Reading og rådgivning, med en kropslig indgangsvinkel.

Du kan booke en reading i mine saloner i Havana på Amager i bookingsystemet på dette site.
Eller sende en mail til  info@kettibuenoferrer.dk hvis du heller vil have din reading over Facetime eller i telefonen.
– alle 3 måder er lige effektive.

Du er velkommen til at optage seancen på din tlf, programmet Memoer er velegnet til det.

THE WORK – MIT ARBEJDE HER I HAVANA PÅ AMAGER SOM TALENTSPEJDER, UDREDER, VOKSENJORDMOR.😉

Når den frie, vilde, powerfulde energi der rækker ud og mødes med det sårbare, sitrende og intuitive. I et 4 ever møde så stærkt at det smelter sammen og aldrig bliver skilt igen, så står du så stærkt at du kan se og mærke dig selv, og så stærkt andre kan se dig og mærke dig.

Tænk sig engang hvis du kan være vild, fri og stærk og på samme tid være åben, sårbar, modtagelig … Og leve meget mere efter din intuition, din mavefornemmelse, og den skaberkraft og skaberlyst der kommer ud fra din indre kreativitet, lyst og nødvendighed. Tænk sig engang ….

Altså fra den du virkelig er, når du får lukket kæftet en gang for alle på: Don frygtsom. Donna skepsis. Hr skyld. Fru skam. Frøken fordømmelse. Hr skyld med skyld på. Mister pligt og stop med det pjat. Frøken jeg skal først igennem alle bunkerne FØR nogen som helst andet. Pedro det kan man jo ikke. Madam jamen så bliver jeg jo helt alene og ingen ville kunne lide mig.

Og nej sweetie jeg taler ikke om at vi alle skal bliver en eksotisk slangetæmme på Øen med evig solskin og hvor en slange ikke har en chance i helvede for at overleve. Eller direktør for drømme der ikke er ment to be, eller GYS forfatter til en bestseller, altså hvis du ved gud INTET talent har for at skrive.

ELLER at du skal bruge mine woodoo evner til få gaflet hende/ham du har set dig lun på meeeen som lever lykkeligt i et parforhold med en anden lalalalala😉.

– nej nej nej kære du, der er jeg nok den første til at aflive dine drømme, hvis de ikke tjener dig og andre.

Jeg oplever gang på gang og jeg har været omkring “the blok” en del gang og set mit😉 og arbejdet med det her i virkelig mange år. At så mange, så vanvittigt mange ikke får udlever deres powerfulde kreative og intuitive potentiale. De er ikke landet på deres hylde i livet, står ikke i deres lys, er ikke med “THAT ON” , eller de er det helt rigtige sted og evt med that one, men begyndende udbrændthed begynder at banke på…

De er selv gået over i skammekrogen og står der og er småglad, småtilfreds, småligeglad, smålykkelig, småvred, småulykkelig og sådan lidt småbumbum på alle barometer.

Og så oplever jeg i DEN grad også hvad der sket, når man siger FANDEME nok, nok er nok. Jeg vil mere. Og så begynder at rykke på:

Jeg er mere, jeg vil føle mere, fylde mere, leve mere, elske mere, bliver elsket mere, grine mere, dumme mig mere, falde mere, flyve mere, udrette mere, nyde mere, turde mere, stå mere, gøre mere, være mere, give mere, få mere, råbe mere, ville mere.

Og derfor vil jeg være mere af den frie, vilde, powerfulde del af mig, den der rækker ud og inviterer andre ind i mit og jeg vil sige JA når andre inviterer mig ind i deres. Jeg vil lyse og gnistre og lære at stå i mit lys og ikke i min skygge, så jeg bliver set. Jeg vil lade andre SE mig med alt hvad jeg er. Jeg vil ikke skamme mig mere, gemme mig mere, flove mig mere – jeg vil – jeg vil – jeg vil MIG.

Og jeg vil stå ved alt hvad det der også er så sårbart og sitrende og usikkert i mig. Det vil jeg favne og være samme med, for det er jo en del af min styrke. Og jeg vil bede om hjælp til det jeg har brug for hjælp til og jeg vil hjælpe, når jeg bliver spurgt om hjælp til det jeg kan og er god til.

Jeg vil forbinde mig dybt og inderligt og med meget mindre forbehold til andre og stole på at min intuition vil fortælle mig hvem og hvad der er rigtig og forkert for mig og mine.

Og at den selv samme intuition/mavefornemmelse vil være min stærkeste vejviser i det liv der er mit.

Jeg vil mere, end jeg ikke vil.

Hvis du har det sådan og måske har brug for min hjælp som din talentspejder, udreder og voksenjordmor😉 Så skriv.

En seance ml 50 og max 75 min koster 1250-, – ved et forløb bliver prisen mindre pr gang. Og hvis din privatøkonomi hænger i laser, så kontakt mig og du får muligvis adgang til en af de timer jeg har øremærket til “dig hvis økonomi hænger i laser”. Så du får det til en “av min pengepung” pris – for du skal ud over stepperne, sådan er det.

Din seance bliver optaget på din telefon, så du kan høre det om og om igen, hvis du har lyst. Og jeg tegner og fortæller undervejs, samt “sætte dig på plads” mens du står på gulvet med tøj på, i slutningen af seancen. 😘 

Ann Rokkjaer

“WORD❤️ det første Ketti lærte mig var at blive menneske og det er 29 år siden. Idag er det alt andet i at leve dette liv i vores kroppe og tanker som du kan og er fødselshjælper med. Udreder – elsker også dig med den jobtitel – selvfølgelig😍

Havana på Amager

I  en reading hos Ketti gør hun brug af hendes evner, uddannelser og erfaringer med clairvoyance og rådgivning, men i den grad også af hele den kropslige indgangsvinkel hun har trænet i + 40 år.  Kettis speciale er at inddrage kroppen i clairvoyancen, så den kropslige forandringsproces også bliver sat i gang, sammen med den spirituelle, mentale og følelsesmæssige proces. Og det du også får med dig, er hele den afrocubanske og dybt spirituelle indgangsvinkel til livet, døden, kvinden og manden. For Ketti er uddannet og formet af de bedste spirituelle helbreder, præster og sex og samliv terepeuter i Cuba, Afrika, Brasilien, Dominican Rep og Haiti. I Danmark er Ketti uddannet af Flemming Bille som clairvoyant rådgiver.

Jeg laver ikke clairvoyance på eller besvarer spørgsmål der vedrører dyr, børn, afdøde-kontakt eller sygdom. Og jeg har tavshedspligt, bare så vi har det på det rene. Hvad der sker mellem os, bliver mellem os.

Hvis du vil læse mere om Ketti personlige og faglige historie.  Så finder du den på dette site under “The Story of Ketti“.

Pris-, 1250 for 50 minutter.

Du kan booke en reading i mine saloner i Havana på Amager i bookingsystemet på dette site. Eller sende en mail til  info@kettibuenoferrer.dk hvis du heller vil have din reading over Facetime eller i telefonen. – alle 3 måder er lige effektive. Når du har booket din tid, vil du modtage en mail fra mig. så du er forberedt på hvad der kommer til at ske. Vigtigt, pengene gives ikke retur, eller byttes til en ny tid, hvis du aflyser 24 før vores aftale . Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Du kan booke èn gang, eller et forløb. Et forløb skræddersyer du i samarbejde med Ketti, så det passer præcis til dit behov. Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klar” og ”se”. En person med clairvoyante evner, også kaldet intuition kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted ved hjælp af andre sanser end de gængse.

“Tak kære smukke Ketti.Sikke en fantastisk og livgivende session – jeg er meget taknemmelig. Wauw – fyldt med optimisme, retning, livslyst og kærlighed.Elsker du er så kompetent og dyb – tak for dig “.

Kvinder og mænd søger mig for at få hjælp til: Kærlighed, passion og livsglæde. Krop, seksualitet, sanselighed og tiltrækningskraft. Job og karriere, lederudvikling. Økonomi og konkret rådgivning til hvordan man kan tjene penge på ens evner og hjerteblod. Bolig, hvor man har hjemme. “Den svære skilsmisse” – “Livskriser”, hjælp til at kunne slippe og komme videre. Hvordan man række ud og bede om hjælp og får den. Altså forbinder sig til andre mennesker. Sjælerejser, hvor man kommer fra, hvem man kommer fra, og hvem der er ens klan og støtte og hjælper i livet nu, både nulevende og afdøde.


Jesper Laursen,

journalist og direktør for Brandmowers.


Hassan Preisler:

Radiovært på Det næste kapitel, skuespiller og forfatter til en Brun mands punktum fortæller:

“Det er med største fornøjelse, at jeg skriver denne anbefaling af Ketti Bueno Ferrer.  Jeg er tidligere elev (1995-1998) på Center for the Performing Arts (Tidl. Den Ny Dramaskole), hvor Ketti fungerede som kunstnerisk leder og underviser gennem en årrække. Da jeg havde gennemført den treårige uddannelse til skuespiller, blev jeg ansat som underviser på enkelte aftenhold, jeg fik plads som skuespiller i skolens professionelle ensemble, og jeg fungerede som PR- og pressemedarbejder. I dag er jeg kunstnerisk leder af teaterkompagniet danskdansk, skuespiller og forfatter.

På det overordnede plan tegnede Ketti en skole med en dybt seriøs tilgang til scenekunsten. Hun indførte strenge regler om mødetider, forberedelse og dedikation, og hun gik ikke på kompromis med disse. Hun forlangte engagement af sine ansatte og elever, og den seriøsitet, som denne professionelle tilgang gav os, er vi mange, der har nydt godt af i vores virke som kunstnere efter skolen. Ketti skabte en skole med et højt fagligt niveau og opbyggede i hver af os en respekt for det at arbejde med scenekunst; en respekt, som vi bærer med os videre, og som gør, at mange af os i dag har succes med vores karrierer.

Som kunstner er Ketti kompromisløs men kærlig. Hele hendes væsen er fokuseret på at skabe plads til menneskeligheden. Hendes kærlighed til mennesket er altfavnende, og hun er ikke, som de fleste af os andre, afgrænset til at rumme særlige sider af menneskets natur. Hendes tolerance er generel! Men hvis menneskeligheden gemmes af vejen til fordel for tilpasningstrang eller jagten på den midlertidige succes, så er det, at Kettis kompromisløse tilgang til kunsten viser sig: Hun skubber og puffer til individet og vrider og vender hver en sten for at finde dét, der gør hver af os enestående. For det er hér, i dette felt, at enhver kunstner – måske endda ethvert menneske – skal finde sig selv. Det er hér, at kunsten skabes. Og det ved Ketti!

På det personlige plan fik Ketti skabt et forhold til sine ansatte og elever, der gjorde, at vi som mennesker på skolen fik fornemmelse af, at, der ikke kun var plads til, men brug for os. Enhver persons særegenhed blev gravet frem, understøttet og promoveret som noget værdifuldt. Kettis kontor stod åbent, hendes undervisning var fleksibel, og hendes ledelsesform var inkluderende. Ketti kan tage og afstå magt, hun kan skabe rammer og bryde dem ned, og hun kan give skideballer og knus.

Jeg bærer på en stor taknemmelighed over, at jeg har arbejdet under og med Ketti –som elev i prøvesalen, som skuespiller på scenen og som medarbejder i administrationen – og jeg står ved, at jeg ikke ville have haft den karriere, jeg har haft, hvis jeg ikke havde kendt Ketti. Ketti har lært mig at slås med sværd og med roser, men hun har først og fremmest lært mig, at jeg (i mig selv) i virkeligheden er den eneste forhindring for, at ting lykkes. Min egen afgrænsning er, når alt kommer til alt, den eneste egentlige modstander. Ketti har lært mig at søge indad for at finde min kunstneriske kerne, og hun har lært mig at omfavne og udtrykke det, jeg finder. I mit virke som teaterleder, skuespiller og forfatter ser jeg tilbage på mit bekendtskab med Ketti med stor anerkendelse af Kettis rolle som jordemoder for min indre kunstner og for min kunst.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger af Ketti Bueno Ferrer! Hvis ovenstående ønskes uddybes, kan jeg kontaktes.


Ketti Bueno Ferrer

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen