AllerHuset lanceret en NY podcast række, hvor journalist Helle Hartz sætte en kvinde & en mand i studiet for at svarer på spørgsmål fra deres læser om sex & samliv.

I går lyttede jeg for første gang til de 2 podcast med Martin, Helle & jeg i går og jeg blev helt grebet af dem. Er stolt af dem, for vi kommer med gode, spontane og livlige bud på de dilemmaer læserne præsenterer os for. Og så elsker jeg at vi ikke er optaget af at få ret, men mere er åbne og nysgerrig på hinanden. Og på at undersøge, udrede og forstå. Derfor bliver samtalen anerkende, sjov, tryghedsskabende og meget meget ærlig, for i sådan et anerkende rum er der ingen grund til at passe på.

Og det er lige præcis sådan at jeg også ønsker så inderligt at en salsa skal opleves: anerkendende, tryg, sjov, bøllede og åben – i stedet for låst, holdt, over-planlagt, overstyrer, fordømmende, kritisk og forsvarsberedt.

Salsaen er for mig en samtale, som kan gå helt i hårdknuder, eller åbne sig op, så man aldrig ønsker at den skal stoppe.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Podcastrækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

Jeg lyttede for første gang til de 2 podcast med Martin, Helle & jeg i går og jeg blev helt grebet af dem. Er allerede vildt stolt af dem, for vi kommer med gode, spontane og livlige bud på de dilemmaer læserne præsenterer os for. Og så elsker jeg at vi ikke er optaget af af få ret, men mere er åbne og nysgerrig på hinanden og på at undersøge og forstå. Derfor bliver samtalen anerkende, sjov, tryghedsskabende og meget meget ærlig, for i sådan en anerkende rum er der ingen grund til at passe på.

Og det er lige præcis sådan at jeg også ønsker så inderligt at en salsa skal opleves: anerkendende, tryg, sjov og åben – i stedet for låst, holdt, overplanlagt, overstyrer, fordømmende, kritisk og forsvarrsberedt.

Salsaen er for mig en samtale, som kan gå helt i hårdknuder, eller åbne sig op, så man aldrig ønsker at den skal stoppe.

ÅBNINGSTIDER Havana på Amager
Mandag: 9.00-20.00
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-19.00
Lørdag: 11.00-17.00
Søndag: 11.00-16.00

ADRESSE:
Amagerbrogade 30. 4 tv
2300 København S
Sådan finder du vej til SALSAVIDA
salsavida - amagerbrogade 30
0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen