Havana på Amager er til dig, der er interesseret i, eller nysgerrig efter at lære mere om Kunsten at NYDE livet.
Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet udi kropssprog, “tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne velfungerende teams, og lederer. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind.

Du skal NYDE for at kunne YDE.

Havana på Amager

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane. Og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se. Og her efter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

MØD KETTI

 Jeg Ketti Bueno Ferrer har 30 år erfaring i at arbejde med sanselige, kropslige, oplevelsesorienteret og kreative udviklingsprocesser. Både da jeg var leder af en teaterskole, og nu i mit virke i Havana på Amager og i Salsa Vida,  Det er også det jeg kommer med i min faglige og personlige bagage når jeg bliver hyret til at lave lederuddannelser og personale udvikling og teambuilding i erhvervslivet. Eller bliver booket til at ryste gæsterne sammen til en privat fødselsdag, til et bryllup, en social sammenkomst, hvor jeg får gæsterne til at grine sammen, føle sig sammen, og danse sammen – og alle de veninde grupper, polterabend, netværksgrupper og enkeltpersoner der booker mig & Havana på Amager til deres særlige event. For ikke at glemme de mange mange rejser for eventyrlystne dansende livsnydere jeg har lavet til lande som bla Cuba. Nåja -) Og så er jeg også forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet” og temmelig medievant både fra TV, Podcast, aviser og ugeblade, samt oplægsholder og foredragsholder indenfor min niche.

MÅSKE ER JEG DEN OG KAN DET DU HAR BRUG FOR.

“Har aldrig kunne lide at står foran en forsamling og være midtpunktet. Har altid følt mig klædt af og afsløret i, at jeg har en  solid faglig viden, men ingen evner til at formidle den. Det er blevet så anderledes nu. TAK Ketti. Nu NYDER jeg det og har næsten en fest med at fremlægge tungt fagligt stof på en faktisk helt underholdende måde. Hører dig sige: charm dem og tag udgangspunkt i at de er med dig, for hvorfor skulle de dog være mod dig?. Ketti jeg har også lige holdt en tale til min mands 50 års fødselsdag, det blev så godt og jeg var nærværende – det er faktisk det bedste ved det hele. Jeg er nærværende! Jeg er fokuseret og mit tankemylder er stoppet. Slut med de røde pletter på halsen, flakkende øjne og en stemmer der havde sit helt eget liv og en krop jeg ikke kunne mærke”.

På en uge træner jeg fra 100 og til tider op til 500 kvinder & mænd i alt fra at danse en salsa fra Cuba, til at turde elske og blive elsket right back. I at træde i karakter, stå op for dem selv, mærke sig selv, mærke andre. I deres sociale kompetencer, grænsesætning. I at nyde livet. I deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliserede en kerne af ro som kan klare selv det største pres fra omverdenen og livet. I at være, mærke, leve, forbinde sig, elske mere, gøre mere, modtage mere. Og i at give slip på at være i 100% kontrol 24/7 – Og det har jeg gjort i  – ja faktisk mere end 30 år.

“I forløbet hos dig, blev det meget klart at det var min distance og al den energi jeg brugte på ikke at lade nogen komme tæt på, der skabte problemer i mit kærlighedsliv. Jeg levede et risikofrit kærlighedsliv, selvom om at jeg tit sagde: ja jeg vil gerne have en kæreste. Og den sved da du i en af vores seancer kaldte mig en professionel single, en Peter Pan og en distancerytter. Hvor blev jeg vred.  Den tog lidt tid at accepterer. Med ved din hjælp, alle  vores samtaler og træningen i at afdække mine mønstre gjorde, at  jeg nu er mere sårbar end nogensinde,, men også føler mig stærkere. Og jeg er klar til at forpligte mig og elske, selv med risikoen for at blive afvist og miste. For det var jo det jeg var bange for. Afvisningen og at miste  – sagde han.

Kropslige og kreative udviklingsprocesser der virker.

Ketti Bueno Ferrer er mentor for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?

Jeg har + 30 års erfaring som personlig og faglig mentor i rådgivning, sparring, vejledning, undervisning, reading og feedback.

Og min fokus er at komme til roden af dit menneskelige DNA, det der udgør dig, den du er. Dit liv.

Det der er din mission? Dit kald? Din mening med livet? Det du skal, søger og  kan? Og ikke mindst har brug for.  Og jeg træner dig i at være dig, leve som dig, accepterer dig og bruge dig selv og dine evner UDEN at brænde ud, uden at miste lysten.

Jeg lærer dig om kunsten at NYDE livet.

Jeg lytter, vi taler og jeg råder dig og underviser dig. Og jeg slipper dig først når du kan bruge den selvindsigt du har fået. Når jeg kan hører, se og mærke at din selvindsigt er så bundfældet at den er adfærdsændrende. Og når du selv kan hører, se og mærke det.

Du kommer til at lærer noget nyt om dig selv og får nye muligheder og færdigheder. Meningen er ikke at du skal blive en anden, NOPE.

Du er ligesom du skal være, men hvis du er ligesom mennesker er flest, så har du nok nogle overbevisninger, nogen tanker om dig selv, nogle begrænsninger, nogen forhindringer. Måske noget manglende selvværd, noget mangle selvindsigt, noget du aldrig har lært, noget du længslen efter, noget du gerne vil, men ikke ved hvordan du får til at ske.

Jeg støtter dig i din udvikling. Og du kan stole på at hvad der sker bliver mellem dig og mig. Jeg dømmer dig ikke – men jeg vil være ærlig og muligvis udbryde: hvis du bliver ved med at være så æske-vred, så skubber du folk væk, i stedet for at trække dem tætter på, som du jo i bund og grund gerne vil. Eller: hvordan skal hun/han få øje på dig, hvis du ikke gør opmærksom på dig selv. LAD os træne hvordan du bliver mere synlig og opnår det du vil opnår. Eller sætter grænser.  JA, vores livsudfordringer kan være mange. Men vi kan lærer at svømme og have en fest med de kære/svære livsudfordringer, i stedet for at drukne gang på gang.

Vi kan lærer at LEVE i stedet for at OVERleve.

Jeg har helt konkret været mentor, underviser, træner, leder, mami, omsorgsperson, indpisker, støtter, hepper for virkelig mange kvinder & mænd fra mellem 14 -74 år. Fra alle mulige lande, kulturer og samfundslag.  Og jeg har en stor kærlighed til at “folde menneskers potentiale ud”. Det er ikke alle jeg kan og vil arbejde med, for hvis du ikke vil flyttes, så spilder du både min og din egen tid. Du skal ville …

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

PRIS: 800-, for 50 minutter i Havana på Amager, walk and talk i KBH, eller over telefonen. Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Hassan Preisler. Radiovært på Det næste kapitel, skuespiller og forfatter til en Brun mands punktum.

“Det er med største fornøjelse, at jeg skriver denne anbefaling af Ketti Bueno Ferrer.  Jeg er tidligere elev (1995-1998) på Center for the Performing Arts (Tidl. Den Ny Dramaskole), hvor Ketti fungerede som kunstnerisk leder og underviser gennem en årrække. Da jeg havde gennemført den treårige uddannelse til skuespiller, blev jeg ansat som underviser på enkelte aftenhold, jeg fik plads som skuespiller i skolens professionelle ensemble, og jeg fungerede som PR- og pressemedarbejder. I dag er jeg kunstnerisk leder af teaterkompagniet danskdansk, skuespiller og forfatter.

På det overordnede plan tegnede Ketti en skole med en dybt seriøs tilgang til scenekunsten. Hun indførte strenge regler om mødetider, forberedelse og dedikation, og hun gik ikke på kompromis med disse. Hun forlangte engagement af sine ansatte og elever, og den seriøsitet, som denne professionelle tilgang gav os, er vi mange, der har nydt godt af i vores virke som kunstnere efter skolen. Ketti skabte en skole med et højt fagligt niveau og opbyggede i hver af os en respekt for det at arbejde med scenekunst; en respekt, som vi bærer med os videre, og som gør, at mange af os i dag har succes med vores karrierer.

Som kunstner er Ketti kompromisløs men kærlig. Hele hendes væsen er fokuseret på at skabe plads til menneskeligheden. Hendes kærlighed til mennesket er altfavnende, og hun er ikke, som de fleste af os andre, afgrænset til at rumme særlige sider af menneskets natur. Hendes tolerance er generel! Men hvis menneskeligheden gemmes af vejen til fordel for tilpasningstrang eller jagten på den midlertidige succes, så er det, at Kettis kompromisløse tilgang til kunsten viser sig: Hun skubber og puffer til individet og vrider og vender hver en sten for at finde dét, der gør hver af os enestående. For det er hér, i dette felt, at enhver kunstner – måske endda ethvert menneske – skal finde sig selv. Det er hér, at kunsten skabes. Og det ved Ketti!

På det personlige plan fik Ketti skabt et forhold til sine ansatte og elever, der gjorde, at vi som mennesker på skolen fik fornemmelse af, at, der ikke kun var plads til, men brug for os. Enhver persons særegenhed blev gravet frem, understøttet og promoveret som noget værdifuldt. Kettis kontor stod åbent, hendes undervisning var fleksibel, og hendes ledelsesform var inkluderende. Ketti kan tage og afstå magt, hun kan skabe rammer og bryde dem ned, og hun kan give skideballer og knus.

Jeg bærer på en stor taknemmelighed over, at jeg har arbejdet under og med Ketti –som elev i prøvesalen, som skuespiller på scenen og som medarbejder i administrationen – og jeg står ved, at jeg ikke ville have haft den karriere, jeg har haft, hvis jeg ikke havde kendt Ketti. Ketti har lært mig at slås med sværd og med roser, men hun har først og fremmest lært mig, at jeg (i mig selv) i virkeligheden er den eneste forhindring for, at ting lykkes. Min egen afgrænsning er, når alt kommer til alt, den eneste egentlige modstander. Ketti har lært mig at søge indad for at finde min kunstneriske kerne, og hun har lært mig at omfavne og udtrykke det, jeg finder. I mit virke som teaterleder, skuespiller og forfatter ser jeg tilbage på mit bekendtskab med Ketti med stor anerkendelse af Kettis rolle som jordemoder for min indre kunstner og for min kunst.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger af Ketti Bueno Ferrer! Hvis ovenstående ønskes uddybes, kan jeg kontaktes.

Send en mail til ketti@salsavida.dk, så aftaler vi dato & tidspunkt.

Let’s do this;-)

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

 

HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen