TILBUD. 995-, normalpris 1500-,

DET HANDLER OM AT HAVE DET GODT – RIGTIG GODT.

75 minutter med hvor fokus er på dig og kun dig. Samtale, bodyreading, enkle feel good øvelser, statusrapport & en handlingsplan.

75 minutter hvor det kun handler om dig og hvor jeg, Ketti og mine 30 års erfaring giver dig det BEDSTE af alt hvad jeg kan og er.

Det kommer til at handle om at du får det godt – faktisk rigtig godt og rigtig sjovt. Og bliver drøngod til at have det godt, nydende og sjovt med den du er, og det du laver/lever af.

Du kommer til at folde dig ud i alt det der virker og som er godt, bare knaldhamrende godt.

Det er dig og kun dig der er i centrum og alt hvad der kommer til at sker i din proces, bliver mellem dig og mig. Så derfor kan du være fuldstændig tryg i at være dig og gå i forandringsproces.

Det er både kvinder & mænd der kommer her i Havana på Amager og får renset ud, få klarhed og får hældt ny “benzin” på deres lykkekonto.

Det der sker er:

Vi starter med en samtale så vi sammen får zoomet os ind på, hvad det er du skal arbejde med.

Så kommer du ud og står på gulvet med dit tøj/sko på.

Jeg bruger musik, min stemme og mine hænder til at læse dig. Læse hvem du er og hvad du har brug for. Jeg læser om der er steder/livsområder hvor du sidder fast, har forhindringer, noget uforløst.

Og så  jeg retter dig til, retter dig op, sætter dig på plads, folder dig ud, skaber plads.

Det arbejder glider stille og roligt over i enkelte øvelser og handlinger du kan gøre, for at forblive i overskud og ikke ryge fluks ned i underskud..

Vi slutter med at sætte os ned igen og samler op på det der er sket.  Og så siger vi farvel.  – Eller på gensyn, hvis du skal have min hjælp til at fortsætte processen.

For nogle er det nok med en gang – andre kommer her fast en gang om måneden – ikke fordi de er i et forløb, men mere bare for at tjekke op på sig selv, så de kan fortsætte med at være den udgave af dem selv, der fungerer og trives allerbedst.

Hvert område i din krop bærer på en historie om dig. Det kan du læse mere om i min bog “En kvindes guide til at nyde livet”.

En seance med Ketti varer 75 minutter.

Kontakt Ketti info@kettibuenoferrer.dk og book en tid, når du har betalt for dit produkt her i butikken.

Pengene gives ikke retur. Men hvis du melder afbud senest 24 timer før vores aftale, så finder vi en ny tid, for de penge du har betalt.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shoppen