Kettis CV

Home » Kettis CV


TOP_fotos_KettiCV

Mit CV.

Jeg er Ketti Bueno Ferrer. Uddannet skuespiller og instruktør i cubanske danse, leder gennem mange år og latinamerikansk passionist.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at være hjemme i sin krop, og hvad der sker, når du bruger den til at komme igennem med dit budskab. Kroppen er et naturligt og vigtigt redskab til klar kommunikation. For din krop skal selvfølgelig sige det samme, som det, der kommer ud af din mund. Det gør dig tydelig. Det er også med kroppen, du skaber kontakt til andre. I 1998 rejste jeg til Cuba for at videruddanne mig og bo i en periode. Her fandt jeg en ny og meget overraskende måde at ’se og leve livet på’. Cubanerne kan noget. De ved, hvordan der skabes kontakt. De ved, hvor værdigheden og stoltheden over det, de ejer, familien, slægten eller byen sidder, og de ved hvordan man viser den. De går – på trods af fattigdom, små kår eller voldsomme begivenheder – til livet med en lyst og en nydelse, som vi godt kunne lære noget af. Denne livsglæde og de kulturelle værdier har jeg omsat og oversat i min nuværende virksomhed, både på min danseskole, Salsa Vida og i mine kurser for erhvervslivet – ligesom jeg bærer kompetencerne med mig i stort set alt, hvad jeg foretager mig.

De fire vigtigste nedslag/perioder i mit liv, og som beskriver mine kompetencer bedst, er:

1993 – 2000 Kunstnerisk leder af Center for the Performing Arts Dramaskolen

Som kunstnerisk leder af Centre for the Performing Arts Dramaskolen holdt jeg sammen på tropperne med 30 lærere fra hele verden, personale, 300 elever, undervisning, projekter og teaterproduktioner i ind- og udland. Nå ja, og så greb jeg de fire hundrede bolde, jeg konstant sendte op i luften. Samtidig med, at jeg plejede og udviklede mit personale, så skolen under mine vinger udviklede sig til nordens største skuespillerskole.

2000 – Salsa Vida

I 1998 rejste jeg til Cuba for at videruddanne mig og bo i en periode. Her fandt jeg en ny og meget overraskende måde at ’se og leve livet på’. Cubanerne kan noget. De ved hvordan der skabes kontakt. De ved hvor værdigheden og stoltheden over dét de ejer, familien, slægten eller byen sidder, og de ved hvordan man viser den. De går – på trods af fattigdom, små kår eller voldsomme begivenheder – til livet med en lyst og en nydelse, som vi godt kunne lære noget af. Denne livsglæde og de kulturelle værdier har jeg omsat og oversat i min nuværende virksomhed, både på min danseskole, Salsa Vida og i mine kurser for erhvervslivet – ligesom jeg bærer kompetencerne med mig i stort set alt, hvad jeg foretager mig.

2001 – Personlig udvikling, forandringsprocesser og teambuilding for erhvervslivets ledere og medarbejdere

Mine erfaringer og viden fra Dramaskolen og skuespillerfaget kombineret med mine mange år med den Latinamerikanske/Cubanske kultur bruger jeg, når jeg underviser ledere og medarbejdere. I at træde i karakter, i at blive bedre til at gå forrest, at blive bedre sammen, at forandre sig – som person, medarbejder og virksomhed – i at turde udvikle sig. Kort sagt jeg kan byde på de kropslige, oplevelsesmættede, humørfyldte og træningsbaserede pointer i et udviklingsforløb, hvad enten der er tale om større organisationsprojekter med mange deltager eller der er tale om et personligt ønske/behov for at gøre noget ’lidt andet’ i hverdagen og dermed blive en mere nærværende leder.

2009 – Fast konsulent hos Beyond Leadership

Hos Beyond Leadership underviser jeg i autentisk lederskab. Hvordan mærker du dig selv, så dine medarbejdere kan mærke dig.  Hvordan du kommer ud over rampen med dine projekter vel at mærke sammen med dine medarbejdere.

Her bruger jeg løs af mine mange erfaringer fra blandt andet teaterets verden, hvor jeg som uddannet skuespiller har spillet på scener i både ind- og udland, undervist, instrueret og sparket et hav af projekter af sted inden for teateret og skuespillets magiske og udfordrende univers. Konceptet til den Europæiske Teaterskole (Rødkilde Højskole) (1990 – 2000), Dramatisk værksted (1993 – 1999), en skuespiluddannelse på Boldhusteateret (1990 – 1993) blandt meget andet.

Kunderne siger:

Rie Snekkerup

Studiechef på Copenhagen Business School:

Forandringer og udvikling var overskriften på årets seminar for studieadministrative medarbejder på CBS.
To dage og et intensivt indhold med forandringsfortællinger, fremtidsvisioner, teoretiske oplæg, og hvor Peter Bastian bød på betragtninger fra sin nyeste bog “Mesterlære – en livsfortælling”. Det meste var gymnastik for hovedet – tanker og refleksioner. Derfor var det en stor befrielse af få Ketti Bueno Ferrer på banen.

Ketti kan få forandringer “ned i kroppen”, hvilket er vigtigt hvis og når forandringer skal blive succesfulde. Ketti formåede i løbet af ganske kort tid at få de naturlige parader ned, at eliminere skepsis, at skabe livsglæde og energi i en gruppe på 130 personer. Og at få os til at føle og mærke os som en organisation, der arbejder mod et fælles mål. I en organisation med stærk driftorientering, højt arbejdspres, og stort fokus på regler og offentlig forvaltning, er det netop en befrielse at opleve, de mange kræfter der findes blandt medarbejdere og ledere og som kan “slippes løs” med ganske få midler.

Nicolai Weng, SAP HR konsulent, Danisco. 

Det bliver grint mere, rørt ved hinanden, kommunikationen glider lidt lettere, og nogle opgaver bliver bare løst mere smertefrit, når Ketti har været på besøg i en virksomhed. Jeg ved ikke med dig, men jeg arbejder på et kontor, og der er det ikke så tit, jeg rører ved mine kolleger. Men det gjorde vi, da Ketti kom forbi og gjorde det, hun gør så fantastisk – skaber et rum, hvor hun rykker grænsen for, hvad der er tilladt, og hvor der er glæde og grin. Det skaber en særlig stemning, der varer ved, når hun har forladt virksomheden. Der kommer mere nærhed, når man rører hinanden.

Man får hurtigt en eller anden bestemt rolle i en virksomhed, men Ketti skaber den her helt anden kontekst, hvor alle prøver noget nyt og starter forfra. Selv om  nogen bestemt kan synes, det er meget grænseoverskridende at bevæge hofterne på den måde. Men fordi Ketti er, som hun er, tør folk mere. Når medarbejdere har grint sammen og kigget hinanden i øjnene, er dialogen lettere bagefter, man har ligesom en anden referenceramme.

Ole Henrik Jensen, IT- supporter hos Pricewaterhouse-Copers:

Jeg havde ikke prøvet salsa før og havde ikke så mange forventninger til det – ud over at det da nok skulle blive sjovt at prøve noget nyt. Stemningen forud for arrangementet var meget blandet, og nogle af mine kollegaer kunne slet ikke se sig selv deltage i den slags. Efter workshoppen har jeg tænkt at jeg gerne vil have lidt flere af de cubanske kvaliteter ind i min hverdag. Jeg tror , den cubanske frigjorthed og afslappethed ville være et plus at få ind på arbejdspladsen. Hvis man er mere imødekommende over for sine kollegaer, så er der nok mange ting, der vil gå lidt lettere. Jeg vil i hvert fald selv prøve at huske på det i hverdagen fremover.

Derudover har jeg løst opgaver for:

ARLA. Bane Danmark. CBS. COWI. Chr. Hansen. Center for Ledelse. Codan. Danmark Livsforsikring. Dansk Industri. Det Kgl. Teater. Deloitte. DONG Energy. FL Smith. Kragerup Gods. Kræftens Bekæmpelse. KMD. Dupex. Haldor Topsøe. DSB. IBM. Jobcenter. Let Pension. KIOL. Københavns Kommune. Lundbeck. Leo Pharma. LEGO. METROPOL. NNE. Novo Nordisk. Novozymes. Nordisk Film. National Allergy Research Center. Nordea. Dansk Design Center. Roskilde Festival. Roskilde Køge Sygehus. Selskabs og Erhvervsstyrelsen. Slots- og Ejendomsstyrelsen. SEAS NVE. Symphogen. TDC. TV 3. TERMA. Top Danmark. VEGA. Pharmaplan. PriceWaterhouseCoopers. Århus Universitetshospital. Åsgaard Subsea Compression Project.

VIDEO; “HAVANA PÅ AMAGER” – LATINEVENT.

9KjEWY6qY8Cq2Jd8kO0bQdpWwTxt9MfPJyRy2RbiS24,6gOA6a38OgSXVX-vHdD1wO2ns0uThQrG8qkQepx_L2k

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen