Shop

Home » Varer » 90 minutter`s Masterklassen med cubansk salsa romantica og en masse små fif der vil ændre noget basalt for dig som danser. For øvede rutineret cubansk danser. GENÅBNING Onsdag den 12 maj – 16. juni 2021. Klokken 20.30-22.00. Badminton salen Kulturhuset Indre By.

90 minutter`s Masterklassen med cubansk salsa romantica og en masse små fif der vil ændre noget basalt for dig som danser. For øvede rutineret cubansk danser. GENÅBNING Onsdag den 12 maj – 16. juni 2021. Klokken 20.30-22.00. Badminton salen Kulturhuset Indre By.

DKK 745,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Masterklassen RUEDAKLASSE for øvede og rutineret cubansk danser.

Instruktør Jon Dan-r Thello. Jon kan noget meget særligt i forhold til flow og kontakt i dansen. Han tilføjer salsaen en respektfuld sensualitet, en flabede frækhed, en hyldest til kvinden og manden, et møde ingen ønsker skal stoppe – nogensinde.

GENÅBNING Onsdag den 12 maj - 16. juni. 2021. Klokken 20.30-22.00.Klokken 20.30-22.00.

Havana på Amager er åbent for salsaundervisning for par og en-en udviklingsforløb.

Badminton salen. Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO, masser af busser og parkeringshuset ved H.C.Ørstedsparken. 

90 minutter`s Masterklassen med cubansk salsa romantica og en masse små fif der vil ændre noget basalt for dig som danser. For øvede rutineret cubansk danser.

Med Jon Dan-r Thello, som er UNIK inden for hans felt. En sand masterlærer i at gøre dig til en bedre danser med alle de små finesser som Jon har udviklet sammen med Street Salsa siden han startede med at danser i 1996.

Hvis du bare en gang har set Jon på dansegulvet, er du ikke i tvivl om at han har sin helt egen stil der er så maskulin og sanselig på en og samme tid. Og han får kvinder til at stråle. -og så er han SJOV, varm og 90 minutter med ham, gør bare at du hver gang tænker:  nej nej nej mer!

PRIS 745-, for 6 x 90 minutter`s undervisning. På dette hold er der ingen rabatordning. VIGTIGT INFORMATION TIL JER NYE: Send en mail til ketti@salsavida.dk med en kort beskrivelse af dine undervisningserfaringer, hvilke instruktører du har været elev hos og antal år du har danset, så vi kan vurderer  om masterklassen er det rigtige hold for dig og omvendt.

Jon Dan-r Thello er sammen med resten af  teamet bag Street Salsa en af pionererne i det cubanske salsa miljøet i København helt tilbage fra 90èrne, den lækre, frække, flabede Street salsa  har i den grad sat standarden for salsaen i DK.

Og Salsa Vida og Street Salsa har altid været forbundet til hinanden med kærlighed og respekt,  krydret med sund konkurrence som gjorde at vi udfordrede hinanden og holdt hinanden til ilden. Vores baggrund er filtrede ind i hinanden med masser af erfaring, historie og fælles meget passioneret kunstnerisk indgangsvinkel til salsa. 

Og det fælles ståsted og dybe respekt mellem os underviser, vil du kunne mærke og se i alle vores timer hos Salsa Vida.

SKAL DU VÆRE MED?  SÅ SNUP DIN PLADS LIGE HER:

Jon er en af den slags salsainstruktør der ser alt;-) Så du skal være forberedt på at Jon bliver ved og ved og ved  med at person instruerer alle de detaljer ved din kropsholdning og dans, som vil gøre dig til en flotter danser at se på og danse med.

JON SKRIVER OM SIG SELV: Jeg er 49. Har 2 børn. Har danset salsa siden 1996. Jeg underviste allerede i salsa kort efter jeg startede selv.Jeg arbejdede en del år som reklamefotograf. Har undervist i kampsport i 25 år. Til hverdag arbejder jeg i politiet. Jeg har været kbh-mester i salsa 2 år og var nr 2 til DK-mesterskab, og har flere medaljer fra konkurrencer i Skandinavien.  Sammen med Thomas Nygaard og resten af Street Salsa teamet lavede vi utallige opvisninger og underviste sammen. Jeg bruger salsaen som mit zen!! Den giver mig så meget livsglæde og energi. At lære at danse salsa er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Det er intenst, du kommer til at være på og danse igennem;-)

Du skal være en trænet cubansk danser og du skal havde lyst  til at bidrage med både din salsa og med dig selv, så holdet er levent, fuld af latter og vanedannende fællesskab.

Pris 745- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Vi har 7 sæson på et år. 4 sæson à 6 uger, forår. 3 sæsoner på 6 uger om efteråret.

Ferie: påske, juli og julen.

2021

Sæson 1:

5 & 6 januar til 9 & 10 februar. Look down

Sæson 2:

16 & 17 februar til 23 & 24 marts. Look down

PÅSKEFERIE: 30 & 31 MARTS.

Sæson 3:

6 & 7 april til 11 & 12 maj. Look down

Sæson 4:

GENÅBNING 11 & 12 maj til 15 og 16 juni.

Sommerskole i Havana på Amager i juli.

Sæson 5: 10 & 11 august til 14 & 15 september.

Sæson 6: 21 & 22 september til 26 & 27 oktober.

Sæson 7: 2 & 2 november til 7 & 8 december.

Juleworkshop med middag

Tirsdagsholdene den 14.12

Onsdagsholdene den 15.12.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Salsa Vida – meget mere end blot en salsa. www.salsavida.dk – du kan tilmelde dig et eller flere hold på vores on-lineshop på sitet.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Havana på Amager – hvor magien slippes løs. www.salsavida.dk – du kan booker dato/tid og betale med det samme i vores bookingsystem, for alt vi tilbyder i Havana på Amager

SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København.

Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver, 4 om foråret.

Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master. Indre By Kulturhus, tæt på Torvehallerne. Vi underviser i en stor badminton sal, med et godt dansegulve og midt i byens pulserende hjerte og masser af spisesteder og hyggelige cafeer.

HAVANA PÅ AMAGER. Amagerbrogade 30. 4.tv.💕

I Havana Vieja, Cuba 🇨🇺 var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager 🇩🇰. En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

HAVANA PÅ AMAGER TILBYDER.

🇩🇰♥️🇨🇺Boost dine personlige og faglige kompetencer. Et “one to one” kursus til dig, der mangler metoder der tager udgangspunkt i kroppen, når vi taler om personlig og faglig udvikling og identitet. -Bliv uddannet til også at kunne forstå alt det kroppen siger, når vi taler om kommunikation.

På kurset er der fokus på din personlige udviklingsproces. Sideløbende med at du vil bliver undervist i metoder, du kan bruge i dit faglige virke. Kurset handler ganske enkelt om at forstå kropssproget og de kropslige reaktioner hos andre. Og selv blive meget tydeligere i din verbale og nonverbale kommunikation.

Et “one to one” forløb, hvor din underviser og mentor er Ketti Bueno Ferrer.
Kursuscenter: Havana på Amager. Amagerbrogade 30. 4 tv. 2300 Kbh S.
Kurset er på 3 måneder.  12 lektioner à 75 minutter pr gang.

🇩🇰♥️🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer er MENTOR for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din? Det handler om at lytte til dig, til det dine ord siger og måske især hvad din krop fortæller. Og så med medfølelse, omsorg og konsekvens at guide, underviser og rådgive dig til at komme derhen hvor der er meget bedre for dig at være. For nogen gange sidder vi så ubehjælpsomt fast at vi skal have lidt hjælp for at blive rystet fri og komme videre. Det kan jeg hjælpe dig med. En mentor en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte mentees udvikling.
Jeg har + 30 års erfaring som personlig og faglig mentor i rådgivning, sparring, vejledning, undervisning, reading og feedback. 800-, for 45 minutter i Havana på Amager, walk and talk i KBH, eller over telefonen.

🇩🇰♥️🇨🇺Professionel rådgivning og træning til ledere, mellemledere og selvstændige. Hvordan styrker du dine evner, dine færdigheder og ikke mindst din klarhed og gennemslagskraft, i den non verbale kommunikation. Dvs i hele det kommunikationsområde, som man sanser, mærker og registrerer. Ord udgør 7% af kommunikationen– resten, dvs 93 % er det nonverbale.  Og lige det har vi ikke lært så meget om, i det danske uddannelsessystem, eller da vi blev ledere af et team, eller en virksomhed. Og det nonverbale, dvs det man “mærker”, er altafgørende for din trivsel og for dine medarbejders trivsel. Din trivsel er faktisk den vigtigste, for hvis du ikke trives og er bedst muligt klædt på til rollen, så kommer dit team heller ikke til at trives.  Uden trivsel kommer ingen af jer til at levere optimalt, for mistrivsel forstyrrer og fjerner fokus fra opgaven. Ledercoaching: 1 session – 75 min – 1.900 (+moms) / 5 sessioner – 5 x 75 min – 9.000 (+moms) Medarbejdercoaching: 1 session – 75 min – 1.750 (+moms) / 5 sessioner – 5 x 75 min –  7.500 (+moms). 

🇩🇰♥️🇨🇺 GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 825-, Gavekortet kan du printe i vores shop, eller få det tilsendt på mail til print.

🇩🇰♥️🇨🇺 Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.

PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3500-,. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR ELLER ENKELTPERSONER med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: PAR 1 time: 825-, ENKELTPERONER 725-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Privattime (r) med fokus på de øvelser i kvindelighed, ynde og kraft jeg har skrevet om i min bog “En kvindes Guide til at nyde livet”. Book en time eller flere, hvor der er DIG der er i centrum. Dig, din kvindelighed, kropslighed, sanselighed, nydelse, erotiske udstråling, power, evne til at modtage og evne til at sætte grænser. Vi vil danse en salsa fra Cuba, jeg vil rette din måde at bære din krop på, rette dig ind og slippe dig fri. Få dine hofter til at kører dragende fra side til side, din brystkasse til at rumme din sårbarhed og evne til at forbinde dig til dig selv og andre. Jeg vil træne dig i at få dine arme til at udtrykke hvem du er og til at gøre dig tilgængelig, lokkende og grænsesættende. Det er sjovt, sårbart og vildt ♥️ PRIS 875-, pr en time. 

🇩🇰♥️🇨🇺 TILBUD SPAR 580-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALPRIS: DKK 3.380,00 TILBUD DKK 2.800,00.

🇩🇰♥️🇨🇺 1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 3000-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. 

🇩🇰♥️🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

PODCAST

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard. Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed#parforhold#sex#utroskab#manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet.

https://www.spreaker.com/…/afsnit-5-martin-ostergard-og-kit…

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/…/afsnit-6-martin-ostergaard-og-ki…

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og ledere så de fungerer optimalt, både menneskeligt og fagligt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd om ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Ketti er kvinden der giver børn, unge, voksne og ældre lysten og modet til at danse sammen og ikke hver for sig, på salsaskolen, på danske arbejdspladser, på gader og stræder, til private fester og mærkedage, i ind og udlandet og hun har lige haft 20 års jubilæum i sit professionelle virke som salsalærer, privatlærer, underholder, scenekunstner, personlig og faglig mentor og kreativ konsulent i erhvervslivet. 

Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen