Shop

Home » Varer » Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker. 75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

DKK 10.000,00

Beskrivelse

1:1 Kropslige & Kreative udviklingsforløb i Havana på Amager, Amagerbrogade 30.


“I forløbet hos dig, blev det meget klart at det var min distance og al den energi jeg brugte på ikke at lade nogen komme tæt på, der skabte problemer i mit kærlighedsliv. Jeg levede et risikofrit kærlighedsliv, selvom om at jeg tit sagde: ja jeg vil gerne have en kæreste. Og den sved da du i en af vores seancer kaldte mig en professionel single, en Peter Pan og en distancerytter. Hvor blev jeg vred.  Den tog lidt tid at accepterer. Med ved din hjælp, alle vores samtaler og træningen i at afdække mine mønstre gjorde, at  jeg nu er mere sårbar end nogensinde,, men også føler mig stærkere. Og jeg er klar til at forpligte mig og elske, selv med risikoen for at blive afvist og miste. For det var jo det jeg var bange for. Afvisningen og at miste  – sagde han.

Kropslige og kreative udviklingsprocesser der virker.

Jeg Ketti Bueno Ferrer har 30 år erfaring i at arbejde med sanselige, kropslige, oplevelsesorienteret og kreative udviklingsprocesser. Både da jeg var leder af en teaterskole, og nu i mit virke i Havana på Amager og i Salsa Vida,  Det er også det jeg kommer med i min faglige og personlige bagage når jeg bliver hyret til at lave lederuddannelser og personale udvikling og teambuilding i erhvervslivet. Eller bliver booket til at ryste gæsterne sammen til en privat fødselsdag, til et bryllup, en social sammenkomst, hvor jeg får gæsterne til at grine sammen, føle sig sammen, og danse sammen – og alle de veninde grupper, polterabend, netværksgrupper og enkeltpersoner der booker mig & Havana på Amager til deres særlige event. For ikke at glemme de mange mange rejser for eventyrlystne dansende livsnydere jeg har lavet til lande som bla Cuba. Nåja -) Og så er jeg også forfatter til bogen “En kvindes guide til at Nyde livet” og temmelig medievant både fra TV, Podcast, aviser og ugeblade, samt oplægsholder og foredragsholder indenfor min niche.


“Har aldrig kunne lide at står foran en forsamling og være midtpunktet. Har altid følt mig klædt af og afsløret i, at jeg har en  solid faglig viden, men ingen evner til at formidle den. Det er blevet så anderledes nu. TAK Ketti. Nu NYDER jeg det og har næsten en fest med at fremlægge tungt fagligt stof på en faktisk helt underholdende måde. Hører dig sige: charm dem og tag udgangspunkt i at de er med dig, for hvorfor skulle de dog være mod dig?. Ketti jeg har også lige holdt en tale til min mands 50 års fødselsdag, det blev så godt og jeg var nærværende – det er faktisk det bedste ved det hele. Jeg er nærværende! Jeg er fokuseret og mit tankemylder er stoppet. Slut med de røde pletter på halsen, flakkende øjne og en stemmer der havde sit helt eget liv og en krop jeg ikke kunne mærke
”.


På en uge træner jeg fra 100 og til tider op til 500 kvinder & mænd i alt fra at danse en salsa fra Cuba, til at turde elske og blive elsket right back. I at træde i karakter, stå op for dem selv, mærke sig selv, mærke andre. I deres sociale kompetencer, grænsesætning. I at nyde livet. I deres kropssprog og kropslige signaler og i at performe foran et publikum. Jeg træner dem i at fylde mere, være mere, være sig selv, også sammen med andre. I at grine og give los. I at blive rolige og få stabiliserede en kerne af ro som kan klare selv det største pres fra omverden
en og livet. I at være, mærke, leve, forbinde sig, elske mere, gøre mere, modtage mere. Og i at give slip på at være i 100% kontrol 24/7 – Og det har jeg gjort i  – ja faktisk mere end 30 år.

“Det er første gang i lang tid at jeg har følt sådan en ro. Mine tanker larmer ikke mere og jeg ved hvad jeg skal gøre og jeg glæder mig. Det er også første gang i lang tid at jeg har følt mig så let og glad og har det så godt i min krop. Det er som om at års bekymring, stress og uro, er forduftet og jeg kan trække mit vejr frit og sige PYT og mene og mærke det. – sagde hun og tog afklaret til den samtale med sin chef som hun havde frygtet.”

 

Få det sjovere og bliv mere fri og – dig selv.

Find meningen med dit liv og ikke mindst roen, accepten og modet til at være dig.

Tiltræk det du vil have i dit liv, fordi du bliver klar i din kommunikation og i dine grænser.

Tag din plads og stå op for dig selv og få det nydende og sjovt med det.

                                                                       Skab rum til kærlighed i dit liv og masser af det.

Du skal have betalt inden vores første mødegang. Hvis du melder afbud 24 timer før vores aftale, finder vi en ny tid uden ekstra omkostninger for dig, ellers mister du dine tilbagebetalingskrav.

Den lille 75 minutter 1000-, book din tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal med MobilePay på 25751485.
Den mellem 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og overfør inden første gang til Reg: 3103 kontonr: 3103277183.
Den store 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-, book din første tid ved at sende en mail til ketti@salsavida.dk og betal på
dette link inden første gang

Send en mail til ketti@salsavida.dk, så aftaler vi dato & tidspunkt.

Let’s do this;-)

Jeg får sådan lyst til at sige, at jeg er en slags kropshvisker… Jeg træner og underviser folk i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg hjælper det frem, du får mest succes med på den lange bane, og du går herfra klædt i dine stærkeste kropslige, sociale og faglige kompetencer. Igennem mit årelange arbejde som skuespiller, underviser, leder – og som mig – har jeg nemlig udviklet og finpudset et særligt blik for kroppen, hvad den udtrykker og hvad den gemmer på. Her hos mig bliver du forløst, fordi jeg hjælper dig til at slippe noget fortid, så det bliver til noget, du kan have med at gøre her og nu og bruge i din fremtid. Jeg lytter til dig, jeg ser dig. Jeg bliver en dåseåbner og fødselshjælper på det, der i dig, det som du ikke helt selv har set, erkendt eller tør se på. Lige netop det hjælper jeg dig med at se, og herefter at turde stå ved.

Hvad er Havana på Amager?

Når du går ind af døren til mit Havana på Amager, så kommer du på en rejse. Mit Havana er et univers, et sansebombardement, en helt fysisk oplevelse, en pause fra alt, hvad du kommer fra og kender. Når du går ud af døren igen, tager du et stykke af Havana på Amager – et stykke af magien – med dig. Bagefter har du noget i dig, der ikke var muligt før, men som er det nu.

Jeg har en håndfuld – ej faktisk to, nok nærmere tre, måske fire håndfulde;-)  unge kvinder og mænd, som har haft deres gang her  siden de var 11/12/13/14 år, nogle har jeg kendt fra de blev født. Andre “får mig” i skæringspunktet fra ung til voksen. Nogen af dem har selv børn nu – det er vildt og bevægende. Og når de har brug for deres Ketti, så står de der igen. Det er deres forældre, eller andre voksne tæt på dem, der har sendt dem til mig, og sagt: Du skal tale med Ketti.  ♥️

I går var en af dem her og indtog den gode lænestol, hvorfra man stille og roligt får overblik og styr på sin verden igen. 2 timer var han her, alt blev vendt, undersøgt, følt, gennemtænkt, afprøvet, mærket og smagt på. Og der kan opstår en eftertænksomhed, en stilhed, en dyb sorg, angsten kan flyve rundt, det samme kan magtesløsheden. Lidt efter lidt kommer klarheden fra dybet af essensen, styrken og kærligheden. Lysten, livsenergien og modet og til tider vreden får frygten til at sætte benene på nakken. Ordene blive til klar snak. Og så er det som det er og der opstår en fuld accept af at sådan må det være, for det kan jo ikke være anderledes. Og kinderne er blevet røde, øjnene fulde af liv og kroppen fokuseret. Og vejrtrækningen, åh den kære vejrtrækning er blevet FRI igen.

Og jeg holde om dem, indtil de kan selv igen. Det styrer de altid helt selv, for det har de lært. Altså at styre deres verden og bede om hjælp og få hjælp, når verden engang imellem bliver alt alt for meget. ♥️ Jeg holder meget meget af dem.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.