1-dags kursus på Skriveskolen for Magisk Realisme i Havana på Amager med Ketti Bueno Ferrer

kr. 995,00

Beskrivelse

Glæd dig til en dekadent og magisk skrivedag!

HAVANA PÅ AMAGER – Dit kreative frirum for at komme igang med at skrive, blive bedre til at skrive, eller få mere Magiske Realisme ind i det du allerede skriver på. 

Skriveskolen for Magisk Realisme i Havana på Amager
1-dags kurser og længere forløb.

Dine talte og skrevne ord får gennemsalgskraft og magi. Du får en HEL dag KUN til DIG. En sanselige inspirerende dag. Og brugbare metoder du kan bruge fremover. Du får kaffe, te, let snacks og frokost i Havana på Amagers kunstneriske rammer. Og Ketti som din underviser og mentor. I en lille gruppe hvor i  MAX er 6-7 personer. Og hvor kreativiteten, latter og alvoren, får dig ud over stepperne i et produktivt flow.

13.januar og 4.februar er UDSOLGT.

Næste gang er den søndag 10 marts. 

Jeg har lyttet til jer og jeg har mærket savnet efter en lang intensiv, inspirerende, NYDENDE, vild og kærlig en dag, der åbner hjerter og sparker røv – KUN for kvinder, er denne temadag.
SÅ NU ER DET NU.
KUN 6 PLADSER.

NÆSTE 1-dags kursus på Skriveskolen for Magisk Realisme i Havana på Amager er SØNDAG 10 marts fra 10-16. Kr. 995 for et 1-dags kursus – inkl te, kaffe, vand og, snaks og frokost.

KVINDER & KVINDELIGHED & din KVINDEIDENTITET OG KVINDELIV. En HEL dag KUN for kvinder. – MERE nydelse, selvforståelse, sjov, flirt, tilgængelighed, grænsesætning, synlighed, tiltrækningskraft og kvindelig MAGI.

En ganske særlig dag…. I kommer til at skrive for at få åbnet op for kreativiteten og magien. I kommer på gulv for at få kroppen med og Ketti vil lære jer at bruge og have en FEST med at bruge jeres kropslighed, flirt og power som kvinder. I kommer til at mærke og blive bløde, åbne og tilgængelige. Og i får helt konkrete redskaber til at skrive, bruge jeres kropslige kompetencer og være i verden som kvinde.

KOM med dig, dit mod til at miste fodfæstet og blive grebet, din lyst til at gøre andet end plejer, JA SNUP en af pladserne og sig JA.

Tidligere kursister skrev:

Skriveskole”. Ordet alene får dig måske tilbage til skoletiden, de brune skramlede møbler i klasselokalet, dig og dine klassekammerater bøjet over hver jeres kladdehæfte, blyanter der konstant skulle spidses…… Men kender man blot en smule til Ketti og ‘Havanna på Amager’, så skifter billedet totalt i det øjeblik det sættes sammen til ‘Kettis Skriveskole’ . Til noget magisk, intenst, sanseligt. Til noget man nysgerrigt drives mod at dykke ned i.

Ketti’s store personlighed kombineret med hendes lange erfaring fra hvordan man fx mentalt forbereder sig som skuespiller til at træde ind i en karakter er hele grundlaget for det du får ud af en dag i “Skriveskolen”. Du oplever i løbet af dagen hvordan du finder nerven i dig selv og dit skriv. Finder alt det udefinerlige der gør dig klar til at skrive med hjerte og sjæl, og skabe magi med dine ord…..♥️
– Michèle

 

Lotte Korsgaard: “En udsøgt fornøjelse at være i det magiske rum hos @Ketti Bueno Ferrer – kunne nærmest dufte teater vibes og er kæmpe fan af skiftet mellem dybde og humor. At Ketti er både top professionel til det hun laver, og samtidig har en uudtømmelig nysgerrighed på livet og på mennesker, gør hendes Univers på Amagerbrogade til et magisk åndehul i en alt for overfladisk hverdag💝💝“.

Powerlotte: “Jeg er gået hjem fra mit 1-dags kurset med Ketti på Skriveskolen for Magisk Realisme med en nyfødt kreativitet og en endnu stærkere lyst til at formidle. Tak for kærligt skub & for at holde rammen som vi trygt kunne folde os ud i. Fuld power på den direkte tale og en fin rød tråd gennem hele dagens undervisning 💖

 

Skriveskolen for Magisk Realisme i Havana på Amager med Ketti Bueno Ferrer
 

Ord kan fremme kærligheden, rydde ufred og misforståelser af vejen, skabe forståelse og dyb samhørighed. Ord kan sige undskyld, sige jeg elsker dig. Ord kan blive til fængslende tekster, der vækker eventyret. Ord kan blive til SoMe opdateringer, noveller og romaner og datingprofiler. Ord kan sælge. Ord er en vigtig del af dit visitkort og præsentationen af dig.
Ord er POWER. 

 
Michael Kristiansen; Forventningens glæde kan til tider være større og fuldstændig altomslugende end når virkeligheden udspiller sig. Det er ikke tilfældet når man træder ind i Havana på Amager, virkeligheden bliver til drømmen, @Ketti Bueno Ferrer har skabt et univers af små overraskelser, et trygt sted hvor nysgerrigheden blomster i en uendelig strøm af varm energi. Jeg takker ydmygt for at være inviteret ind i denne pragtfulde verden af spændende muligheder. Hvis du har et ønske om at møde dit kreative jeg, så er Ketti’s skriveskole stedet at starte.

 

Måske skriver du allerede og har flere udgivelser bag dig, men vil gerne udvikle dig og dit skriv. Måske har du aldrig rigtig skrevet, men altid vidst at du gerne ville skrive. Måske skriver og skriver du, men der mangler noget i dit skriv, noget der får dig og dine ord ud over stepperne. Måske vil du skrive dig hjem til dig selv. Eller ud i verden, så verden får øje på dig og dit. Måske er de værktøjer du kommer til at lære og den verden der vil åbne sig for dig, det du og din sjæl længes efter.

 

Eva Borrit skrev: “Lige kommet hjem fra den VILDESTE DAG på Skriveskolen for Magisk Realisme i Havana på Amager.
Og jeg må sige..jeg er RAMT…ramt over hvad de kunstneriske og spirituelle værktøjer kan vække… og hvad de kan sammen med grundlæggende skrivemetoder. Og over den nærhed og tryghed som Ketti skaber, så alle lægger sig på bordet og vi bliver det smukkeste selskab for hinanden og for læringen.
Sådan en dag, hvor vi har været helt inde i det inderste kammer.. og mødt fortælleren og det han/hun har på hjerte.
Vi har lyttet til hinandens og vores egne ord og fundet vejen til det, der er på spil. Det der er nødt til at træde frem og det der er nødt til at blive ladt tilbage.
Det var FU..ING en vild rejse med en Masterlærer, der førte os direkte til det sted, hvor magien og realismen mødes og får børn sammen.
Jeg skal SÅ meget ha mere…MEGET MEGET mere af det her, Ketti ❤️

 

SKRIVESKOLEN FOR MAGISK REALISME, tilbyder 1-dags kurser og længere forløb.

På Skriveskolen for Magisk Realisme kan du skrive videre på tekst du allerede har. Skrive en helt ny tekst. Eller du kan komme igang med at skrive. Jeg vil guide dig til at skrive fra alt det, du kender så godt, som er hele dit fundament. Så ordene kan blive dine – klar når du skal bruge dem. Du vil lære at favne det hårde, det grå, det grusomme, det smertelige, det vidunderlige, det vilde, det smukke i dit liv – og så tilføje magien, farverne, varmen, håbet, kærlighed, styrken og skønheden til det enkle. Så det enkle kan blive storslået.  

 

Birk Hindsbøl Meget mere end et fokus på det at skrive. Handler lige så meget om mennesket bag ordene og den skabende energi som opstår når en gruppe er i et fællesskab.
Derudover er Ketti’s Havana på Amager en sanseoplevelse i sig selv og man føler sig meget velkommen.

 

Allerede som barn skrev jeg selv om mit liv i baggården, fuldstændig som det var. Og så skrev jeg magien ind i dèn verden. Jeg tilføjede farverne, varmen, håbet, kærlighed, styrken og skønheden, den magiske realisme = mælkebøtten i asfalten. Ordene har lige siden dà formet mig – den jeg var, den jeg blev. Formet min karakter, mit væsen, min personlighed, min karriere, og det jeg i alle årerne har tjent mine penge på.  Ordet, fortællingerne og mine eventyr blev, som det ensomme barn jeg var, min måde at forbinde mig til andre.

 

Og de ord man har skrevet en gang, kan man altid hente frem igen. Og de ord er indgået i private og personlige taler jeg har holdt. Foredrag jeg er blevet booket til at holde. I al den undervisning og formidling jeg lever af. Alle de tekster, som jeg skriver hver dag, den bog jeg udgav, den bog jeg skriver på nu. 

 

 På skriveskolen bruger jeg min kunstneriske baggrund og du vil blive påvirket af teatrets metoder. Af instruktion, struktur og magi. Jeg vil guide dig ind i din sjæl via drømmerejser og meditationer. Ned i kroppen og sanserne via Cubas og Caribiens alma (sjæl), gennem musikken og bevægelserne, som jo også er min baggrund. Og ikke mindst de vilde utæmmelige færøske klipper og Atlanterhavets styrke og Danmarks smukke bakker, dale og dybder.  

 

Du vil blive guidet gennem sanserne, kroppen, hjertets banken for at finde modets rene røv. Et FANDME NEJ og et FANDME JA vil få vinger. Og så vil du skrive fra det magiske sted i dig. Det sted man kan MÆRKE. 

 

Både 1-dags kurserne og de længere forløb vil havde samme struktur. Derfor vil du synke ind i genkendelsens tryghed og blive bedre og bedre til at bruge metoderne. For det handler om at du får en form, en måde at skrive på, som virker og som bliver din. Din genkendelige måde at skrive på og være i verden på.

Derfor  skal  disse 3 grundelementer altid være tilstede i din tekst:

Det Private er den du er, det du deler med dine nærmeste. Det private bærer dit fundamentet. Hvis man ikke kan mærke dig, kan dine ord ende med at blive ligegyldige, eller kedelige.

Det Personlige er det du bevidst vælger at  møder andre og verden med. Din personlighed er din største skaber- og tiltrækningskraft og skal skinne igennem.

Det Faglige handler om dine overvejelser, dine valg, hvad vil du sige, hvad er dit budskab, dit hvorfor, hvad ønsker du at opnå med dit skriv.

 

Jeg vil gøre mit bedste, mit aller bedste, for at guide dig, puffe dig, skubbe dig og holde dig, så din stemme bliver sitrende stærk og flyvefærdig.

Sara Bech Jakobsen: Tilbragte så dejlig en eftermiddag i Ketti’s skriveskole “Magisk Realisme” i går. Som realist trådte jeg ind i et trygt rum fyldt af magi blandt kreative og skønne elever i skole og under styring og vejledning af skønne Ketti, der både er fantastisk vært men også dyb menneskekender, fik jeg kærlige skub og motivation til at bruge min egen magi i min formidling ✨

 

VIL du med?
VIL du sidde omkring bordet i en lille gruppe?  

Og bare NYDE, LÆRE & VÆRE.  Være i roen, i humoren, smerten, i kærligheden og i ordet. Med små afstikkere ind i en af de andre saloner for at blive rystet godt igennem, komme ned i kroppen og ind i mavefornemmelsen, hvor intuitionen bor.
SNUP en af de 6 pladser. 

 

Lene Fichermann: Det var IKKE bare det. Skriveskolen for Magisk Realisme er så unik en oplevelse, at jeg stadig ikke er landet helt endnu. Ketti skaber et så intenst dybt, ærligt og menneskelærende rum, at jeg bare vil blive. Lad verden gå i stå for vil blive her for evigt så menneskeligt og meningsfyldt, hvor vi alle slår benene væk under hinanden med hver vores personlige måde at udtrykke vores længsler, håb, meninger, savn om alt det der kunne være og som vil komme, fordi du @Ketti med fast og kærlig hånd fører os gennem øvelser du selv mestrer og som du gennem teater og dine rejser ud i verden og ind i menneskesindet ved hvordan du lærer os at hente de historier og karakterer, som er i os. Med dig åbner vi op, finder vores egen fortælling og levendegør dem i ord til inspiration for langt flere end vi troede muligt. Tak for at skabe et magisk kærligt tillidsfuldt rum i dit helt unikke Havana på Amager.”

 

INFO

1-dags kursus fra 10-16 2024

LØRDAG 13. JANUAR  UDSOLGT

SØNDAG  4. FEBRUAR UDSOLGT

SØNDAG  17. MARTS 

 SØNDAG 27. APRIL

SØNDAG  12. MAJ 

Kr. 995 for et 1-dags kursus – inkl te, kaffe, vand og  frokost.

 

ENESTE FORLØB I FORÅRET 2024

5 weekender = 10 hele kursusdage

Lørdag og søndag fra 10-16

24. og 25. FEBRUAR 

9. og 10. MARTS

20. og 21. APRIL

25. og 26. MAJ

8. og 9. JUNI

Kr 6.495 for et forløb på 5 weekender – inkl te, kaffe, vand og frokost.

 

Pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til et andet kursus, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

 

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen