Clairvoyance Rådgivning med en kropslig indgangsvinkel.

Du kan booke en reading i mine saloner i Havana på Amager i bookingsystemet på dette site.
Eller sende en mail til  info@kettibuenoferrer.dk hvis du heller vil have din reading over Facetime eller i telefonen.
– alle 3 måder er lige effektive.

Du er velkommen til at optage seancen på din tlf, programmet Memoer er velegnet til det.

Sidder du fast, og har brug for et kærligt spark for at komme videre? – Fx med kærligheden, jobbet, dit livsformål, konflikter der æder dig op. Altså min hjælp til at SE dig, dine ressourcer og SE på dit liv med “pudsede briller”?

I en Intuitiv reading hos Ketti gør hun brug af hendes evner, uddannelser og erfaringer med clairvoyance rådgivning. Men i den grad også af body reading, metoder, hun har arbejdet med i snart 40 år og som handler om at aflæse hvad kroppen fortælle; kropssprog, kroppens signaler. Ketti’s baggrund er teatret, bla som leder af en teaterskole, instruktør og som underviser af kommende skuespillere, dansere og dramalærer. De sidste + 23 år har hun været leder af Salsa Vida` salsaskole, og salsaunderviser for byens skønneste kvinder og mænd.

I Havana på Amager kan du booke hende som din mentor og træner, hvilke især topledelsen i erhvervslivet og selvstændige med små virksomheder gør brug af. Og det samme med kvinder og mænd der arbejder som behandlere, terapeuter, undervisere, samt kunstnere og selvstændige, som vil videreuddannes eller få Kettis støtte til opbygning af deres egen foretning i 1:1 forløb hos Ketti.

Og det er også i Havana på Amager, at hun har sine seancer med intuitiv readings og clairvoyance rådgivning for enkeltpersoner og par.

Kettis speciale er at inddrage kroppen i arbejdet, så den kropslige forandringsproces bliver sat i gang. Sammen med den spirituelle, mentale og følelsesmæssige proces. Og det du får med dig, er også hele den afrocubanske og dybt spirituelle indgangsvinkel til livet, døden, kvinden og manden. For Ketti er uddannet og formet af de bedste spirituelle undervisere og helbredere og samlivsterapeuter i Cuba, Afrika, Brasilien, Dominican Rep, Haiti.

MENTOR, UNDERVISER, HEALER OG RÅDGIVER OG DEN DER SER DIG KLART OG TYDELIGT, DER HVOR DU IKKE KAN SE DIG SELV.😉

Det handler om at du kommer til at stå så stærkt at du kan se og mærke dig selv, og så andre kan se dig og mærke dig. Og at du kender og er forbundet til DIN mening med DIT liv. Så du bliver en aktiv aktør der selv vælger hvem, hvad og hvorfor. – og har en fest med det.

En seance ml 50 og 75 min koster 1250-, – ved et forløb bliver prisen mindre pr gang. Og hvis din privatøkonomi hænger i laser, så kontakt mig og du får muligvis adgang til en af de timer jeg har øremærket til “dig hvis økonomi hænger i laser”.

Din seance bliver optaget på din telefon, så du kan høre det om og om igen, hvis du har lyst. Og jeg tegner og fortæller undervejs, samt “sætte dig på plads” og sætte forandringsprocessen igang, mens du enten sidder på stolen eller hvis nødvendigt står på gulvet med tøj på.

Ann Rokkjaer

“WORD❤️ det første Ketti lærte mig var at blive menneske og det er 29 år siden. Idag er det alt andet i at leve dette liv i vores kroppe og tanker som du kan og er fødselshjælper med. Udreder – elsker også dig med den jobtitel – selvfølgelig😍

Havana på Amager

Jeg laver ikke clairvoyance på eller besvarer spørgsmål der vedrører dyr, børn, afdøde-kontakt eller sygdom. Og jeg har tavshedspligt, bare så vi har det på det rene. Hvad der sker mellem os, bliver mellem os.

Hvis du vil læse mere om Ketti personlige og faglige historie.  Så finder du den på dette site under “The Story of Ketti“.

Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klar” og ”se”. En person med clairvoyante evner, også kaldet intuition kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted ved hjælp af andre sanser end de gængse.

“Tak kære smukke Ketti.Sikke en fantastisk og livgivende session – jeg er meget taknemmelig. Wauw – fyldt med optimisme, retning, livslyst og kærlighed.Elsker du er så kompetent og dyb – tak for dig “.


Jesper Laursen,

journalist og direktør for Brandmowers.


Hassan Preisler:

Radiovært på Det næste kapitel, skuespiller og forfatter til en Brun mands punktum fortæller:

“Det er med største fornøjelse, at jeg skriver denne anbefaling af Ketti Bueno Ferrer.  Jeg er tidligere elev (1995-1998) på Center for the Performing Arts (Tidl. Den Ny Dramaskole), hvor Ketti fungerede som kunstnerisk leder og underviser gennem en årrække. Da jeg havde gennemført den treårige uddannelse til skuespiller, blev jeg ansat som underviser på enkelte aftenhold, jeg fik plads som skuespiller i skolens professionelle ensemble, og jeg fungerede som PR- og pressemedarbejder. I dag er jeg kunstnerisk leder af teaterkompagniet danskdansk, skuespiller og forfatter.

På det overordnede plan tegnede Ketti en skole med en dybt seriøs tilgang til scenekunsten. Hun indførte strenge regler om mødetider, forberedelse og dedikation, og hun gik ikke på kompromis med disse. Hun forlangte engagement af sine ansatte og elever, og den seriøsitet, som denne professionelle tilgang gav os, er vi mange, der har nydt godt af i vores virke som kunstnere efter skolen. Ketti skabte en skole med et højt fagligt niveau og opbyggede i hver af os en respekt for det at arbejde med scenekunst; en respekt, som vi bærer med os videre, og som gør, at mange af os i dag har succes med vores karrierer.

Som kunstner er Ketti kompromisløs men kærlig. Hele hendes væsen er fokuseret på at skabe plads til menneskeligheden. Hendes kærlighed til mennesket er altfavnende, og hun er ikke, som de fleste af os andre, afgrænset til at rumme særlige sider af menneskets natur. Hendes tolerance er generel! Men hvis menneskeligheden gemmes af vejen til fordel for tilpasningstrang eller jagten på den midlertidige succes, så er det, at Kettis kompromisløse tilgang til kunsten viser sig: Hun skubber og puffer til individet og vrider og vender hver en sten for at finde dét, der gør hver af os enestående. For det er hér, i dette felt, at enhver kunstner – måske endda ethvert menneske – skal finde sig selv. Det er hér, at kunsten skabes. Og det ved Ketti!

På det personlige plan fik Ketti skabt et forhold til sine ansatte og elever, der gjorde, at vi som mennesker på skolen fik fornemmelse af, at, der ikke kun var plads til, men brug for os. Enhver persons særegenhed blev gravet frem, understøttet og promoveret som noget værdifuldt. Kettis kontor stod åbent, hendes undervisning var fleksibel, og hendes ledelsesform var inkluderende. Ketti kan tage og afstå magt, hun kan skabe rammer og bryde dem ned, og hun kan give skideballer og knus.

Jeg bærer på en stor taknemmelighed over, at jeg har arbejdet under og med Ketti –som elev i prøvesalen, som skuespiller på scenen og som medarbejder i administrationen – og jeg står ved, at jeg ikke ville have haft den karriere, jeg har haft, hvis jeg ikke havde kendt Ketti. Ketti har lært mig at slås med sværd og med roser, men hun har først og fremmest lært mig, at jeg (i mig selv) i virkeligheden er den eneste forhindring for, at ting lykkes. Min egen afgrænsning er, når alt kommer til alt, den eneste egentlige modstander. Ketti har lært mig at søge indad for at finde min kunstneriske kerne, og hun har lært mig at omfavne og udtrykke det, jeg finder. I mit virke som teaterleder, skuespiller og forfatter ser jeg tilbage på mit bekendtskab med Ketti med stor anerkendelse af Kettis rolle som jordemoder for min indre kunstner og for min kunst.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger af Ketti Bueno Ferrer! Hvis ovenstående ønskes uddybes, kan jeg kontaktes.


Ketti Bueno Ferrer

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen