HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.

Home » Blog » Uncategorized » HVAD VI ELLERS KAN TILBYDE – LÆS MERE OG SE PRISER I SHOPPEN PÅ DETTE SITE.
  Københavns skønneste SalsaSkole hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT sammen.

Vi starter NY sæson på hver 6ède uge - 7 sæsoner om året - på hver 6 uger.Vi har alt fra begynderhold i salsa, til letøvede, øvede og salsahajer TJEK butikken på dette site for hvornår vi starter NY sæson, så DU kan være med. Vi underviser midt i København, tæt på Nørreport station og Torvehallerne: Teatersalen Kulturhuset, Indre by.
Salsa, Sanselighed, Saft & Kraft – for kvinder.

Du og dine veninder kommer til at danse en salsa og lytte til at Ketti med saft & kraft fortæller og underholder og udfordrer jer i noget af alt det skønne ved at være kvinde med inspiration fra “Ketti`s Cuba”. Det hele får du og dine veninder i en hjerteligt, lattervækkende, kærligt, frækt, grænserykkende intensiv 2 timers seance med Ketti i Havana på Amager. Amagerbrogade 30. 4 tv.

Havana på Amager er til dig, der er interesseret i, eller nysgerrig efter at lære mere om Kunsten at NYDE livet.
Ketti Bueno Ferrer er forfatter til bogen: En kvindes guide til at NYDE livet. Og hun er kvinden der har skabt og kører Salsa Vida & Havana på Amager. Og indtil salsaen og den cubanske kulturen tog hende med ild & storm var hun leder af Dramaskolen i København. Hun er udover alt dette en anerkendt konsulent og underviser i erhvervslivet udi kropssprog, “tal så man kan mærke dig” og “NYD at være på”. Og er kendt for hendes evne til at træne velfungerende teams, og lederer. Ketti ved også så uendelig meget om den anerkendende kontakt mellem kvinden og manden. Og hvad der skal til for at sød musik opstår og varer gerne hele livet. Hun træner et par hundrede kvinder & mænd OM ugen i lige præcis det her, år ud og år ind.

SalsaSkole for singler og par – så meget mere end blot en salsa. Midt i København. Stedet hvor kvinder & mænd mødes for at have det SJOVT & GODT sammen.

♥️ PRIVATTIMER I SALSA.
VELKOMMEN TIL HAVANA PÅ AMAGER – HVOR VI SLIPPER KÆRLIGHEDEN & MAGIEN LØS I EN SALSA FRA CUBA.

Privatundervisning i Cubansk Salsa med Ketti Bueno Ferrer i Havana på Amager, Amagerbrogade 30. 4 tv.

EN UNIK, SJOV OG DEKADENT REJSE TIL SJÆLEN AF CUBA OG SÅ PÅ AMAGER;-)
SKAL DU TIL CUBA?  DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED - SE I SHOPPEN PÅ DETTE SITE HVORDAN.