Shop

Home » Varer » Salsa, Soul, Sofas, Boats and stuff that floats with wonderful people, full of the soul and salsa..

Salsa, Soul, Sofas, Boats and stuff that floats with wonderful people, full of the soul and salsa..

DKK 400,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Salsa på vandet i KBH`s Havn

-med Ketti fra Salsa Vida & Max fra Boatie.

Torsdag den 21 maj klokken 19.00-22.00.

Pris 400-, for 3 unikke, sejlende, nydende, sjove, hyggelige, dansende timer på vandet i KBHs havn. Turen bliver tilrettelagt kun for jer, der kommer ingen andre ombord end jer. I får Max`s selvbyggede tømmerflåde med sofaer og vind/regn presenninger, hvis der skulle komme lidt byger og hans knaldgode selskab. Samt Ketti og hendes evner til at skabe stemningsmættede totaloplevelser.

Vi sejler gennem KBHs kanaler mod solnedgangen. Smukkere og mere stemningsfuld en aften i KBH`s havn finder man ikke. Salsa og soulmusik vil lyde ud af højtalerne, så I glemmer alt andet end bare at være sammen, nyde, grine og nyde lidt mere. Sikkerheden er tip top lovlig, så den del behøver du ikke at bekymre dig om, det samme er alle tilladelser.

Drikkevarer og lidt mad kan vi evt arrangerer I fællesskab. Vi laver en lukket FB-gruppe, så I kan aftale hvem der evt tager hvad med. Eller om I ønsker at Max og jeg sørger for lidt øl, vin, GT, rom og sandwich. Den del finder vi ud af.

Klokken 18.45 den 21. maj, mødes vi ved Gammel Strand Metro, hvor Max vil komme sejlende og samle os op og det er også på Gammel Strand vi ved blive sejlet tilbage til, klokken 22.00. 

Der er begrænset antal pladser ombord på tømmerflåden. Så dem der først betaler kommer med ombord. Turen bliver aflyst DAGEN FØR, hvis der kommer stormvarsel. Ellers bliver den gennemført, for i kanalerne blæser det ikke så kraftigt og så bliver vi bare i kanalerne og sejler ikke ud på åbent hav.

Pris 400- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sejltur, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.