Professionel rådgivning og træning til ledere, mellemledere og selvstændige, i Havana på Amager med Ketti Bueno Ferrer.

Beskrivelse

Hvordan får du dit team med dig og ikke mod dig? er spørgsmålet - og i det spørgsmål ligger også svaret.

Hvordan styrker du dine evner, dine færdigheder og ikke mindst din klarhed og gennemslagskraft, i den non verbale kommunikation. Dvs i hele det kommunikationsområde, som man sanser, mærker og registrerer. Ord udgør 7% af kommunikationen– resten, dvs 93 % er det nonverbale.  Og lige det har vi ikke lært så meget om, i det danske uddannelsessystem, eller da vi blev ledere af et team, eller en virksomhed.

Og det nonverbale, dvs det man “mærker”, er altafgørende for din trivsel og for dine medarbejders trivsel. Din trivsel er faktisk den vigtigste, for hvis du ikke trives og er bedst muligt klædt på til rollen, så kommer dit team heller ikke til at trives.  Uden trivsel kommer ingen af jer til at levere optimalt, for mistrivsel forstyrrer og fjerner fokus fra opgaven.

At forstår sig selv, at mærke sig selv, gør at andre kan forstå og mærke en. Og at man kan forstå og mærke dem.

Dine medarbejdere vil ikke lytte og tage medansvar, hvis ikke de kan mærke dit nærvær, mærke dig. Og hvis du ikke er klædt på, har redskaber  til at kunne lytte, forstå og mærke dem, så opstår der ikke den tryghed der skaber nærvær og oplevelsen af at være et team.

Du kan ikke være noget for andre og for dine medarbejdere, før du er noget for dig selv. Det  handler om dig. Din måde at være leder på udspringer fra dig. Så hvem er du, hvor starter du, hvor slutter du. Hvad vil du være med til og hvor går dine grænser. Hvad brænder du for, hvad vil du og hvad er det præcist dine medarbejdere skal forstå omkring dig? For du skal være tydelig, dog til at flytte, modtagelig, men dog fast og klar. 

En tydelig leder kan man mærke og en tydelig leder er i så god kontakt med sig selv, at han/hun også kan mærke sit team.

En leder der skal kunne holde på den lange bane, skal også fyldes op og ikke kun drænes. Det er højst sandsynligt at du er faglig meget dygtig indenfor dit felt. Men du skal også være det menneskeligt og kunne holde til jobbet som menneske.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Da jeg var leder af en teaterskole, blev min fornemmeste opgave at skabe uddannelser, som uddannede vores elever til professionelt at kunne “klare presset fra et publikum der venter”.  Dvs at performe under pres og både i modgang og medgang.

Da jeg flyttede til Havana i Cuba, var det for at videreuddanne mig i at kunne NYDE for at kunne YDE. Og lige det med at Nyde for at kunne Yde, “lugtede” et forlag, og derfor bad de mig om at skrive bogen: En kvindes guide til at nyde Livet”.

Da jeg vendte tilbage til Danmark, startede jeg danseskolen og kursusvirksomheden Salsa Vida, fordi jeg tænkte: de cubanere har fat i den lange ende, når det handler om sociale, kropslige, og nonverbale kompetencer, de er så gode til teambuilding.  Og så har de kære cubanere en FEST samtidigt. Det var NYT for mig at man kunne have en FEST som leder, formidler, frontfigur, rollemodel og endestation for skideballer og alt hvad der går godt – og galt. Det var også NYT for mig at opleve den naturlighed i accepten af kønskulturen, at bruge den “lille forskel” på kvinder og mænds styrker, aktivt. Og det var NYT at man ikke kunne fylde for meget, kun for lidt;-) Salsa Vida har lige haft 20 års jubilæum.  Så min fornemmelse af at det jeg tog til Cuba for at lære, ville blive en succes af  bringe til Danmark, viste sig at holde stik.

Kursuscentret Havana på Amager, udsprang af en af grupperejserne, jeg arrangerede til Cuba. Jeg havde været med til at sætte et gammelt hus istand i Havana Vieja (den gamle bydel i Havana). Og da jeg oplevede de 28  kvinder og mænd fra Danmark samles i huset i Havana, tog jeg en “rask” beslutning om at sådan et sted. Sådan et gammelt, dekadent, farverigt, sanseligt, personligt sted ville jeg skabe i København, for det sted satte gang i processer, der åbnede en flodbølge af muligheder, lyst og mod.

Så hvis du ønsker et forløb hos mig, så foregår det her i Havana på Amager. Amagerbrogade 30, oppe under taget på fjerde sal.

Ledercoaching

1 session 1900 + moms.

5 sessioner 9000 + moms.

Medarbejdercoaching

1 session 1750 + moms.

5 sessioner 7500 + moms.

Private

(Pris er inkl. moms for private)

En session varer ca. 80 min. Hvis du  booker et forløb, får du inkl i prisen det tilbud, at du kan kontakte mig, på telefon eller sms hvis der opstår noget akut i forløbet, du har brug for min hjælp til.

Send en mail til ketti@salsavida.dk, hvis du vil vide mere, ellers kan du booker en tid i mit online system og så er vi allerede i gang.

Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. 🇩🇰♥️ 🇨🇺www.salsavida.dk

Havana på Amager – hvor magien og mulighederne slippes løs. 🇩🇰♥️ 🇨🇺www.kettibuenoferrer.dk

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen