Shop

Home » Varer » Første tur UDSOLGT. Kom med ombord når vi fylder en tømmerflåde med 12 skønne kvinder og mænd. Og sejler rundt i Kbh`s havn et par timer. KUN plads ombord efter aftale med Ketti, send en mail.

Første tur UDSOLGT. Kom med ombord når vi fylder en tømmerflåde med 12 skønne kvinder og mænd. Og sejler rundt i Kbh`s havn et par timer. KUN plads ombord efter aftale med Ketti, send en mail.

DKK 350,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Salsa på vandet i KBH`s Havn

-med Ketti fra Salsa Vida & Max fra Boatie.

KUN plads ombord efter aftale med Ketti. Send en mail ketti@salsavida.dk hvis du gerne vil med.

Den 20. maj er UDSOLGT.

Hver anden torsdag klokken 19.00-22.00.

FØRSTE TUR I 2021 BLIVER TORSDAG DEN 20. MAJ.

Pris 350-, for 2 unikke, sejlende, nydende, sjove, hyggelige, dansende timer på vandet i KBHs havn. Turen bliver tilrettelagt kun for jer, der kommer ingen andre ombord end jer. I får Max`s selvbyggede tømmerflåde med sofaer og vind/regn presenninger, hvis der skulle komme lidt byger og hans knaldgode selskab. Samt Ketti og hendes evner til at skabe stemningsmættede totaloplevelser.

Vi sejler gennem KBHs kanaler mod solnedgangen. Smukkere og mere stemningsfuld en aften i KBH`s havn finder man ikke. Salsa og soulmusik vil lyde ud af højtalerne, så I glemmer alt andet end bare at være sammen, nyde, grine og nyde lidt mere. Sikkerheden er tip top lovlig, så den del behøver du ikke at bekymre dig om, det samme er alle tilladelser.

Drikkevarer og lidt mad kan vi evt arrangerer I fællesskab. Vi laver en lukket FB-gruppe, så I kan aftale hvem der evt tager hvad med. Eller om I ønsker at Max og jeg sørger for lidt øl, vin, GT, rom og sandwich. Den del finder vi ud af.

Der er 12 pladser ombord på tømmerflåden + Max og Ketti – så vi følger søfartsreglerne. Dem der først betaler kommer med ombord. Turen bliver aflyst DAGEN FØR, hvis der kommer stormvarsel. Ellers bliver den gennemført, for i kanalerne blæser det ikke så kraftigt og så bliver vi bare i kanalerne og sejler ikke ud på åbent hav.

Pris 350- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sejltur, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik. 

 

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen