Shop

Home » Varer » 90 minutter`s Masterklassen med 45 min cubansk salsa & rueda og 45 min Bachata & Son, for øvede rutineret cubansk danser. Onsdag den 1. april – 13, maj. Påskeferie 8. april. Klokken 20.30-22.00. Teatersalen Kulturhuset Indre By.

90 minutter`s Masterklassen med 45 min cubansk salsa & rueda og 45 min Bachata & Son, for øvede rutineret cubansk danser. Onsdag den 1. april – 13, maj. Påskeferie 8. april. Klokken 20.30-22.00. Teatersalen Kulturhuset Indre By.

DKK 745,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Masterklassen RUEDAKLASSE for øvede og rutineret cubansk danser.

Instruktør Thomas Nygaard. 

Onsdag den 1.april – 13.maj 2020. PÅSKEFERIE DEN 8. APRIL. 2020.

Kære jer. 

Vi er som resten af DK ramt af konsekvenserne af Coronavirus og holder vores salsaskole lukkede, indtil vi får grønt lys til at starte op igen. Vi have sådan håbet og krydsede hele kroppen i håb om at vi kunne starte den NYE sæson op den 31.3 & 1.4. Men efter statsministerens sidste tale, bliver det først efter påske, den 14 og 15 april, skriver jeg med alt hvad jeg kan mobiliserer af håb.

Kærlige hilsen 

Ketti, Rasmus og Thomas.

Klokken 20.30-21.45. 

Teatersalen Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K.

NYT KONCEPT 90 minutter`s Masterklassen med 45 min cubansk salsa & rueda og 45 min Bachata & Son, for øvede rutineret danser. Du får både danset igennem i en salsa (rueda) fra Cuba og grinet, brugt dig selv,for derefter at lande i en nydelse stund af en bachata og/eller Son. Med Thomas Nygaard, som er en af de bedste inden for hans felt. En sand masterlærer i at gøre dig til en bedre danser med alle de små finesser som Thomas har udviklet i nu over 20 år som danser og underviser og metodeudvikler. 

PRIS 745-, for 6 x 90 minutter`s undervisning. På dette hold er der ingen rabatordning. 

VIGTIGT INFORMATION TIL JER NYE: Send en mail til ketti@salsavida.dk med en kort beskrivelse af dine undervisningserfaringer, hvilke instruktører du har været elev hos og antal år du har danset, så vi kan vurderer  om masterklassen er det rigtige hold for dig og omvendt.

Thomas Nygaard er en af pionererne i det cubanske salsa miljøet i København.  Og Thomas og Ketti`s veje går langt langt tilbage + 20 år, nok mere.  Jeg var elev hos Thomas da han begyndte at undervise i salsa på den teaterskole hvor jeg var leder. Og han blev min elev i mine skuespilteknik på teaterskolen. Så vores baggrund er filtrede ind i hinanden med masser af erfaring, historie og fælles meget passioneret kunstnerisk indgangsvinkel til salsa. 

Og det fælles ståsted og dybe respekt mellem os underviser, vil du kunne mærke og se i alle vores timer hos Salsa Vida.  Masterklassen er en Rueda de Casino klasse med den sjove cubanske old school salsa stemning, der er som taget ud af en god fest i Havana, Cuba. Tilføjet den flabede og lækre Street salsa, Thomas og hans team slog igennem med. Og så alt den kontakt, den følelse, den smukke dybe enkelthed som Thomas kan, fordi han har den teater og danse baggrund han har og fordi han er den han er. Og der skal grines, nydes, læres og danses igennem på et højt dynamisk niveau, hvor både tempo og intensitet, leg, dril og – faktisk romantiker går hånd i hånd. Salsa & Bachata i en og samme klasse – 90 minutter – 6 onsdage i træk.

SKAL DU VÆRE MED?  SÅ SNUP DIN PLADS LIGE HER:

Thomas er en af den slags salsainstruktør der ser alt;-) Så du skal være forberedt på at Thomas bliver ved og ved og ved  med at person instruerer alle de detaljer ved din kropsholdning og dans, som vil gøre dig til en flotter danser at se på og danse med.

Og det er tempo på, du kommer til at hænge på og danse igennem;-)

Du skal være en trænet cubansk danser og du skal havde lyst  til at bidrage med både din salsa og med dig selv, så holdet er levent, fuld af latter og vanedannende fællesskab.

Hvis du ikke i forvejen er en af vores elever her, så send først en mail hvor du beskriver kort hvem du er og hvilken træning du har fået. Der bliver grinet og flirtet på det her hold, for her mødes kvinder og mænd i en salsa som fortsætter og fortsætter.

Pris 745- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Og du kan heller ikke flytte din deltagelse til næste sæson, hvis du af mange gode grunde er blevet forhindret. Vi giver heller ikke prøvetimer, og du kan ikke betale for fx kun 4 gange ud af de 6. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

Vi har 7 sæson på et år. 4 sæson à 6 uger, forår. 3 sæsoner på 6 uger om efteråret.

Ferie: påske, juli, efterårsferie og julen.

Vi glæder os til at møde dig for første gang eller byde dig velkommen igen;-)

Ketti, Rasmus y Thomas

♥️ 
Ketti Bueno Ferrer
Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

Jeg var inviterede til Allerhuset for at deltage i 2 skønne podcast, sammen med parterepeut Martin Østergaard.  Med journalist, producer og tovholder Helle Breiting Hartz. Med emner som: #kærlighed, #parforhold, #sex, #utroskab #manglede lyst.

HER er de 2 udsendelser, hvis du har lyst til at lytte.

DEL 1: Utroskab – en svær størrelse (2:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Bueno Ferrer snakker om det svære emne utroskab. Hvornår er man utro? Skal man fortælle sin partner om det? Og kan man komme videre efter det? Panelet svarer på spørgsmål fra læsere, der har haft utroskab inde på livet. 

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-5-martin-ostergard-og-kitty-mixdo

DEL 2: Genfind gnisten og lær at elske din krop (5:6). Parterapeut Martin Østergaard og rådgiver Ketti Ferrer svarer på spørgsmål fra en læser, der gerne vil have intimiteten og nærheden tilbage i sit ægteskab. Og så snakker de om kroppen og kropsidealer. Hvorfor er vi så dømmende omkring os selv, når det kommer til vores kroppe? Hvordan lærer vi at acceptere os selv, som vi er?

https://www.spreaker.com/user/10637227/afsnit-6-martin-ostergaard-og-kitty-mixd

Podcast rækken kan du også finde ved at google “podcast Det pokkers parforhold”.

SALSA VIDA. Indre By Kulturhus v/ Torvehallerne.

♥️  SALSA VIDA SALSASKOLE 💕i København v. Torvehallerne.
SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

Vi kører 3 sæsoner i efteråret à 6 uger hver.
Og vi har hold for nybegynder, letøvede, øvede og master.
Find dit/dine hold i shoppen på www.salsavida.dk.
Vi underviser i Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO og togstation.

HAVANA PÅ AMAGER. Amagerbrogade 30. 4tv.💕

I Havana Vieja, Cuba  var jeg med til at sætte et gammelt hus fra den antikke periode istand. Og da vi første gang modtog turister fra Danmark i huset og oplevede hvad de rammer gjorde ved dem, så tænkte jeg: DET skaber jeg også i København, Danmark, det må være muligt;-).

Så velkommen til Havana på Amager . En + 100 års gammel københavner bygning bygget af hollænderne og fuld af dekadent charme. Her i Havana på Amager kan du mærke sjælen og opleve ting & sager fra Cuba, fra Afrika, fra Latinamerika. Fra teatret, magien og salsaen. Her oppe under taget med de skrå vægge kommer enkeltpersoner, par og mindre grupper med 2 par eller max 3 par. Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager – en oplevelse I aldrig glemmer.

♥️  GAVEKORT til en time med Salsa & Samhørighed i Havana på Amager med Ketti som din/jeres instruktør. Pris 795-, Gavekortet kan du printe i vores shop, eller få det tilsendt på mail til print.

♥️  Mindre grupper, max 3 par; BOOK EN FESTLIG OG HJERTEVARM PRIVAT SALSAUNDERVISNINGS OPLEVELSE I HAVANA PÅ AMAGER.
PRIS: 1 time 2000-, 2 timer 3000-,. Hvis I vil have et forløb over en periode, kan finder vi en god pris.
Læs mere Her: http://salsavida.dk/vare/1-times-privat-undervisning-i-salsa-for-grupper-max-4-par-med-ketti-bueno-ferrer-i-havana-paa-amager/.

♥️  PRIVAT UNDERVISNING I SALSA FOR PAR med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager. Pris: 1 time: 795-,
For dig og din (danse-) partner. Book en privattime i salsa fra Cuba og få en uforglemmelig og sanselig date med din partner. En salsa fra cuba er noget helt særligt. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/privatundervisning-for-par/

♥️  TILBUD SPAR 700-, INTENSIV MINI-SALSASKOLE i Havana på Amager for enkeltpersoner eller par. 4 privattimer i Salsa, Kropslighed & Sanselighed i Havana på Amager, med Ketti Bueno Ferrer som din personlige salsainstruktør.
NORMALPRIS: DKK 3.180,00 TILBUD DKK 2.480,00

♥️  1 time KÆRLIGE SÆRLIGE POLTERABEND – i Havana på Amager.
Pris: 2600-, 1 time med salsa, sanselighed og kvindelig styrke.
Mange mange kvinder har været forbi Havana på Amager til en ganske skøn, sjov og særlig polterabend. Og jeg har undervist dem i de kvindelige tips & staldfiduser jeg selv for mange mange år siden lærte af cubanske kvinder der jeg boede i Cuba og blev gift i Cuba. Det er SJOVT, for det er sjovt at lege med sin kvindelighed, kropslige kompetencer og lærer at bruge sin visitkortkasseholder (numsen;-) . Det er også sårbart og tankevækkende at give plads til ens sårbarhed, for det er gennem ens sårbarhed at andre, især mænd kan komme tæt på en og være der for en. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/kaerlige-saerlige-polterabend-i-havana-paa-amager/

♥️  2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager
Pris: 3.500,00. Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder. Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Læs mere HER: http://salsavida.dk/vare/tilbud-2-timers-privatundervisning-salsa-kvindelighed-ynde-power-dig-dine-veninder-max-8-kvinder-havana-paa-amager/

♥️  1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.
Ketti Bueno Ferrer er personlig MENTOR, UNDERVISER & HEALER for en række kvinder & mænd. Skal hun også være din?
75 minutter 1000-, 5 x 75 minutter 4000-, Spar 1000-, 10 x 75 minutter 7500-, Spar 2500-,

♥️  Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest.

♥️  Teambuilding der virker og som ryster dit team sammen på din arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

♥️  Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.

Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet i kropssprog, “Tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne teams, og lederer, så de  fungerer optimalt. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind. Og hun anvender altid humor og charme som et effektivt middel til at bryde isen og til at skabe den lethed og tryghed der skal til for at ændre det der ikke virker mere, så man kan lande i noget meget bedre sammen. Send en mail til ketti@salsavida.dk hvis du vil booke hende.

De 7 sæsoner i 2020:

Sæson 1. 2020

7.1 – 11.2

8.1 – 12.2

Sæson 2. 2020

18.2 – 24.3

19.2 – 25.3

Sæson 3

31.3 – 12.5

1.4 –  13.5

Påskeferie 6 – 12. april.

Sæson 4. 2020

19.5 – 23.6

20.5 – 24-6

Sommerferie juli

Sæson 5. 2020

11.8 – 15.9

12.8 – 16.9

Sæson 6. 2020

22.9 – 27.10

23.9 – 28.10

Sæson 7. 2020

3.11 – 8.12

4.11 – 9.12

♥️  Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.

Havana på Amager – hvor magien slippes løs.

www.salsavida.dk

www.kettibuenoferrer.dk

VI ELSKER AT FESTE SAMMEN eller/og nyde en drink før og efter undervisningen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Ketti Bueno Ferrer

Salsa Vida – meget mere end blot en salsa.
Havana på Amager – hvor magien slippes løs.
www.salsavida.dk
www.kettibuenoferrer.dk

 

HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Skal du til CUBA? Jeg arrangerer individuelle rejser til Cuba til enkeltpersoner, par eller mindre grupper der booker mig, min ekspertise og mit cubanske netværk til at hjælpe dem med at deres ophold i Cuba bliver helt særligt,

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Unikke privattimer i Salsa & Samhørighed for enkeltpersoner og par i Havana på Amager –en oplevelse I aldrig glemmer.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1.1 Personlige og faglige udviklingsforløb. Kropslige og Kreative udviklingsprocesser der virker.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 1 time kærlige og særlig polterabend – i Havana på Amager. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺 2 timers privatundervisning i salsa, kvindelighed, ynde & power for dig og dine veninder. Max 12 kvinder. Havana på Amager

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Din private fest – Book en unik, hjertevarm, sjov og festlig salsa time med Ketti til din private fest. 

🇩🇰♥️ 🇨🇺  Teambuilding der virker for at samle dit team på DIN arbejdsplads – mere end 30 års erfaring.

🇩🇰♥️ 🇨🇺 Personale og ledelsestræning – mere end 30 års erfaring.