trænet mine dansetrin, men privattimerne hos Salsa Vida er meget mere end “bare” salsa. Ketti mærker lynhurtigt hvor man har brug for, at få lidt hjælp. Da jeg kom første gang, følte jeg mig lidt “tung” og følte ikke rigtig at jeg kunne danse.
Ketti anbefalede jeg lukkede mine øjne, og bare lyttede til musikken og lod mig rive med, dette fik mig til at slappe af, og i favnen på Ketti som førte mig rundt i salsaen, fik hun mig til at føle mig som en salsaprinsesse. Derfor kan jeg kun opfordre til at prøve privatundervisning hos Salsa Vida.

Mette

“Igennem flere år og 2 børnefødsler har vi så vidt det var muligt en gang om ugen gået til privatundervisning hos Ketti. Nogle gange har vi små flirtende og næsten pjattet mødtes i dansen, andre gange har vi været parat til at slå hinanden ihjel i en “Dile q no” over for lidt søvn, for lidt kontakt i den daglige logistik, 2 små børn og 2 fuldtidsjobs.
At mødes med hinanden som kærester; kvinde & mand, har reddet os fra at blive skilt.”

Trine og Casper

“Som mand er der meget at holde styr på. Jeg skal føre, jeg skal finde på, jeg skal holde takten, jeg skal kunne mit shit! Og så skal jeg være mand. Mand overfor alle de meget forskellige kvinder, jeg møder i en salsa. At komme hos Ketti og få privattimer, giver mig ro og overskud. Hos Ketti kan jeg lave alle fejl, så jeg overfor kvinderne kan fremstå fejlfri;-)” ps og så er den en ret fed følelse at jeg ligesom er en af de gode til undervisningen og der er jo ingen der behøver at vide, at det er jeg fordi jeg smugtræner hos Ketti;-)”

Kim