Velkommen til KLUB OM KÆRLIGHED.

– For Kvinder og Mænd – din online inspirationskilde om Kærlighed og Kunsten at NYDE livet.

Medlemskabet til Fb-gruppen er KUN for medlemmerne og koster 350 kroner og medlemsskabet er forever, eller indtil det går en naturlig død i møde😉.

På lørdag den 1.oktober klokken 9.00, har KLUB K OM KÆRLIGHED præmiere.

I KLUB OM KÆRLIGHED’s FB-gruppen vil du få lækker inspiration til mere kærlighed og mere livsnydelse, mad, mod, hvordan virker du på andre, hvad fortæller dit hjem om dig? Og din fremtoning. Siger din mund JA til kærlighed men din krop “skrid pomfrit!”.

Tips og staldfiduser fra skuespiller/forfatter/mentor og ejer af Salsa Vida og Havana på Amager, Ketti Bueno Ferrer, der i + 30 år har arbejdet med Kvinder og Mænd og den kære/svære Kærlighed og Kunsten af NYDE livet.

I KLUB OM KÆRLIGHED vil være du kunne se og lytte til videosamtaler med kvinder og mænd der modigt og gavmildt deler ud om deres erfaringer og liv med KÆRLIGHED. – både det er så skide svært og det der er så vidunderligt.

Og jævnligt vil jeg, vil vi og måske du ligge meget meget mere op i gruppen, og også inviterer til events hvor medlemmer møder hinanden sådan face to face.

De første modige vidunderlige kvinder og mænd du kommer til at måde i video samtalerne om kvinder og mænd og kærlighed er:

Lene Fischermann og Linda Dougan Gray

Louise Lange og Nicolai Skipper

Steen Theill

Hassan Preisler

-og mange flere er på vej.

Teaser:

En lille bid af min videosamtale med Louise Lange og Nicolai Skipper i dag om kærlighed. ❤️❤️.. De fulde video finder du i KLUB OM KÆRLIGHED.

Jeg tænkte mikronerne i deres stue på Frederiksberg og begyndte at spørge ind og der blev en lang samtale om kvinder, mænd og kærlighed og især om deres kærlighed til hinanden …

Jeg har kendt Louise i 31/32 år og Louise og Nicolai har kendt hinanden i 26 år og været gift i 21 år. De er hinandens ..

Og de er parret bag Københavns bedste fester Nat Disk – men en medlemskartotek på 22.000 danseglade kvinder og mænd.

VI ses i KLUB OM KÆRLIGHED

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen